Artık kayınvalidemden nefret ediyorum!

hemen yelkenleri indirmişsin,gelişme sevindirici ama bu kadar kolay olmamalı

arkadaşım çoook sevindim inan 2 saatten beri baştan sona kadar yazını okudum çok üzüldüm ve çok duygulandım umarım hep mutlu oluşun kayınvalidenlede aranda hep mesafe olsun ne derse desin asla ona pirim verme kocanla çookk ilgilen çünkü erkeklerin en hassa yönü ilgi ve alakadır allaha emanet ol

canım olumlu bir konuşma yapmanıza sevindim. demekki eşin de karısıyla huzurlu bir yuva istiyor. bu bile birşeydir. inşallah her şey daha iyiye gider.

oooooohhhhhhhhh felicyam gerçekkkten çok sevindim ya
bazn bu tür ayrılıklar ilişkiye artı olarak geri dönüyor
ama seni bu kadar zaman evde bir başına bırakıp anasına kuzu gibi sığınıp içi nasıl rahat etmiş lütfen hesabını sor!!!

Lütfen konu dışına çıkmayınız, tartışmayınız.
Bırakında üyeler fikir alışverişinde bulunsun...

eeee ne demişler her şerde bi hayır vardr...eşinle konuşmana çok çok çok sevindim ..bak gördünmü konuşunca neler değişiyor.çünkü konuşmadımız zaman kafamızdan bin bir türlü şeyler geçiyo..halbuki eşinde sennle aynı durumdaymş hemen hemen ..inşlh sorunlarınız hallolur ve mutluluk,huzur sizinle olsun...

evet haklısın ,suclayıcı konusmak yerıne daha ılımlı konuşabilirdim niye daha önce söylemedin:)
teşekkürler bu arada

teşekkür ederim,Allah herkese huzur mutluluk daim etsin ,günlerdir meraktan ölecektim öyle üzülmüştüm ki ,eşim hakkında böyle düşündüm ama onun ilk ses tonunu duyunca hiçbirşey söyleyemedim öyle buruk geliyordu ki ağlamaktan konuşamadı bile

öyle heycanlıyım ki kalbim çıkacak sanki eşimle az önce gene konuştuk sanki yeni evli gibiyim yada sevgiliymişiz gibi:) yarın buluşalım mı dedi,düşünmem gerek dedim:)

yardımınıza ihtiyacım var kızlar ne yapmam gerek çok heycanlıyım,ben büyük annemdeyim hala(başka şehirde) ,eşimde annesinin evinde çünkü yalnızca bende var evin anahtarı...

teşekkür ederim kübra91,ses tonunu duyunca ağlamaklı ne söylüyeceğimi bilemedim dilim bağlandı sanki,birde çok heycanlıyım ,nasıl davranmalıyım? zaman geçtikçe illa ki bu yaptığının acısını çıkarıcam ama şuan nasıl davranacağımı bilemedim

Telefonu nasıl kapattınız peki ?
Eve nezaman geçeceksiniz ?

ilk konuşmamızda yorgun bitkin ve şuanki hayatından hiç memnun olmadığını anladım,ses tonu kötüydü hastalanmış hep öksürüyordu acıdım,teli kapatıp hemen yanına gitmek istedim ama kendıme hakim oldum ,az önceki konuşamızda beni ne kadar özlediğinden filan bahsetti utanıyorum yazmaya işlerini anlattı yalnızken yaptıklarını anlattı..
kapatırken yarın buluşalım mı dedi,bende düşünmem gerek dedim...sizlere sormak istedim ne yapmalıyım?

birde kızlar bu durumda ben ne yapmalıyım? meydanı kaynanama mı bırakmalı yada arayıp eşime gel konuşalım deyip uygun bir ortammı hazırlayım yoksa omu adım atsın?

tabıkı sende esını aramalısın bosuna beklemıssın on gun..kaynana fırsat verme ara esını konus nolcaksa olsun....ayrıca on gun olmus bu adam sana derkı benım evden gıtmemde sana yaradı hıc aramadın sormadın der ne ısler cevırdın der.aman sakın arkadsım erkek bu nıhayetınde en kısa zamnada ara erkegın aklına gelır boyle seylerrrr.sen arakı kaynanada ona evde tek ne yapıyor kım bılır bılmem ney demesınnnn

hemen yelkenleri indirmişsin,gelişme sevindirici ama bu kadar kolay olmamalı

haklısın ,teldeki konuşmaları kalbime işledi ama 14 günde az zaman değil,ilk adımı ben attım,bu yüzden silkelenmem gerek birdaha böyle bir davranışta bulunmaması için ,yol gösterin?

haklısın ,teldeki konuşmaları kalbime işledi ama 14 günde az zaman değil,ilk adımı ben attım,bu yüzden silkelenmem gerek birdaha böyle bir davranışta bulunmaması için ,yol gösterin?

oncelıkle ıyı bır konusma yap ne annecı ol ne hanımkoylu ol de haklıyı haksızı bıl de.ben gıtsem benım yerıme on guzel huylu gelın gelse senın annen yıne memnun olmaz fılan de..sonrada yuz verme burnunu surt..

ilk arayan sen olmasaydin bazi tavsiyelerde bulunabilirdik
ama tekrar gidecektir ve yine ilk adimi senden bekleyecektir
madem ki hakliydin o zaman aramayacaktin

teşekkür ederim sizinde mutluluğunuz daim olsun...

aynı dertten bendede varr..ama neysekı esım hep yanımda...ınsalh hepte yanımda olur..senınkıde anlmaıs ıste bır yuva kurmanın zorluklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…