Esas sorununuz bu.
İnsan eşiyle uzaklaşınca kendini çirkin görmeye başlayabiliyor.
Formunuza dönmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.
Benim tam forma dönmem iki yılımı almıştı, siz kısa zamanda çok ilerleme kaydetmişsiniz.
Ama alıntı yaptığım yere odaklanın, on on beş kilo için falan özel hayatınız bitmemeli.
Yorgunluksa neden, onun için de görev paylaşımı yeniden konuşulmalı.
Kolaylıklar diliyorum
Yeni doğum yapmış bir kadının kendine bu kadar yüklenmesi beni çok üzüyor. Sizin ve bebeğinizin sağlığı yerinde mi? Önemli olan bu. Kilo verilir elbette. Doğum kilosu 9 ayda alınıyor, bu kadar kısa sürede vermek ne kadar olası? Rahim bile kendini 2 senede toparlıyor. Bozmayın moralinizi. Bunlar hep ataerkil toplum dayatması kadına.
İnce mesajınız için çok teşekkürler. Bebeğimin saflığı iyi çok şükür küçük tombis bi kizim var.. kendimde iyim vucudumu daha hafif hissediyorum. Antremanlara haftada 2-3 gün gidince kendimi çok daha iyi hissediyorum hem fiziksel hem psikolojik. Esimle bebekten sonra inisli cıkisli bi iliskimiz var son zamanlarda yine kötu öyle bilmiyorum ne olur zaman en gösterir.
Zaten yıllardır spor yapan biriymişsiniz, çocuklu hayatınıza sporu ve sağlıklı yaşamı adapte etmekte sorun yaşamazsınız. Haftanın 5 günü 7000 adım atmaya çalıştığınızı yazmışsınız. Ben sizi aslında gayet motive gördüm :)
Ara sıra insan kendini beğenmeyebiliyor. Bu gelip geçici ve melankolik bir ruh hali bence. Eminim çok güzel birisinizdir.
Saglikli yasamaya çalışıyorum ama sezeryan göbegi kolay gitmiyor yinede Karin kaslarimi antramanla kuvvetlendirdim kendimi genel olarak biraz daya hafif hissediyorum. Bi 12 kg fazlaligim var. Normal gundelik en az 5000 oluyo ama az cabayla 7000 cokta zor olmuyor :) spor salonunda agirliklar daha iyi geliyor , bel agrilarim gitti çok şükür. Kendimi gerçekten beğenmiyorum makyajda yapsam tuhaf gözüküyorum bilmiyorum…
Eskiden beri spor yaptığım icin aksine seseryandan 3 ay sonra konttollu şekilde basladim karin bölgesinide calistirmaya. Son 1-2 aydir agirliklarla Karin kaslarimi calistitiyorum ama his elbette eskisi gibi değil.. yinede cok yol katettim hafif hissediyorum kendimi ama 12 kg fazlaligim var
Esas sorununuz bu.
İnsan eşiyle uzaklaşınca kendini çirkin görmeye başlayabiliyor.
Formunuza dönmek için elinizden geleni yapıyorsunuz.
Benim tam forma dönmem iki yılımı almıştı, siz kısa zamanda çok ilerleme kaydetmişsiniz.
Ama alıntı yaptığım yere odaklanın, on on beş kilo için falan özel hayatınız bitmemeli.
Yorgunluksa neden, onun için de görev paylaşımı yeniden konuşulmalı.
Kolaylıklar diliyorum
Çok haklısınız, eşim fazla ilgi sevgi göstermiyor uzun zamandır oyuzden onun etkiside var. Bende herseyi yetişmeye çalışıyorum. Bazi şeylerde yardımcı oluyo evde ve o bebege bakarken bende gidiyorum 1-1.5 saat spora oda benim kendimle olan kaliteli vaktim. Çok yol katettim ama hala 12 kg fazlaligim var. Evliligim iyi değil kaç kere konustum ama hep aynı yorgunuz yorgunuz. Eşim zaten hiç bideye insiyatif alan biri değil benide eskisi gibi beğenip sevmiyor eminim