Artık kendimi beğenmiyorum

Berryhibiscus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
186
146
53
Merhaba bu sene 30 yaşıma giriyorum. Yüzümdeki değişiklikleri farkediyorum eskisi gibi güzel değilim. Hiç güzel giyinesim gelmiyor. Hayattan soğudum
Ne yapsam bilmiyorum siz böyle hissettiğinizde neler yapıyorsunuz ?

bunu her kadın yaşıyor neredeyse,30 yaş sendromu gibi birşey,kendinize bakım yapın ilgilenin,insanın hoşuna gidiyor ve özgüven kazandırıyor,giyim tarzınızı değiştirin,farklılık katın kendinize,iyi yönlerinizle övünün,zamanla düzelir

Bu kadar takılıyorsanız işlem yapabilirsiniz. Ne dertler var inanın bunlar hiç sorun bile değil. Sağlıklıysanız sükretmeye yeterli.
ben de botoks yaptırırken göz cevreme yaptırmazdım son aylarda gözüme çok battı oraya da yaptırdım.
İnsanın aynaya baktığında kendini iyi hissetmesi çok onemli. Yaşlanmak doğal bir şey ve inanın daha çok gençsiniz. Rahatsızsanız küçük dokunuşlarla halledebilirsiniz.

Merhaba bu sene 30 yaşıma giriyorum. Yüzümdeki değişiklikleri farkediyorum eskisi gibi güzel değilim. Hiç güzel giyinesim gelmiyor. Hayattan soğudum
Estetiksiz olduğumu hatırlıyorum normale dönüyorum,arı sokmuş gibi dudaklarım,pirinç tanesi kadar burnum,spak gibi kaşlarım yok belki ama enazından doğalım diyorum bu standartlarla yarışmam için estetik olmam lazım o yüzden kendi gerçeğimle mutlu mesut yaşıyorum,güzellik arayan güzellik bulsun,bizdeki bu kadar bize kadar.😂

Ah ah bunun bide 40 yaşı var🙄
Aslında yaşlanmanın yaşla alakası yokmuş,zaman insanların günden tasarruf için uyguladığı bir sistem,bizi yaşlandıran yer çekimi,bunu beslenme ve egzersizle geciktirebiliriz her sene yaşlanmıyoruz dönemsel evreleri var,18 ile 25,35 ile 45,55 ve 70 vs gibi dönemsel bir şekilde ilerliyor,45 yaş genç orta yaş yani dünya ortalamasında menepoz yaşı 57 buda orta yaş sonrası oluyor,bizim insanımız 30 sonrası öldüm bittim diye bakıyor ama hepsi psikolojik aslında.

Muhtemelen mutsuzsunuz, hayatınız istediğiniz şekilde ilerlemiyor ve o yüzden böyle hissediyorsunuz, 30 çok genç bir yaş çünkü sakin olun :) bakım yaptırın, botoks yaptırın, saçlarınızı değiştirin iyi gelecektir.

30lu yaşlar kadının en güzel olduğu yaşlardır. Benim için öyleydi yani özellikle 32-35 arası zirveydi benim için güzellikte. Bilmiyorum kişiye göre değişebilir bu zira ben 20li yaşlarımda çocuk gibi görünüyordum ama 30 yaşında bir kadın ne kadar yaşlanabilir ki? Siz ne derseniz deyin bence hiç yaşlanmadınız ve de güzelsiniz.
Ben 54 yaşındayım evet yaşlanmaya başladım, mesela belim biraz kalınlaştı. Yüzüm eskisi gibi diri değil. Ben en fazla bir fondoten, ve rimel ve belki bir allık ile nude tonlarında bir dudak parlatıcı dışında makyaj yapmıyorum çünkü ağır makyaj artık yakışmıyor. Kıyafet yönünden de bedenimin kusurlarını göstermeyecek, belimi ince gösterecek, kalçamı ve göğüs dekoltemi öne çıkaracak, kıyafetler giyiyorum, ve hala yaşıma göre oldukça genç giyiniyorum. yine krop ve şort giyiyorum mesela ama üzerine bir şey ile ve ip askılı / askısız şeyler giymiyorum Sorun etmiyorum, kadın her yaşta güzeldir istese.
Ben bir ara bir zayıflama merkezinde çalışıyordum. Genç bir kız geldi, güzel de bir kız ama biraz balık eti. Haftaya evleniyormuş gelinliğin kolları kötü durmuş, dantel ve boncuklu kolları varmış gelinliğin. 1 haftada kollarımı nasıl inceltiriz diyordu. Ben de dedim ki 1 haftada o kollar incelmez ama 1 haftada o gelinliğin kolları değişir. Uçuşan kelebek kol, olabilir bir de v yaka dekolte, süper olur. Yani herkes fiziğine göre giyinmeli. Çirkin kadın yoktur bence o bağlamda.

Son düzenleme:
Estetiksiz olduğumu hatırlıyorum normale dönüyorum,arı sokmuş gibi dudaklarım,pirinç tanesi kadar burnum,spak gibi kaşlarım yok belki ama enazından doğalım diyorum bu standartlarla yarışmam için estetik olmam lazım o yüzden kendi gerçeğimle mutlu mesut yaşıyorum,güzellik arayan güzellik bulsun,bizdeki bu kadar bize kadar.😂
Ben de bir zaman o estetik furyasına kapılacaktım 30 ların başındayken. Dudağıma dolgu yaptırdım minicik, yapan doktor tekrar tekrar geleceksin yaptırmaya dedi, hiç gitmedim sevmedim azıcığını bile. Bir dönem burun estetiği düşünüyordum şimdi iyi ki yaptırmadım diyorum. Botoksu bile bıraktım çok daha güzel hissediyorum.
Konu sahibi aman gidip fazla estetiğe girmeye kalkmayın bu psikolojiyle sonrası daha kötü olabiliyor.

Ben de bir zaman o estetik furyasına kapılacaktım 30 ların başındayken. Dudağıma dolgu yaptırdım minicik, yapan doktor tekrar tekrar geleceksin yaptırmaya dedi, hiç gitmedim sevmedim azıcığını bile. Bir dönem burun estetetiği düşünüyordum şimdi iyi ki yaptırmadım diyorum. Botoksu bile bıraktım çok daha güzel hissediyorum.
Konu sahibi aman gidip fazla estetiğe girmeye kalkmayın bu psikolojiyle sonrası daha kötü olabiliyor.
Harfiyen katılıyorum,en güzeli doğallık zaten estetik genç göstermiyor aksine yaptıran ne kadar tanıdığım varsa enaz 10 yaş yaşlı gösteriyor,yüzde bir karmaşa hatlarda bir karmaşa göz olduğundan büyük,burun normalden küçük dudak normalden büyük yüz yapısı uygunmu değilmi bakmadan yaptırıyorlar,ilk başta tmm güzel olabilir ama işlem yapılan yerlere defalarca işlem yaptırmak zorunda kalınca dolgu eriyor yüze yayılıyor siz bidaha dolgu yaptırıyorsunuz belli bir yaştan sonra kocaman bir surat göz burun küçücük kalıyor dudak büyüyor,kimse kendine bunu yapmasın yaaa.

Aslında yaşlanmanın yaşla alakası yokmuş,zaman insanların günden tasarruf için uyguladığı bir sistem,bizi yaşlandıran yer çekimi,bunu beslenme ve egzersizle geciktirebiliriz her sene yaşlanmıyoruz dönemsel evreleri var,18 ile 25,35 ile 45,55 ve 70 vs gibi dönemsel bir şekilde ilerliyor,45 yaş genç orta yaş yani dünya ortalamasında menepoz yaşı 57 buda orta yaş sonrası oluyor,bizim insanımız 30 sonrası öldüm bittim diye bakıyor ama hepsi psikolojik aslında.
Gittiğim göz dru bile 40 yaşına mi girdiniz gözleriniz bozulmuş, aramıza hoş geldin demisti .Aynen 40 a Yeni girmistim🤦. Herşeyin başı psikolojik ama gercekler de acı malesef

Ben de bir zaman o estetik furyasına kapılacaktım 30 ların başındayken. Dudağıma dolgu yaptırdım minicik, yapan doktor tekrar tekrar geleceksin yaptırmaya dedi, hiç gitmedim sevmedim azıcığını bile. Bir dönem burun estetiği düşünüyordum şimdi iyi ki yaptırmadım diyorum. Botoksu bile bıraktım çok daha güzel hissediyorum.

Harfiyen katılıyorum,en güzeli doğallık zaten estetik genç göstermiyor aksine yaptıran ne kadar tanıdığım varsa enaz 10 yaş yaşlı gösteriyor,yüzde bir karmaşa hatlarda bir karmaşa göz olduğundan büyük,burun normalden küçük dudak normalden büyük yüz yapısı uygunmu değilmi bakmadan yaptırıyorlar,ilk başta tmm güzel olabilir ama işlem yapılan yerlere defalarca işlem yaptırmak zorunda kalınca dolgu eriyor yüze yayılıyor siz bidaha dolgu yaptırıyorsunuz belli bir yaştan sonra kocaman bir surat göz burun küçücük kalıyor dudak büyüyor,kimse kendine bunu yapmasın yaaa.
Herkes aynı oluyor artık. Kocaman dudak, kayak pisti gibi burun, elmacık kemikleri, tek tip kaşlar vs. Kendini öyle beğenene lafım yok, herkesin kendi bedeni kendi kararı ama artık özgün, karakteristik güzellik kalmıyor. Güzellik tek tipe indi maalesef.

Gittiğim göz dru bile 40 yaşına mi girdiniz gözleriniz bozulmuş, aramıza hoş geldin demisti .Aynen 40 a Yeni girmistim🤦. Herşeyin başı psikolojik ama gercekler de acı malesef
Geçen bir doktor 70 yaşına girecem yakını görme problemim yok dedi,bunlar vitamin eksikliği,yorucu hayat şartlarıyla ilgili magnezyum vs birsürü şey saydı,ben açıkçası sağlık problemlerinin yaş ile alakalandırılmasına karşıyım,inanılmaz bilinçsiz gelişigüzel yaşıyoruz vücudumuzu kendimiz bozuyoruz birde daha üzücü olanı toplum bu konuda bilinçlendirilmiyor,yanlış olmasın hangi vitamindi bilmiyorum örnek vermek için kullanacam saldırgan sinirli insana hemen bir psikoloğa git deriz dimi ama gelişmiş ülkelerde vitamin değerlerine bakılıyor önce aşırı sinirli,kavgacı tiplerde fosformuydu bi vitamin oranı düşük olunca öyle oluyormuş,bir doktorun herangi bir sağlık sorununu yaşla ilişkilendirmesi hiç hoş bir bakış açısı değil,bence bu konuda bilinçli yaşamıyoruz,50 yaşından sonra şeker,tansiyon,kolestrol çıkıyor diyorlar ama önüne geleni yersen muhakkak bir yaş aralığında ortaya çıkar zaten,40 genç bir yaş hemde oldukça genç ve enerjik bir yaş kendinizi o psikolojiye sokmayın bilinçsiz insanların bakış açısını görmezden gelin.

Gençlik aşısı falan yar ya onlardan yaptırmak lâzim sadece.cilt yenilensin diye.

E yaş alıyoruz 20li yaşlardaki fizik metabolizma cit 30larda yok kendine bakmazsan iyice çekersin git bi spora yazıl yüzüne işlem yaptır birden dolgu botoks kötü bi tercih prp sıvı yüz germe vs işlemleri var bunları 4 5 seans yaptır zamanla toparlanır

Ben otuzumda 20 gribiydim hiç bir sorun yoktu. Ama otuzbeşten sonra cildim saçım bariz yaşlanmaya başladım. 😢😢😢
Bu aralar göz kapaklarıma taktım çok düşükler, tabi genlerden gelen bi şey, anneminde çok düşüktü. Burun ameliyatı hep istedim ama korkuyorum pişman olmaktan. Karın germe ameliyatı falan düşünmeye başladım ama vakit ve nakit sıkıntısından erteliyorum hep😢

Back
X