• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık kocalarımızın yerini takip edebilecez

scorpion274

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2014
69
48
8
34
Kızlar Türkcell'in tam nerede uygulamasını kullanan var mı? Kayıt oluyoruz kocamızın numarasını ekliyoruz kocamız gece yatınca yapıyoruz tabi..onun telefonuna bir onay mesajı geliyor o uyanmadan o onaylıyoruz ve kanıtları siliyoruz onun telefonundan. Sonra nerede diye sorgulama yaptığımızda bize konum mesajı geliyor. Kullanmaya başlıycam daha önce kullanan arkadaşlar var mı? Onay mesajı ne kadar Zaman'da gitti kocalarınızın telefonuna malum onun görmemesi lazım sabaha kadar hallolmasınlar gerektiği için tedirginim y o işe gittiğinde onay mesajı giderse ? Kullananlar Nasıl yaptı yazar Mısınız?

hiç duymadım böyle bişey :) güvenmiyormusun eşine?

Komik ya :)
Bence de tasma takın yani, ipini de sıkı tutun. Daha iyi. Güvenmediğiniz insanlarla evli kalıp sonra da böyle saçma sapan programlara kalıyorsunuz ya, diyecek bir şey bulamıyorum. Katakullelere bak, adam uyurken olsun da, aman sakın işteyken filan foyayı ortaya çıkaracak mesaj gitmesin de... kocanızdan başka hayatınız yok mu? İş güç uğraş? Fazla boş kalmış gibisiniz.

Komik ya :)
Bence de tasma takın yani, ipini de sıkı tutun. Daha iyi. Güvenmediğiniz insanlarla evli kalıp sonra da böyle saçma sapan programlara kalıyorsunuz ya, diyecek bir şey bulamıyorum. Katakullelere bak, adam uyurken olsun da, aman sakın işteyken filan foyayı ortaya çıkaracak mesaj gitmesin de... kocanızdan başka hayatınız yok mu? İş güç uğraş? Fazla boş kalmış gibisiniz.
Evet Canım küçük bebeğimi büyütmeye çalışıyorum tek başıma çalışmıyorum o nedenle eşimin yalanlarını yakaladım devam ediyor mu bu şekilde öğrenebilirim benim durumumda olan kadınlar için yazdım konuyu rahatsız olduysan yorum yapmayabilirdin

Arkadasim yalancinin mumu yatsiya kadar, adama guvenmiyorsan yada aldatiliyorsan baska cozum yollari ara. yakalasan ne olacak ki sanki! Evlilikte isler takip etmeye geldiyse temeller biraz sallantida demektir. Bence esinle oturup birebir konusmak daha mantikli.

Amma cok tepki gordum, bu nedir ya?
Nevar bunda? Demekki 1-2 ufak sorunlar yasamislar, kadin da boyle bir teknolojik uygulamayla rahat etmek istiyor..
Olur ki aldatma olursa aninda farkina varmak istiyor.. Aylarca yillarca uyutulsun mu yani?
Hem ayrica seytan diye bir varlik var oldugu surece (ki kiyamete kadar var :) hickimse kimseye bosuna guvenmesin..
Insan kendine bile garanti veremez hicbir konuda..
Yapmam dersin yaparsin, olmaz dersin olur.. Buyuk konusmayin :KK66:

Arkadasim yalancinin mumu yatsiya kadar, adama guvenmiyorsan yada aldatiliyorsan baska cozum yollari ara. yakalasan ne olacak ki sanki! Evlilikte isler takip etmeye geldiyse temeller biraz sallantida demektir. Bence esinle oturup birebir konusmak daha mantikli.
Çok konuştum işe yaradı mı merak ediyorum gidişata göre yol çizeceğim zaten herkes atıp tuttu burda ama eski konularımı okuyanlar bilir bebeğimin biraz büyümesini bekliyorum yoksa evliliğimizin sallantıda olduğunun farkındayım Allah kimseye yaşatmasın

Amma cok tepki gordum, bu nedir ya?
Nevar bunda? Demekki 1-2 ufak sorunlar yasamislar, kadin da boyle bir teknolojik uygulamayla rahat etmek istiyor..
Olur ki aldatma olursa aninda farkina varmak istiyor.. Aylarca yillarca uyutulsun mu yani?
Hem ayrica seytan diye bir varlik var oldugu surece (ki kiyamete kadar var :) hickimse kimseye bosuna guvenmesin..
Insan kendine bile garanti veremez hicbir konuda..
Yapmam dersin yaparsin, olmaz dersin olur.. Buyuk konusmayin :KK66:
Bravo Canım ama o arkadaşların Kocaları güzel bir kadın gördüklerinde kafalarını öne eğer hemen çok ahlaklılar onlardan başka kimseye bakmazlar. Çok dürüstler çok güvenilirler hayatlarında hiç yanlış yapmamışlar baksana paçalarından dürüstlük güven ahlak akıyor. Konuyu beğenmeyenler yorum yapmasınlar arkadaşım. Teşekkür ederim bu arada.

Valla oyle bir dunya yok.. Bir erkek guzel bir kadin gorecek ve ona bakmayacak :KK48: ben buna sadece gulerim.. Tabi bu demek degildir ki o erkekler eslerini sevmiyor.. Ama bakarlar kardesim.. Ben mesela esime o konuda baski yapmam bakiyorsa bakiyordur ne yapabilirim.. Ona bakti diye beni sevmiyor mu yani?

Arkadasim Allah kimsenin basina vermesin zordur tabi.. Hele ki kucuk bebegin varsa durum 2 kati zor. Cunku artik kendinden baska dusunmen gereken, sana muhtac bir can var ortada.. Allahim yardimcin olsun.. Dertlesmek istersen kapim acik, ozelden her zaman yazabilirsin :KK39:

Back
X