• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık kocalarımızın yerini takip edebilecez

Hayır burada bir kadın aldatılıyorum deyince hemen belgelendir ,donuna kadar al o itin,o sürtüğünde boynu altında kalsın derler ..:KK14:
Şimdi üye böyle bir soru sorunca Ama sizde güvenmediğiniz adamla yaşamayın canım bla bla bla ...:110:
Ben burayı bazen hiç anlamıyorum ..
Konuya gelecek olursak ,bence bu uygulamayı önce başka bir telefonda deneyin ,arkadaşınız ,anneniz falan baktınız falso vermiyor yapın ..
Ama önce emin olun ..

Hayır burada bir kadın aldatılıyorum deyince hemen belgelendir ,donuna kadar al o itin,o sürtüğünde boynu altında kalsın derler ..:KK14:
Şimdi üye böyle bir soru sorunca Ama sizde güvenmediğiniz adamla yaşamayın canım bla bla bla ...:110:
Ben burayı bazen hiç anlamıyorum ..
Konuya gelecek olursak ,bence bu uygulamayı önce başka bir telefonda deneyin ,arkadaşınız ,anneniz falan baktınız falso vermiyor yapın ..
Ama önce emin olun ..
:KK9: Aynen katiliyorum

Merhaba hanimlar konu başlığını tesadüfen gordum sizin icin uye oldum kim ne derse desin hayat arkadasimiz deyip gonul bagi kurdugumuz insandan için için biseylerden supheleniyorsak bir sebebi vardır illa kötü bir sonuç elde etmek için degil gönül rahatlığına kavuşmak için diyelim yardımcı olmak istiyorum bu yazacagim uygulamada eğer telfnlrnz androitli ise iki tarafta ve int. Var ise buda iki tarafta olcak hedef kisinin konumunu belirleyebiliyorsunuz hem goruntulu es zamanli izleyebiliyorsunuz hemde telefonda kiminle konuşuyorsa sizde katılıp dinleyebiliyorsunuz öncelikle telefonlar androidli olması gerekiyor her iki tarafinda ve int. Sart uygulama play stordan indiriliyor ismi trackview

Ucretsiz bir uygulama bu once kendinize yukluyorsunuz sizden gmail hesabi isteyecek ayni hesap uzerinden esinizede yukleyin hepsi bu kadar

Evet Canım küçük bebeğimi büyütmeye çalışıyorum tek başıma çalışmıyorum o nedenle eşimin yalanlarını yakaladım devam ediyor mu bu şekilde öğrenebilirim benim durumumda olan kadınlar için yazdım konuyu rahatsız olduysan yorum yapmayabilirdin
Bence çok riskli bir hareket olur bu.
Operatöre nasıl güveneceksiniz bu konuda.
Diyelim onay mesajı geldi,eşiniz görmeden hallettiniz o kısmı,sonradan mesaj göndermeyeceğinin garantisi varmı?Yani başka bir gün "şu uygulamayı kullanmaya devam etmek istiyorsanız,aylık şu kadar ödemeyle,onay yazın bilmem kaça gönderin"diye mesaj gitse eşinize ne olacak? Ortada birşey yoksa birde,boşuna takip ettiyseniz,büyük sorun olur.
Ben şahsen operatöre güvenemem bu konuda. İsterseniz önce arayıp bilgi alın,ücretli mi? Mesaj geliyor mu?emin olun,sonra deneyin.
Başka uygulama olsa neyse diyeceğim,uygulama yükleyip gizleseniz o bile ortaya çıkar,güncelleme geliyor çünkü, gizli kalmaz bu yaptığınız, bir yerde patlak verir ve eşinizin günahını aldıysanız hoş olmaz.

Uzun zamandır var bu uygulama.Tüm hatlarda var.Diyelim ki yapıldı ve koca denilen kişinin yeri belirlendi eeee ne olacak sonra. Kaç kişi ne yapacak.Boşan scak mi bunu uygulayan bayanların hepsi yoksa gidecek yerim yok ,çocuk var para yok deyip oturacak,olene kadar kuşku denilen canavarla mi yaşıyacak. .
Bazen bazı şeyleri kurcalamamak doğalına bırakmak en güzeli.

turkcelı bılmem ama samsung telefonlarda harıta uzerınden boyle onaysız fılan gorulebılıyor
bırak arkadası bende gmaılde eklı olan herkesı gorebılıyorum gprs acık ıse eger

Neden böyle bişey yapayım ki , zaten nerede olduğunu bilirim ki yalnız da sayılıdır dışarı çıktığı , güven olmadığı yerde Nasıl bir arada yaşıyorsunuz , benim eşim bana böyle bişey yapsa çok kızardım ve boşanmaya kadar giderdi

Ya her mesaj gönderdiğinde ona bilgi giderse :) Turkcellde var mesela online işlemlere vs. girildiğinde numaraya mesaj gidiyor. İyice test et bari :)

Böyle bir şey yaparsan yakalanma ihtimalin yüksek,sonra ayıkla pirincin taşını.
Hem yerini bilsen ne olacak ki? Aldatıyorsa nasıl kanıtlayacaksın? Sadece x yerdeyim der,sen bakarsın ki y yerde;yani sadece yalan söylediğini kanıtlamış olursun.

Kızlar Türkcell'in tam nerede uygulamasını kullanan var mı? Kayıt oluyoruz kocamızın numarasını ekliyoruz kocamız gece yatınca yapıyoruz tabi..onun telefonuna bir onay mesajı geliyor o uyanmadan o onaylıyoruz ve kanıtları siliyoruz onun telefonundan. Sonra nerede diye sorgulama yaptığımızda bize konum mesajı geliyor. Kullanmaya başlıycam daha önce kullanan arkadaşlar var mı? Onay mesajı ne kadar Zaman'da gitti kocalarınızın telefonuna malum onun görmemesi lazım sabaha kadar hallolmasınlar gerektiği için tedirginim y o işe gittiğinde onay mesajı giderse ? Kullananlar Nasıl yaptı yazar Mısınız?
Ne tesadüf dün gece bu uygulamayı aradım indirmek için ama sadece tr cell demi var :(

Vay anam vay neler çıktı ya iyi bir durum değil bana göre resmen her gün şüpheyle yaşamaya başlanacak hatta üstüne sorunların eksilmeyeceği bir ortam yaratacak paranoyaklık yanında fazlasıyla olacak... Bir kere daha düşünün derim...

Back
X