• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık kocalarımızın yerini takip edebilecez

Kızlar Türkcell'in tam nerede uygulamasını kullanan var mı? Kayıt oluyoruz kocamızın numarasını ekliyoruz kocamız gece yatınca yapıyoruz tabi..onun telefonuna bir onay mesajı geliyor o uyanmadan o onaylıyoruz ve kanıtları siliyoruz onun telefonundan. Sonra nerede diye sorgulama yaptığımızda bize konum mesajı geliyor. Kullanmaya başlıycam daha önce kullanan arkadaşlar var mı? Onay mesajı ne kadar Zaman'da gitti kocalarınızın telefonuna malum onun görmemesi lazım sabaha kadar hallolmasınlar gerektiği için tedirginim y o işe gittiğinde onay mesajı giderse ? Kullananlar Nasıl yaptı yazar Mısınız?

Çok çirkin bir davranış
Güvenmediğin adamla evli kalmamalısın
Bunun bir de yakalanması var, farz et ki yükledin , çalışıyor, bir süre sonra anladı adam, nasıl izah edeceksin
Eşim bana böyle bir şey yapsa, telefonumu takip ettiğini anlasam, direk boşanırım, ertesi güne bile kalmaz dava dilekçem, çok onur kırıcı bir hareket

Hayır sanki yakalasa boşanacak. Boşandın mı zamanında? Çocuğum küçük dedin. İlerde çocuğum büyüdü okula gidecek boynu bükük kalmasın. Sonra çocuğum ergenliğe girdi babasız büyümesin. Sonra çocuğum evlenecek çağa geldi, dünürler sıkıntı olmasın der durursun. Bahane çok bulmak isteyene.

Boşuna kafayı yemekle kalırsın ben sana söyleyim. Şu adamları boşamayacaksınız madem her haltına rağmen, ne b.k yerse yesin,ben gezmeme tozmama, yememe içmeme bakarım demeyi öğrenin bari.

Amma cok tepki gordum, bu nedir ya?
Nevar bunda? Demekki 1-2 ufak sorunlar yasamislar, kadin da boyle bir teknolojik uygulamayla rahat etmek istiyor..
Olur ki aldatma olursa aninda farkina varmak istiyor.. Aylarca yillarca uyutulsun mu yani?
Hem ayrica seytan diye bir varlik var oldugu surece (ki kiyamete kadar var :) hickimse kimseye bosuna guvenmesin..
Insan kendine bile garanti veremez hicbir konuda..
Yapmam dersin yaparsin, olmaz dersin olur.. Buyuk konusmayin :KK66:

bu karşı tarafla ilgili değil ki, kendine saygısı olan kendini bu duruma sokmaz.
adama güvenmiyorsa bu işi çözmenin başka yolları var.
bunu yapacaksam da yüzüne söylerim, sana güvenmiyorum, bu şekilde takip etmeyi uygun görüyorum diyerek.

hayat kocadan evlilikten oluşmuyor.
hayatımızı kabul etsek de etmesek de bireysel olarak yaşıyoruz.
kendime saygımı kaybettirecek kişilerle eşim dahi olsa arama mesafe koyarım, kimse bundan önemli olamaz.

Hayır sanki yakalasa boşanacak. Boşandın mı zamanında? Çocuğum küçük dedin. İlerde çocuğum büyüdü okula gidecek boynu bükük kalmasın. Sonra çocuğum ergenliğe girdi babasız büyümesin. Sonra çocuğum evlenecek çağa geldi, dünürler sıkıntı olmasın der durursun. Bahane çok bulmak isteyene.

Boşuna kafayı yemekle kalırsın ben sana söyleyim. Şu adamları boşamayacaksınız madem her haltına rağmen, ne b.k yerse yesin,ben gezmeme tozmama, yememe içmeme bakarım demeyi öğrenin bari.
Ahahaha :)))
Ay aynen yaaa. Boşanmaya gücü olmayanlar nasıl da bayılır çocuğu bahane etmeye... aahh bizim vefakar cefakar anadolu kadınlarımız.... analarrr... çocuğu için nelere katlanan kadinlarr..

Tısısı :)))

Oysa gerçek şu; koca konforundan vazgeçemem, kendime bakamam, para kazanacak iyi bir mesleğim yok, millet dul demesin, en iyisi ben bu kocanın nimetlerinden faydalanmaya devam edeyim..

Çocuklarda güzel olur bu uygulama, dünyanın bin bir türlü hali var Allah korusun

Çocuklarda güzel olur bu uygulama, dünyanın bin bir türlü hali var Allah korusun

çocuklar için dijital saatler var.
mesaj vs atabiliyor belirlenen bir numaraya.
çocuğa öğretilirse çok iyi bir şey.
ben de bunları araştırıyorum da :)

Ben kendime bile sizin kocalarınıza güvendiğiniz kadar güvenmem!
Tamam takip etmek sürekli ensesinde olmak doğru olmayabilir çünkü yapacak olan her türlü yapar!
Ama sizin bu şartsız şurtsuz güvenmeniz çok tehlikeli bir durum.

Köpeklerin boynuna takılan LEDli tasmalar var. Karanlıkta ışığını açabiliyorsunuz. Ondan alın gece takip etmek daha kolay olur.

Amaaaa ya adam işyerinde birine aşık olursa mesela? Adamın beyni için takip cihazı yok ki.

Bir de kocam çocuğum vs yazmışsınız, adamı yakalasanız bile ne olacak ,boşanmicaksınız ki. Aldatıldığınızı bile bile evli kalmak çok zor, aldatılıp bilmemek bence daha iyi evliliğe devam edecekseniz.

Ama ben sindiririm, yeter ki ekmek teknem elimden gitmesin derseniz haklısınız tabi.

Evet Canım küçük bebeğimi büyütmeye çalışıyorum tek başıma çalışmıyorum o nedenle eşimin yalanlarını yakaladım devam ediyor mu bu şekilde öğrenebilirim benim durumumda olan kadınlar için yazdım konuyu rahatsız olduysan yorum yapmayabilirdin
Aldırış etmeyin yazılanlara.Bu kocalarına sonsuz güvenen,'asla telefonunu karıştırmam'diye bıt bıt yapanlar umarım bi gün kafa üstü çakılmazlar.

Aldırış etmeyin yazılanlara.Bu kocalarına sonsuz güvenen,'asla telefonunu karıştırmam'diye bıt bıt yapanlar umarım bi gün kafa üstü çakılmazlar.

Siz yakalasanız ne olacak boşanacak mısınız?

Yoksa ekmek teknenizi elinizden alan şırfıntıyı bulup saçını başını yolup kocanızı güvenle yuvasına mı döndüreceksiniz?

Burdaki insanların %90ı boşanmamaktan yana, eee bu durumda yakalamanın alemi nedir? Biri bana da açıklasın.

Peki takip ettiniz nerde olduğunu öğrendin ne yapacaksınız
Sonuç ne olacak yani
Bosanmayip böyle araştırma takip işlerine girisenleri hiç anlamıyorum
Hatta kendilerini aptal konumuna dusurduklerini düşünüyorum

Peki takip ettiniz nerde olduğunu öğrendin ne yapacaksınız
Sonuç ne olacak yani
Bosanmayip böyle araştırma takip işlerine girisenleri hiç anlamıyorum
Hatta kendilerini aptal konumuna dusurduklerini düşünüyorum

+1
Adamla iyice yüz göz olmanın, gurursuz/zavallı durumuna düşmenin alemi yok bence de. Adam pffff aldatıyorum biliyor ehhh o zaman istediğim her haltı yiyeyim diyebilir.

Ben aldatılsam, boşanma düşüncem de olmasa, bilmiyormuş gibi yapardım.

Back
X