• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık kocalarımızın yerini takip edebilecez

Bu bir hadistir.

Tamamını ve kaynağını yazardım fakat dini meseleler konuşmak yasak diye biliyorum.

Her dinden insana saygım sonsuz, bilmiyor olabilirsiniz ve fakat araştırırsanız hayatınızı değiştirecek ve size yön verecek şeyler keşfedebilirsiniz, ufkunuz açılır.

Başkalarının hatasını görmemek ve onları aşağılamamak her an bizim de o hataya düşme ihtimalimizin olduğunu göstermek amacıyla söylenmiş bir Hadisi Şerifi aldatan kocaları affetmek için bahane olarak kullandığınızın farkında mısınız? Bunu söyleyince inançlı mı oldunuz şimdi?

k

bunu söyleyenler de hep aldatılıp affedenler
affetmeyen güçlü kadınların varlığını kabul etmeyenler

Bunu soyleyenleri bilmem ama bu benim aklima daha cok davranislarini anlamlandiramadigim veya suc islemis, basina kotu seyler gelmis, uzucu aeyler yasamis insanlari gordugumde gelir.

Acima, acinacak hale dusersin deyimi gibi.

Yani yasadiklarini yasamadan ne hissettigini bilemeyiz sonucta degil mi? Arkadasimiz bir soru sormus ve yardim istemis. Cevabi bosan o adami birak gibi olmamasi gereken bir soru bence. Bende kendi yorumumu paylastim.

Katilan olur olmaz onu bilemem.
Dedigim gibi bu bir hadistir.

Aldatilan kadinlar icin tum insanlar icin soylenmistir.

Eşinizin haberi olmadan yaptığınız bu işlem yasal değildir. Suç işliyorsunuz. Yarın bir gün boşanma aşamasına gelir ve bu yaptığınız ortaya çıkarsa cezai yaptırımla karşı karşıya kalırsınız. Konum bilgisi telefonunuza geldiğine göre sizin yaptığınız ortaya çıkacaktır.

Başkalarının hatasını görmemek ve onları aşağılamamak her an bizim de o hataya düşme ihtimalimizin olduğunu göstermek amacıyla söylenmiş bir Hadisi Şerifi aldatan kocaları affetmek için bahane olarak kullandığınızın farkında mısınız? Bunu söyleyince inançlı mı oldunuz şimdi?

Ben kocası için değil kendisi için söyledim.
Aldatan kocanızı affedin demedim size.
İnancım bana kalsın izin verirseniz.

Hayatı toz pembe görüyorsun evlen çocuğun olsun ondan sonra gel yine konuşalım.
Evliyim, çocuğumda var ama bende aynı #tolin # gibi düşünüyorum.
Aradığımda neredesin gibi basit bir soruma bile doğru cevap veremeyeceğini düşündüğüm adamla bir ömür geçirmem.

Ayhh inançlıyım o yüzden dediğim doğru triplerine bayılıyorum. Hz. Muhammed (sav) zina yapan birini nasıl karşılardı hiç düşündün mü? Böyle bir hadisi bu adamın karısına söyler miydi hiç? İşinize gelince yapıştırayım dini bir cevap ohh kimse de cevap veremesin. Azalarak bitin ya.

Bunu soyleyenleri bilmem ama bu benim aklima daha cok davranislarini anlamlandiramadigim veya suc islemis, basina kotu seyler gelmis, uzucu aeyler yasamis insanlari gordugumde gelir.

Acima, acinacak hale dusersin deyimi gibi.

Yani yasadiklarini yasamadan ne hissettigini bilemeyiz sonucta degil mi? Arkadasimiz bir soru sormus ve yardim istemis. Cevabi bosan o adami birak gibi olmamasi gereken bir soru bence. Bende kendi yorumumu paylastim.

Ben aldatılmadım ama ayrıyken benim herif başkasına baktı. Teknik olarak aldatma sayılmaz ama bir kere iğrendim. Nişandan döndüm, gelinlik iade ettim.

Yani az çok başıma geldi sayılır.
Fikrim hala aynı, murdarlığa tahammülüm yok, beni üzeni silerim nokta. Çünkü bunu yapacak gücüm var, kimseye eyvallahım yok.

Benim kadar güçlü olanlar ben olsam boşanırdım yazar, çocuğu hatırına katlanacak olan ya da daha zayıf karakterli olanlar boşanmam yazar. Ama siz buraya, bolananlat üfürüyor işte ya da başına gelmeden bilemezsin vs vs yazmayın. Boşanırdım yazanların hepsinin de başından bir şey geçmiş benim gibi, postalarını koymuşlar. Kendi zayıflığınızı insanlığın geri kalanına mal etmeyin.

Eşinizin haberi olmadan yaptığınız bu işlem yasal değildir. Suç işliyorsunuz. Yarın bir gün boşanma aşamasına gelir ve bu yaptığınız ortaya çıkarsa cezai yaptırımla karşı karşıya kalırsınız. Konum bilgisi telefonunuza geldiğine göre sizin yaptığınız ortaya çıkacaktır.
Bu sebeple de bu konu kapatılır.

Ayhh inançlıyım o yüzden dediğim doğru triplerine bayılıyorum. Hz. Muhammed (sav) zina yapan birini nasıl karşılardı hiç düşündün mü? Böyle bir hadisi bu adamın karısına söyler miydi hiç? İşinize gelince yapıştırayım dini bir cevap ohh kimse de cevap veremesin. Azalarak bitin ya.

Konu sahibesi mi zina yapmış? Şuan başka bişeyin peşinde ve onu kınayan arkadaşlar görüyorum lafım onlaraydı. Gittikçe daha komik oluyorsunuz

Back
X