Artık konuşacağım onunla!YETER!

Çayır_faresi ne yaptın tatlım var mı bir gelişme

ay bu kız söylemiştir diye geldim eve direk pc açtım
bşi yok ortada

:))))) bak açılmaya başladın allahımmm çatlıyacam gülmektenn

Bana kızmayıın nollluuurr valla sıcak davranıyorum yavşamanın son noktasındayım az kaldıı çok azz konu açılır açılmaz konuşcam

kıyamam yaa bak ne güzel oldu böyle...buzlar erimeye başlamış artık çok da acele etme sen de bigün "iyi geceler bitanem" falan yazarsın ohhh oldu da bitti maşallahh düğününüzü okuruz burdan inşallah :)))))

Konunun açılmasını beklemeee :)) sen aç gitsin canım aa, bir kere yapcaksın bitçek

Ondan sonra zafer seninn :)))

İnşallah canımmm

Ayy inşallah canım çok teşekkür ederim.Olmasa da kaybedicek bişeyim yok ikilemde kalmaktan iyidir.Dün aradığımda bilardo oynuyomuş meşgulsen sonra ariyim dedim "Vekaleten sıramı başkasına verdim" dedi yerim onu niye anlattıysam paylaşmak istedim buna dün çok güldüm de

iyi iyi guzel gelismeler var gibi prensesim filan demis
o 30 yasinda sen kac yasindasin prenses

yani seninle konuşmak için bilordo falan tanımıyo wuuuuwwwwww :))
tabiki arada derede yaşamaktan çok daha iyidir olmazsa da olmaz canından kıymetli değil ya

22 yaşında sanrımm
evet 22 yaşındayım canım
yani seninle konuşmak için bilordo falan tanımıyo wuuuuwwwwww :))
tabiki arada derede yaşamaktan çok daha iyidir olmazsa da olmaz canından kıymetli değil ya

iyi iyi guzel gelismeler var gibi prensesim filan demis
o 30 yasinda sen kac yasindasin prenses

Tweet'cim dalga geçiyosun biliyoruum eğlen bakalımm:))

ahahahaha gülmekten türbülansa girdiiiiiiiimmmmmm sen naptın ben öpüşmekten bahsettim ne çıkarması tatlım ne üstüü ne çamaşırı

makyaj yapcan en sexy kıyafetlerını gıycen öpüşmek içinmii?.. sen bizi çocuk sandın heralde ama sen çocuksun bence. neysse

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar.
Az önce "iyi geceler sevgilim" diye bir mesaj aldım.
Şoktayım hala.
Mutlu muyum?Bilmiyorum.Sebebini de bilmiyorum.
Sadece çok şaşkınım.İçimde tuhaf 1 korku var.Sanırım hazırlıksız yakalandım.
Ama bu mesaj geldiyse bu sizin sayenizdedir.
Sizden cesaret aldım ben.
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
Umarım herşey çok güzel olur.
İyi geceler..

waaaaaaaaaaaaaay tebrik ederim ALLAH TAMAMINA ERDIRSIN insALLAH boyle mutlu mesut surer beraberliginiz evlilikle noktalanir

canım hayırlı olsun..çok sevindiiim..bak açılmana gerek kalmadı senden çekiniyormuş demekki..herhalde sen açılsan heyecandan bayılırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…