- Konu Sahibi cayir_faresi
-
sen tweety'imi dinle bence de...
güzel bir mesaj at... bizi de süründürme burada:))))
tweety'ciğim ne yazsın?
bence duygularini anlatan yani simdiye kadar ne dusunuyorsa yazsin sonunada guzel bi seni seviyorum koysun oldu bitti...
"seni seviyorum" adamı havaya sokmaz mı? "senden çok hoşlanıyorum" filan dese?
peki :) bizide gelismelerden haberdar et :)
Buraya yazarım canım gelişmeleri umarım herşey güzel olur
INSALLAH
iyi geceler mesajı atarsa cevap olarak iyi geceler tatlı rüyalar canım hayatım ya da sevgilim gibi bişey yazsam o da anlatmaz mı duygularımı ne dersin?
iyi geceler mesajı atarsa cevap olarak iyi geceler tatlı rüyalar canım hayatım ya da sevgilim gibi bişey yazsam o da anlatmaz mı duygularımı ne dersin?
yok olmaz öyle... sana zaten telefonda canım cicim diyip duruyor. ama gelişme yok. sen doğrudan konuya girmek zorundasın...
Canım numarayı veriyorum o zaman ben sana
Canım numarayı veriyorum o zaman ben sana
Ne yazıcam tatlım "Senden deliler gibi hoşlanıyorum,seni görünce çok heycanlanıyorum,aradığın zaman kalbim çarpıyor,evlen benimle,senden çocuklarım olsun,aşığım sana" nasııl yeterince açık mı
valla fena fikir değil:)))
sen bizim neler çektiğimizi biliyor musun.. diye başlarım:))) bir mutlu son istiyoruz artık diye de bitiririm:))))
kk'da meşhur oldun yavrucuğum da derim ama...
Aslında şöyle canım bana söylediği cümle şuydu "senden hoşlanıyorum ve senin de benden hoşlandığını biliyorum" yani biliyor salak değil ya anlamıştır sonuçta amaa belki sorun benim çok sıcak olamamam çünkü biraz mesafeliyim bana dedi ki senden uzu zamandır hoşalnıyorum ama söyleyip seni kaybetmekten korktum benim için değerlisin çünkü dedi.Ve ben sustum hiçbişey söylemedim çünkü çok heycanlandım bunları duyunca bi de güvenmekten korktum falan işte o nedenle biz bir ilişkiye adım atamadık ya da hayatında başkası var bilemiyorum oluyor çünkü böyle erkekler
Allahım yarabbim öyle bir yazmışsın ki haftalarca aç kalmış insanın yemeğe saldırması gibi geldi gözümün önüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?