Artık konuşacağım onunla!YETER!

iyi geceler mesajı atarsa cevap olarak iyi geceler tatlı rüyalar canım hayatım ya da sevgilim gibi bişey yazsam o da anlatmaz mı duygularımı ne dersin?

oyle direk olmaz sen simdiden mesaji hazirla o iyi geceler yazinca sende yazdigin mesaji yolla sonunada iyi geceler seni seviyorum yaz

valla fena fikir değil:)))

sen bizim neler çektiğimizi biliyor musun.. diye başlarım:))) bir mutlu son istiyoruz artık diye de bitiririm:))))

kk'da meşhur oldun yavrucuğum da derim ama...

bencede canım çayıfaresi söyleyemeyecek bari biz söyleyelim
canım sizin bu durumunuz öyle geçer zamandaki aylinin hamile olduğunu söyleyememesine benzedi
sabırsızlıkla senin söylediğin onunda sana bende sana deli gibi aşığım laflarını duymak istiyoruz
inş bugün söylersin ama olmazsa mutlaka bir mesaj çek kolay gelsin

ay bu kız söylemiştir diye geldim eve direk pc açtım
bşi yok ortada

Üfff koskoca avukat 30 yaşında söylemeye cesaret edememiş ya bu erkekler neden böyle hayatında birisi olma ihtimali çok yüksek maalesef..

iyi geceler mesajı atarsa cevap olarak iyi geceler tatlı rüyalar canım hayatım ya da sevgilim gibi bişey yazsam o da anlatmaz mı duygularımı ne dersin?

Allahım yarabbim öyle bir yazmışsın ki haftalarca aç kalmış insanın yemeğe saldırması gibi geldi gözümün önüne

Merhaba kızlaarr ben geldim ve son gelişmeleri yazıyorum.Dün ben aradım ve çok samimi konuştum.O da daha bi ilgilendi dün bugün.gece mesaj attı "iyi geceler prensesim" yazmış ooyy minnooş.Biraz mesajlaştık aradaki buzlar eriyor.AYNEN SİZİN SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ BEN BİR ADIM ATINCA O BANA DAHA ÇOK GELİYOR SANKİ KIZLAR ama konu açılmadığı için senden hoşlanıyorum gibi bişey söylemedim ama konu açılınca söylicem.Kızlar İSİMLERİNİZİ yazın çocuklarımız olunca sizin isimlerinizi koyucamm hepinizi kocamann öpüyoruuumm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…