- 17 Ekim 2015
- 5.452
- 5.309
- 198
- Konu Sahibi iremcikkkk
garip bir durum.bende 23 yaşındayım.İsyerim dağın basinda. oraya giderken gık yok.eve geldiken sonra heryere annemle beraber gidiyom ama arkadaş olayını abartmış olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama kendilerince. 20 yaşında bi kız 5 dklık mesafedeki markete gidemiyor ne var ki bunda? markette ateşe mi dizecekler beni dövecekler miAilenize güven verecek şekilde davranırsanız zamanla size de güvenmeye başlayacaklardır.
Özellikle samimi arkadaşlarınızı ailenizle tanıştırabilirsiniz, onların onay vereceği ortamlarda bulunun mesela.
Haklılar, siz genç olduğunuz için içinizden geldiği gibi arkadaşlarınızla gezip tozmak isteyebilirsiniz.
Fakat ortam o kadar kötü ve o kadar kötü insanlar var ki, aileniz de size kıyamıyordur inanın.
Anne babanızı suçlamayın bence... Onlar sizin zarar görmemeniz için kendilerince en doğru olanını yapıyor.
dimi bencede garipgarip bir durum.bende 23 yaşındayım.İsyerim dağın basinda. oraya giderken gık yok.eve geldiken sonra heryere annemle beraber gidiyom ama arkadaş olayını abartmış olabilir.
Elbette markete göndermemeleri abartı ama sanırım türkiyenin son zamanlarda yaşadığı korkunç olaylarından kaynaklanıyor. koskoca insanların başına neler geliyor haberlerde görüyorsundur bunların etkisinde olabilirler.zaten dozunda ama onların beni markete bile göndermemesi dozunda mıteşekkür ederim konuşaçacağım :)
yani ama bu da ister istemez asosyal yapıyor beniElbette markete göndermemeleri abartı ama sanırım türkiyenin son zamanlarda yaşadığı korkunç olaylarından kaynaklanıyor. koskoca insanların başına neler geliyor haberlerde görüyorsundur bunların etkisinde olabilirler.![]()
Bu durumun seni üzdüğünü belirt. bugün uygun zamanda anne ve baban ile konuşmak istediğini söyle ikna edici samimi bir konuşma yapıp sosyalleşmeye ihtiyacın olduğunu belirt canımyani ama bu da ister istemez asosyal yapıyor beni![]()
çok teşekkür ederim :) yazlığa gidicem orda dedemlerde var onlarla konuşurum ve yavaş yavaş orda dışarı çıkmaya başlarım belki böyle böyle alışırlarBu durumun seni üzdüğünü belirt. bugün uygun zamanda anne ve baban ile konuşmak istediğini söyle ikna edici samimi bir konuşma yapıp sosyalleşmeye ihtiyacın olduğunu belirt canım
En tonton arkadaşının dedenin yanına gidiyorsun ohh çok güzel tatlım deden ikna eder anneni babanı :)) ben öyle yapıyordum dedem hayattayken annemi babamı ikna etmesi konusunda yardım istiyordumçok teşekkür ederim :) yazlığa gidicem orda dedemlerde var onlarla konuşurum ve yavaş yavaş orda dışarı çıkmaya başlarım belki böyle böyle alışırlar
canım şimdi öyle geliyor anne olunca anlarsın derler ya hani durum aynen öylekıyamıyorlar sana şu anda sevildiğini bil şimdi sinirlenmen kızman bu genç öfkelerin o kadar normal ki..Ne kadar kızsan da iyiliğini düşündüklerini aklının bir kenarında hep tut olur mu ?
üniversiteyi ailenin yanında okuyorsun sanırım
bana ne çemkiriyorsun şekerim ben mi yasakladım? ayrıca oh annen iyi yapmış mı dedim? aksine bunları ben de yaşadım ne kadar zor olduğunu insanı kötüye ve yalana teşvik ettiğini yazdım.Iyide anneler sirf iyiligi düsünüyor diye otamtikmen yaptiklarida iyi olmuyor. Nereye kadar bu izin vermemek? Bu kiz ne zaman gercek dünya ile taniscak? Nasil kendini korumayi ögrencek.
Evet disarisi her zaman emniyetli degil ancak savas alaninda yasanilmiyor. Kiza hapis hayati yasatmak annelerin bencilligi.
I iremcikkkk sana diyorum, bir sekilde anneni ikna et. Birinin dedigi gibi okuldan sonra biraz daha gec eve gel. Yada hafta sonu bir yere ciktiginda izin sormanin yerine cekip git iste. Evde olacagin saati söyle hatta gerekirse arada mesaj yolla annen endiselenmesin diye.
Bir sekilde özgürlügünü gerekirse söke söke al.
konusacagım annemle bi bakayım yazlığa gıdıyoruz yavaş yavaş alıştırıyımIyide anneler sirf iyiligi düsünüyor diye otamtikmen yaptiklarida iyi olmuyor. Nereye kadar bu izin vermemek? Bu kiz ne zaman gercek dünya ile taniscak? Nasil kendini korumayi ögrencek.
Evet disarisi her zaman emniyetli degil ancak savas alaninda yasanilmiyor. Kiza hapis hayati yasatmak annelerin bencilligi.
I iremcikkkk sana diyorum, bir sekilde anneni ikna et. Birinin dedigi gibi okuldan sonra biraz daha gec eve gel. Yada hafta sonu bir yere ciktiginda izin sormanin yerine cekip git iste. Evde olacagin saati söyle hatta gerekirse arada mesaj yolla annen endiselenmesin diye.
Bir sekilde özgürlügünü gerekirse söke söke al.
doğru diyorsunbana ne çemkiriyorsun şekerim ben mi yasakladım? ayrıca oh annen iyi yapmış mı dedim? aksine bunları ben de yaşadım ne kadar zor olduğunu insanı kötüye ve yalana teşvik ettiğini yazdım.
onlar candır zaten :) şefkatlerine diyecek lafım yok :) dedem daha geniştir bu konularda bi yaz onlarda kaldım kızdı bana iyice melankolik oldun bi dışarı çık gez diye 2 saatliğine falan gezerdim kızlarla hiçte bişey demezlerdi öyle sıkboğaz etmezlerdi ailem gibi :)En tonton arkadaşının dedenin yanına gidiyorsun ohh çok güzel tatlım deden ikna eder anneni babanı :)) ben öyle yapıyordum dedem hayattayken annemi babamı ikna etmesi konusunda yardım istiyordum![]()