benim eşimde böyleydi.saçma sapan nedenlerden dolayı küser yatağını ayırır benimle günlerce konuşmazdı.evlendiğimin 3.ayında hem bana hem ailesine küstü ve 3 gün hiç yemek bile yemedi.10 yıl bu şeklde sürdü.en son küsmesinde dozu artırarak bana para bile vermedi.20 gün benim yanıma hiçbir şekilde gelmedi,bırakın gelmeyi odanın kapısndan içeri bile bakmadı.tabi benim sinir krizlerim başladı ve ben eşim halasını çok sever ve onun sözünü dinler halayı çağırdım evime.halam onunla oturup konuştu yaptığının ne kadar yanlış olduğunu,sırf bu yüzden sinir ilacına başladığımı falan birsürü şey konuştular.sonraki bir kaç gün halam misafirim oldu.biz birbirimizle konuşaya başlayınca gitti.bu olay uzun soluklu son küsmemiz oldu.şimdide küsüyoruz kavga ediyoruz ama eskisi kadar uzatmıyoruz.en azındanişi yatak,yemek ayırma boyutuna getirmiyoruz.
eşinin sevdiği sır tutabilen küçük detayları anlatabileceğin akraba yada arkadaşı varsa ondan konuşmasını rica et.benimki işe yaradı.daha fazla yıpranmadan inşallah eşinde düzelir.bunun ne kadar zor olduğunu ben çok iyi biliyorum