• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık mutlu olmak istiyorum

amin inşallah, teşekkür ederim güzel dileklerinize
her dönemin kendine has sıkıntıları oluyor , herkes ayrı ayrı sınavlardan geçiyor. evlilik de çok kolay birşey değil, yalnız kalmak da eminim hiç kolay değildir.
ama işte bir yerde koyvermek akışına bırakmak lazım. mutluluğu şartlandırmamak lazım. birinden hoşlandınız ama aynı derece ilgiyi göremediniz. bunu aklınıza takmayın, hayattayım sağlıklıyım evimi seviyorum.. bunlar mutlu olmam için yeter de artar diye düşünün. tekrar o kişiyle karşılaşırsanız bir beklenti içine girmek yahut ona trip yapmak yerine, o anın güzel sohbetin tadını çıkartın mesela. evlensem şimdiki hayatımdan çok daha mutlu olacağım diye düşünmeyin, ben şuan zaten mutluyum, evlensem de evlenmesem de mutluyum zaten diye düşünün. benim özenilecek bir hayatım yok diye de düşünmeyin asla.
yani bence istediğiniz birşeyi elde etmeye ne kadar uğraşırsanız o kadar olmuyor, akışına bıraktığınız an oluyor. mesela hamile kalmak isteyen biri uğraşır uğraşır kalamaz, tam herşeyden vazgeçtiği anda hamile kalır, bu çoğu zaman böyledir.
sizin için dua edicem, umarım çok mutlu olursunuz, istekleriniz de biran önce sizi bulur

ne kadar tatlısınız:KK68: hamilelerin de duası kabul olur derler, çok teşekkür ederim:KK60:

geçmişteki ayrılığımda öyle acı cektim öyle acı çektim ki, en basiti eskiden saçımda bir ya da iki beyaz varken o dönem onlarca oldu.şimdi artık saklanmıyor da aralarda gözüküyor beyazlar. ayrılalı da 4 seneye yaklaşıyor. dönüp geriye baktığımda ben hiç sevilmemişim. hiç mutlu olmamışım ikili ilişkilerimde. oysa neşeli bir tabiatım vardır. ufacık şeylerle mutlu olurum, kendime yetmeye çalışırım. gelecek güzel günleri hayal ederim.ama işte bu sıralar daha duygusal düşüşlerim oldu:(

evet akışına bırakıcam bu konuyu sanırım. isteseydi zaten yazar sorar imkan yaratırdı. istemiyor belli.

Bence bunca zaman sonra böyle duygular hissetmişken vazgeçme.
Benim sana tavsiyem hissettiklerini ona güzel bir şekilde açıklaman.
Çünkü böyle bekleyerek zaman geçiyor hayat bitiyor.
Hep erkek adım atacak diye birşey yok.
Onun tepkisine göre hareket edersin, en azından aklında "acabalar" olmaz.

Katılıyorum kesinlikle.

Back