- 20 Ekim 2018
- 2.612
- 4.001
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben böyle beylik laflar etmeyi sevmem herkes gibi çünkü kimse kimseden üstün değildir.Ayrıca Allah'tan başka kimseden korkmam.Ne küheylanlık taslarım ne hakkımı yediririm.Ben bir bireyim kimseye beni azarlama cürretini de vermem.İnsana göre muamele var bende. İlişkilerim de bal kaymak. Sen korkmalısın bence de benden. Yeğenim falan olsan -ki yeğenlerim seninle yaşıt- sağlam azar yerdin.
Böyle birşey yok biz insanları ne görüşünden nede maddi durumundan yargılamıyoruz.Kriterler neler ya ben merak ettim gerçekten şimdi biri çıksa gelse diyelim 40 yaş bir adam var tanıdığı sanırım bekar olması 1.şart, memur olsun mümkünse iyi bir meslek, teyze 39 du galiba 2-3 yaş büyük/küçük olabilir diyodur... Neye göre seçecekler birbirlerini diyelim farklı şehirdeler, boy kriteri de vardır yani burdan boyu kaç saçı var mı ne renk diye adam mı seçilecek ya benim mantık almadı yazarken bi yerden sonra saçmalamış olabilirim böyle konuya böyle cevap![]()
Ben böyle beylik laflar etmeyi sevmem herkes gibi çünkü kimse kimseden üstün değildir.Ayrıca Allah'tan başka kimseden korkmam.Ne küheylanlık taslarım ne hakkımı yediririm.Ben bir bireyim kimseye beni azarlama cürretini de vermem.
Yok ben dalga geçmek için demedim espri olarak dedim ama internetten bu evlilik sitelerini araştırın, reklam olmasın diye isim veremem ama benim bir öğretmenim bu sitelerin birinden buldu eşini ve şimdi evliler gayet de mutlular. Kuzenim de böyle bir siteden tanıştı erkek arkadaşı ile ve evlenmeyi planlıyorlar, gerçi nasıl tanıştıklarını gizliyor kuzenim ama böyle şeyler normal artık bu devirde; fakat buradan olmaz.Kimse çöpçatan değil sadece evlenmeye niyeti olan iki insan konuşacak birbirini tanıyacak olursa olur olmazsa olmaz burdaki tecrübeli kişilere sormak istedim.Konu çok başka yerlere çekildi açtığıma pişman oldum.Dalga geçilecek bir konu değildi burası kadınlar kulübü de buda bizim üzüldüğümüz bir konu.
Haberi varsa ayrı bomba olur...bilmiyoruz ki "aklı başında bir kadın " mi?! Yigenine göre mutlaka öyledir ama ben yigenini de pek aklı başında bulmadımTeyzenin haberi var mı bu ilandan acaba? Hiç sanmıyorum. Aklı başında bir kadının kabul edeceği bir şey değil.
İnsanların içindeki uç kısımları nereden bilebiliriz müneccim miyiz ?Siz sevgilinizin her düşüncesini okuyabiliyor musunuz ? Ayrıca bakımsız bir insanın görünüşüne yansır bu hali.Hiç tanımadığınız bir adamı ne kadar sürede tanımayı öngörüyorsunuz peki ailecek? Adamın çok uç cinsel fantezileri varsa mesela, ya da ayda bir duş alıyorsa, dişini fırçalamıyorsa nereden bileceksiniz?
Burada bu tip konuları çok okuduk biz. Evlenmeden önce çok bakımlıydı şimdi duşa zorla sokuyorum, ağız kokusundan iğreniyorum diyen kadınlarla dolu burası.
Peki sen bu sorumluluğun altına nasıl girmeyi düşünüyorsun? Ola ki buldun ve anlaşamadılar hiç mi vicdanın sızlamaz?Size hoş gelmediğini anlıyorum.Sorun da burda zaten ben yardımcı olmak istiyorum daha önce kendi arkadaşlarımdan da soran oldu fakat üzüldüğünü görünce insan dayanamıyor.
Ben daha önce de kendi güvendiğim yakınlarımı sordum kendisi olur veya olmaz bir cevap verdi.Ailemizin pek tanımadığı ama kendisinin bildiği kişiler de oldu.Ben tanımasın demiyorum ki insan isterse 5 yıl tanır bu onun bileceği iş sadece .Peki sen bu sorumluluğun altına nasıl girmeyi düşünüyorsun? Ola ki buldun ve anlaşamadılar hiç mi vicdanın sızlamaz?
Ben böyle arabuluculuk yapan insanlardan hiç hoşlanmam. Seninle aynı model olan bir teyzem var. O da bu şekilde 40 yaşında olan kuzenime koca buldu ve evlendiler. Şu an çocuklu ve mutsuz,annesiyle yaşıyor teyzemle de konuşmuyor. İyilik yapıcam derken insanları yokuşa sürüklemeyin
Evet onun bileceği iş; sizin değil. Haddinizi bilmeyi öğrenseniz mi artık yaşınızı bilmiyorum amaBen daha önce de kendi güvendiğim yakınlarımı sordum kendisi olur veya olmaz bir cevap verdi.Ailemizin pek tanımadığı ama kendisinin bildiği kişiler de oldu.Ben tanımasın demiyorum ki insan isterse 5 yıl tanır bu onun bileceği iş sadece .
Birşey seçmiyoruz karşımızdaki insan ne bizi bilebilir nede biz onu amaç sadece olur mu olmaz mı bunu görmek .Eş mi seçiyorsunuz pazarda domates mi? Sırf evlenmiş olmak için evlenmekse amaç 39una kadar çoktan evlenirdi teyzeniz neden evlenememiş anlam veremedim
Tamam yavrum sensin, sen her şeyi en iyi bilensin. Bizim gittiğimiz yolları üç kere gittin döndün sen. Senin seviyene ulaşmak için kırk fırın ekmek yesek yetmez. Oldu mu?İnsanların içindeki uç kısımları nereden bilebiliriz müneccim miyiz ?Siz sevgilinizin her düşüncesini okuyabiliyor musunuz ? Ayrıca bakımsız bir insanın görünüşüne yansır bu hali.
Tamam yavrum sensin, sen her şeyi en iyi bilensin. Bizim gittiğimiz yolları üç kere gittin döndün sen. Senin seviyene ulaşmak için kırk fırın ekmek yesek yetmez. Oldu mu?
koca arama çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Bende bir kuzen var 42 yaşında evlenmek isteyen ama teyzeniz kriterlerine uymuyor, o da teyzenizinkilere uymaz muhtemelen
[/
Zorla mı evlen dedi teyzeniz kendisi bakıp karar vermedi mi çocuk yapacak kadar ileri gidiyor sonra mutsuzluğun sebebi teyzesi hmm evet cidden haklıymış.Peki sen bu sorumluluğun altına nasıl girmeyi düşünüyorsun? Ola ki buldun ve anlaşamadılar hiç mi vicdanın sızlamaz?
Ben böyle arabuluculuk yapan insanlardan hiç hoşlanmam. Seninle aynı model olan bir teyzem var. O da bu şekilde 40 yaşında olan kuzenime koca buldu ve evlendiler. Şu an çocuklu ve mutsuz,annesiyle yaşıyor teyzemle de konuşmuyor. İyilik yapıcam derken insanları yokuşa sürüklemeyin
Neye göre seçeceksiniz nefes alsın yeter demiyorsunuz herhalde? Ben gerçekten merak ettim şartları.Böyle birşey yok biz insanları ne görüşünden nede maddi durumundan yargılamıyoruz.
Bakın modern insanlar kadınların erkekleri seçtiği gibi saçma düşüncelere kapılmaz.İki insan birbirini beğenir ve evlenir.Evlenmek isteyen insanlar birbirini seçip tevafuk içinde olmasını istiyorum sadece.Neye göre seçeceksiniz nefes?
İşte neye göre beğenecekler foto falan mı gösterilecek modern insanlar; kadınlar kulübünden evlenecek eş aramıyor da ondan şeettimBakın modern insanlar kadınların erkekleri seçtiği gibi saçma düşüncelere kapılmaz.İki insan birbirini beğenir ve evlenir.Evlenmek isteyen insanlar birbirini seçip tevafuk içinde olmasını istiyorum sadece.