Artık mutlu olsun...

izdivaç programları kaldırılınca tabi kk dan medet umulur oldu☺
şaka bir yana niyetiniz iyi ama burda olacak iş değil
Herkes niyetimizi anlayarak yorum yapmıyor maalesef bu konuları kendi hayatları yüzünden hiç açmayan yeni evlenecek insanlara balta olmaya çalışan o kadar çok kişi gördüm ki hayata ya hata yaparsam diye bakıyorlar.

Tacize kadar hayırdır ? Cidden saçmalıyorsunuz.

Ah bdv sen nelere kadirsin buda mı gelecekti başına

abooo, bu çok fena ergen kafası ama kuşum yaa... Neyse hayırlı kısmet aramalar sana.

Öyle yapıyor sürekli okur kendini geliştirir ama bir türlü olmadı kendisi de olmasını çok istiyor inşallah mutluluğu bulur :)

abooo, bu çok fena ergen kafası ama kuşum yaa... Neyse hayırlı kısmet aramalar sana.
Biz sırf evlensin diye ne yaptığı belirsiz birine göz göre göre yollayacak değiliz sanki götürüp adamın evine bırakacakmışız gibi konuşuyorsunuz bu zamanda hala erkeklerin hepsine öcü diyorsunuz sizi anlamak zor...

Temkinli olmaktan bahsediyoruz. Ülkemizde taciz sapkınlık cinayet maalesef ki fazla. Sizi bu mahallenin kasaplari bozuk et satıyor deseler sende gidip pat diye eti alsan ne kadar mantıklı.

Hayırdır falan ne oluyor destur. Ne saniyorsunuz. Hic haber izlemiyor musunuz? Uyaranda suç. Sizi hiç ciddiye almamaliydim
Evet evde oturup bütün gün felaket haberlerini izlemiyorum.Olaylara objektif bakıp yorumlarım eyvah başıma gelirse diye ortalıkta dolanmam ben.

Evet evde oturup bütün gün felaket haberlerini izlemiyorum.Olaylara objektif bakıp yorumlarım eyvah başıma gelirse diye ortalıkta dolanmam ben.
Mesela ne gibi objektif bakıyorsun. Kadin boşanmak istiyor şiddet gördüğü için eski kocası öldürüyor çocuğunun önünde buna objektif nasıl bakarsın

Aç biraz haber oku/izle gözünü seveyim. Gir twitterda ülke gündeminde neler var bir bak. Valla 2 gündür şu yeni nesile olan inancım yerle bir oldu şurada açılan 3 konu sayesinde. Gümbür gümbür geliyorlar diyordum artık yanıldığımı düşünüyorum.

Birine yollamak nedir ayrıca? Mal mı bu kadın? Töbest...

Temkinli olmaktan bahsediyoruz. Ülkemizde taciz sapkınlık cinayet maalesef ki fazla. Sizi bu mahallenin kasaplari bozuk et satıyor deseler sende gidip pat diye eti alsan ne kadar mantıklı.
Peki siz ilk tanıştığınız biriyle hemen buluşuyor musunuz ? Önce dikkat edip daha sonra tenha olmayan insan gibi normal yerlerde konuşup anlaşmıyor musunuz ? Evlendikten sonra değişti diye burda birsürü konu açıldı.Yani yargılamadan önce bir görmek gerekir değilmi evlenmeden önce iyi dediğiniz biri evlendikten sonra bambaşka olabiliyor.

Eneee burdan olur mu gı nasıl güveneceeeniz

Adamlar 5 6 sene rol yapiyor evlenince değişiyor sen mesajdan mi taniyacaksin adami

Mesela ne gibi objektif bakıyorsun. Kadin boşanmak istiyor şiddet gördüğü için eski kocası öldürüyor çocuğunun önünde buna objektif nasıl bakarsın
Hergün birsürü haber çıkıyor hepsine tabiki ayrı fikirlerimiz oluyor.Böyle canilere tabiki hak vermiyorum.

Totosunu koklamadığı için yanlış kavun seçmiş o kadın. Yanlış seçmeseymiş öldürülmezmiş. Konu sahibi ve ailesi damat adayı kavunların totolarını bir güzel koklayıp emin oldukları zaman yollayacaklarmış adamın evine teyzeyi.

Adamlar 5 6 sene rol yapiyor evlenince değişiyor sen mesajdan mi taniyacaksin adami

Belki de banlanırsın yine ama sözünü esirgemediğin için sana katılıyorum çoğu yorumunda Töbest kurtarır inş

Evet bide şöyle düşünün mantıklı yetişkin okumuş bir insan karşısındakini analiz edebilir.Güvenmediği kişilerle bilmediği yerlere gitmez.Taciz edilebilir mantığıyla yaklaşırsak bugün üniversiteli öğrenciler internetten tanıdığı insanlarla görüşüp evleniyorlar.O zaman bunu onlarda yapamaz.Tanımak önemli tanıdıktan sonra herşey güzel de olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…