Artık mutlu olsun...

Koca bulmak gibi sözler benim lügatımda yok.Sosyal medyadan tanışıp evlenenler sizin için kötü ise siz görücü usulünü tercih ediyorsanız tercihinize saygı duyarım.Küçümsediğiniz sosyal medyadan insanlar sadece sevgili değil aynı zamanda kan gibi hayati ihtiyaçları için de paylaşımda bulunabiliyor.
Benim görücü usulüne bakış açımı nerden biliyorsunuz da ahkam kesiyorsunuz. Ben sizin saçma tercihlerinizi tercih etmiyorum, söyledim ya👍

Benim görücü usulüne bakış açımı nerden biliyorsunuz da ahkam kesiyorsunuz. Ben sizin saçma tercihlerinizi tercih etmiyorum, söyledim ya👍
Saçma olması sizin fikriniz neye göre kime göre saçma bu şekilde tanışan birsürü insan var bunu dışarda söyleseniz eminim şovmenlerden daha fazla alkış alırsınız :KK9:

Herkesin konuşup memnun olmadığı kişiler çıkmıştır.Güvenmek için insanın her durumda tanıması gerekir yani güvenmeyeceğim konuştukça gördükçe tanıyacağım.Burdan birisi bana mesaj attı diye bana zarar verecek anlamına da gelmez.
Özür dilerim, yaş kaçtı? Şu devirde çocuğumuzu kapının önünde tutamıyoruz yalnız başına, hangi güven?

Saçma olması sizin fikriniz neye göre kime göre saçma bu şekilde tanışan birsürü insan var bunu dışarda söyleseniz eminim şovmenlerden daha fazla alkış alırsınız :KK9:
Ay yazık ya nasıl bi yokluktur, devam edin siz aramaya sosyal medyalardan😉

Tecrübeli olduğunu iddia eden insanlar ispatlamalı.Bu nasıl bi tecrübe dertlerinizden oluşan mı ? Malum evde oturarak tecrübe olmuyor yada televizyondan duyulanlarla.
Yaşadıklarımız tecrübe oluyor. Çevremizde ve iletişim kanallarından gördüklerimiz ise görmüşlük. Görmüşlük de önemli. Çok şeyden korur, yabana atmayın.

Yaşadıklarımız tecrübe oluyor. Çevremizde ve iletişim kanallarından gördüklerimiz ise görmüşlük. Görmüşlük de önemli. Çok şeyden korur, yabana atmayın.
Televizyondan internetten gördükleriniz görmüşlük ise siz o görmüşlükleri yolunuza katmayın.Mazallah terazi bozuk tartar da yolunuza ağır gelirse geri dönüşü olmaz.

Televizyondan internetten gördükleriniz görmüşlük ise siz o görmüşlükleri yolunuza katmayın.Mazallah terazi bozuk tartar da yolunuza ağır gelirse geri dönüşü olmaz.
Niye televizyon ve interneti küçümsediniz anlamadım. İnsan olmasa onlar da olmaz. Ayrıca insanları gayet yakından tanıma fırsatı olan bir işte çalışıyorum. Dünya öyle bir yer değil.

Çok merak ediyorum nasıl evlendiniz sokakta gördüğünüze yapışarak mı yoksa anne babanız bu diyince koşup vardınız mı hangi yüce yerlerden referans aldınız sayın evlenme koçu bize yardım edin.
Hep aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz, başka evlilik çeşidi yok galiba sizde😄

Merhaba hanımlar bu konunun güzel bir şekilde sonuçlanmasını dileyerek yazıyorum.
Benim 39 yaşında bir teyzem var kendisi kapalı ve bu yaşına kadar kendini geliştirmeye devam eden biri.
Evlenmek istiyor bizde destek olmak istiyoruz fakat çevremizde yaşına uygun birini bulamıyoruz kendisi de böyle işlere vesile olan teyzelerle aynı ortama sahip değil.İstanbul'da yaşıyor eğer sizinde çevrenizde bu yaşta evlenmediğini bildiğiniz birileri varsa özelden iletişime geçebilir miyiz ? Dediğim gibi artık evlenip yuva kurmasını evlat sahibi olmasını istiyoruz.Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bacım burası çöp çatan sitesi değil ki bi platform... Yani burdan kendisine ne kadar eş adayı çıkar bilemem... :)

Böyle kriterler koymadım çünkü şöyle böyle olsun demek bana ukalalık olarak geliyor.Zaten tanışmak isteyen ben değilim ki kuralları ben koyayım.Elbette insan birlikte olacağı kişide çalışması vs.gibi özellikler arar fakat burda daha kimseyi tanımadan böyle şeyler belirtmedim size göre eksik veya yanlış yazmış olabilirim kötü bir niyetim yoktu.

sen koymayacaksın kriterleri zaten teyzen koyacak. Kadına sormamışsın bile nasıl bir adam var hayalinde diye.

21 yaş kafasıyla 40 yaşına merdiven dayamış birine koca adayı bulmaya çalışıyorsun. Elle tutulur tarafı yok yazdıklarının.

Son düzenleme:
Sen de o kadar kriteri nerden buluyorsun bacım!! "bana bir koca lazim ..o da bu gece lazım" deniliyor sen peki yaşam sekliniz,hayatı algilayisiniz uyusmazsa diyorsun😂 Nefes alsın ve erkek olsun bu kadar basit ..daha yalın nasıl anlatsın kız bize ?

Konu sahibinin kriterleri bunlar da teyzesinin bundan haberi olduğunu sanmıyorum. Kadın 39 yaşına kadar adaylarını elemişse vardır belli kriterleri.

Ben değil evlenmeyi düşünen iki insan anlar zaten konuştuklarında uygun olup olmadıklarını anlarlar.
Su cumleyı kurmak icin hayatı hıc yasamamıs ve hıc insan tanımamış olmak lazım.
Bu yasa cam fanus ıcınde Herseyden uzak sekılde gelmek lazım,bu kafada olmak ıcın.
Baska acıklaması olamaz.

İki insan konusunca birbirini tanır ve uygun olup olmadıklarını anlar demek🤦‍♀️

İnsanlar, tanıdıkları ıkı kısıye bıle aracı olmayı istemezken, ıyı olur allahtan kotu olur benden bilirler diyip boyle seylerden uzak dururken siz hıc tanımadığınız birinin, tanımadığınız erkek akrabası ile teyzenizi tanıstırmayı saka olarak dusunmus olun ne olur.
Cahıl cesareti bu, baska bisey degıl.

Su cumleyı kurmak icin hayatı hıc yasamamıs ve hıc insan tanımamış olmak lazım.
Bu yasa cam fanus ıcınde Herseyden uzak sekılde gelmek lazım,bu kafada olmak ıcın.
Baska acıklaması olamaz.

İki insan konusunca birbirini tanır ve uygun olup olmadıklarını anlar demek🤦‍♀️

İnsanlar, tanıdıkları ıkı kısıye bıle aracı olmayı istemezken, ıyı olur allahtan kotu olur benden bilirler diyip boyle seylerden uzak dururken siz hıc tanımadığınız birinin, tanımadığınız erkek akrabası ile teyzenizi tanıstırmayı saka olarak dusunmus olun ne olur.
Cahıl cesareti bu, baska bisey degıl.
Hay ağzın bal yesin 😄

Neden boyle biseye vesile olmak istiyosunki
Ulkemizde bosanmalar bu kadar artmis ve hic bir cift birbiriyle gecinemezken 10 yildir gorusmus olsalar dahi anlasamiyorken neyin kafasi bu acaba beyaz atli prensini senmi bulacagina inaniyorsun
İsler kotu giderse tek suclu sen olacaksin sen kotu olacaksin boyle bir seye kalkisma bence
Koca adayini burda aramanda bir garip

Back
X