- 1 Mart 2020
- 1.179
- 5.493
- 78
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görucu Usulü değildi amacım sadece sosyal medyadan birbirini ekleyen konuşan insanlar gibi kimseyi kimseye garantilemeden bi konuşun demekti başka birşey değildi fakat herkes benim burdan birini bulup hemen evlendireceğimi düşünerek cevap verdi.Yanlış yapıyorsunuz sayın konu sahibi.
Siz görücü usulünü çok yanlış anlamışsınız. Böyle bir usül dünyanın hiçbir yerinde yok. Bu kadar da nefes alsın yetercilik olmaz.
İnternetten tanışırsanız taciz edilebilirsiniz zira çoğusu öyle düşünüyor çünkü hepsine annesi buldu .mavihanm burası internetten tanışıp evlenenlerle doludur eminim, başka konularda hep okudum eee ne olmuş ben internetten tanıştım eşimle yazanları, tinderda falan cirit atıyor kk üyeleri... bu hatun yazınca tu kaka
beğenmediyseniz cevap vermeyebilirsiniz. Bana tuhaf gelmedi. Ortak nokta bulan görüşür. Ne biliyim aynı üniden mezun bile çıkabilirler dünya küçük. Uygun adayı olan mavihanmla özelden ilerişime geçsin, zira kendisi banlanır birazdan
![]()
Yok artık koca arayışına da çıkıldı ciddi ciddiMerhaba hanımlar bu konunun güzel bir şekilde sonuçlanmasını dileyerek yazıyorum.
Benim 39 yaşında bir teyzem var kendisi kapalı ve bu yaşına kadar kendini geliştirmeye devam eden biri.
Evlenmek istiyor bizde destek olmak istiyoruz fakat çevremizde yaşına uygun birini bulamıyoruz kendisi de böyle işlere vesile olan teyzelerle aynı ortama sahip değil.İstanbul'da yaşıyor eğer sizinde çevrenizde bu yaşta evlenmediğini bildiğiniz birileri varsa özelden iletişime geçebilir miyiz ? Dediğim gibi artık evlenip yuva kurmasını evlat sahibi olmasını istiyoruz.Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yaşın kaç?İnternetten tanışırsanız taciz edilebilirsiniz zira çoğusu öyle düşünüyor çünkü hepsine annesi buldu .
İnternetten tanışan insanlar kendileri tercih ediyor. Ama bu şekilde vesile olmak farklı bir olay. Yani o kişi kendisi internetten araştırsa eyvallah. Ama sizin internetten aracı olmak istemeniz bana yanlış geldi. Çünkü insan güvendiği kişilere aracı olur. Böyle bir fark var.İnternetten tanışırsanız taciz edilebilirsiniz zira çoğusu öyle düşünüyor çünkü hepsine annesi buldu .
Anlatmak istediğim de tam olarak bu kefil olmayacağım ki ben iyi veya kötü demeyeceğim.Sadece birbirini ekler sosyal medyadan ve konuşur daha sonrasına kendi karar verir ben etkilemiyorum yani evlensin demiyorum daha önce güvenerek önerdiklerime de kendi fikriyle hayır demiş birisi etkilenecek çocuk gibi birisi olsa zaten düşünmem.sahsen tanidigin insana bile kefil olmak zor. buradan buldugunuz adama nasil guveneceksiniz.. olacak is degil. etrafa bir kere daha haber verin. herkesi bir kere daha yoklayin. bu utanilacak bir sey degil. Allah denk getirsin kaderinde yazili insani.
Daha önce de konuyla ilgili konuştum kendisi böyle bir tepki verse zaten hiçbir şekilde ilgilenmem.Benim tek merak ettiğim nokta teyzenizin bu konuyu açtığınızdan haberi var mı sorusuna hiç yanıt vermiyor oluşunuz. Çünkü haberi yok. Teyzeniz öğrense kızacağını siz de biliyorsunuz bence :)
39 yaşında insan. Görmüş geçirmiş olgunlaşmış. Evlenecek kadar birine güvenmemiş hiç. Yeğeni foruma tanıdığı olan mesaj atsın yazacak teyzesi de bu şekilde evlenmek isteyecek. Olacak iş değil.Benim tek merak ettiğim nokta teyzenizin bu konuyu açtığınızdan haberi var mı sorusuna hiç yanıt vermiyor oluşunuz. Çünkü haberi yok. Teyzeniz öğrense kızacağını siz de biliyorsunuz bence :)
Hmm siz nasıl koca arayışına çıktınız mesela sosyal medyadan mı yoksa komşuların size çıtlatmasıyla mı arkadaşlarının kankasıyla mı fikir verirseniz koca aramaya nasıl çıkılır herkes öğrenmiş olur.Yok artık koca arayışına da çıkıldı ciddi ciddi![]()
21 görünüyor profilinde eğer doğruysa.Yaşın kaç?
demek istedigim hayirsiz bir insana denk gelse suclu hissetmeyecek misiniz? neden buna vesile oldum, tanimadan etmeden demeyecek misiniz? evet kendi karar verecek ama iyi bir referans olmadan simdi guvenebilmek o kadar zor ki.Anlatmak istediğim de tam olarak bu kefil olmayacağım ki ben iyi veya kötü demeyeceğim.Sadece birbirini ekler sosyal medyadan ve konuşur daha sonrasına kendi karar verir ben etkilemiyorum yani evlensin demiyorum daha önce güvenerek önerdiklerime de kendi fikriyle hayır demiş birisi etkilenecek çocuk gibi birisi olsa zaten düşünmem.
Güvenip güvenmediğini nasibini de bilemezsiniz.Sadece bu yaş aralığında bulmak zor olduğu için ve çevremizde de olmadığı için sordum.39 yaşında insan. Görmüş geçirmiş olgunlaşmış. Evlenecek kadar birine güvenmemiş hiç. Yeğeni foruma tanıdığı olan mesaj atsın yazacak teyzesi de bu şekilde evlenmek isteyecek. Olacak iş değil.
Ne iş yapıyorÖyle yapıyor sürekli okur kendini geliştirir ama bir türlü olmadı kendisi de olmasını çok istiyor inşallah mutluluğu bulur :)
Daha önce de konuyla ilgili konuştum kendisi böyle bir tepki verse zaten hiçbir şekilde ilgilenmem.