Artık mutlu olsun...

Yanlış yapıyorsunuz sayın konu sahibi.
Siz görücü usulünü çok yanlış anlamışsınız. Böyle bir usül dünyanın hiçbir yerinde yok. Bu kadar da nefes alsın yetercilik olmaz.

mavihanm mavihanm burası internetten tanışıp evlenenlerle doludur eminim, başka konularda hep okudum eee ne olmuş ben internetten tanıştım eşimle yazanları, tinderda falan cirit atıyor kk üyeleri... bu hatun yazınca tu kaka 😂 beğenmediyseniz cevap vermeyebilirsiniz. Bana tuhaf gelmedi. Ortak nokta bulan görüşür. Ne biliyim aynı üniden mezun bile çıkabilirler dünya küçük. Uygun adayı olan mavihanmla özelden ilerişime geçsin, zira kendisi banlanır birazdan 😂

Yanlış yapıyorsunuz sayın konu sahibi.
Siz görücü usulünü çok yanlış anlamışsınız. Böyle bir usül dünyanın hiçbir yerinde yok. Bu kadar da nefes alsın yetercilik olmaz.
Görucu Usulü değildi amacım sadece sosyal medyadan birbirini ekleyen konuşan insanlar gibi kimseyi kimseye garantilemeden bi konuşun demekti başka birşey değildi fakat herkes benim burdan birini bulup hemen evlendireceğimi düşünerek cevap verdi.

mavihanm mavihanm burası internetten tanışıp evlenenlerle doludur eminim, başka konularda hep okudum eee ne olmuş ben internetten tanıştım eşimle yazanları, tinderda falan cirit atıyor kk üyeleri... bu hatun yazınca tu kaka 😂 beğenmediyseniz cevap vermeyebilirsiniz. Bana tuhaf gelmedi. Ortak nokta bulan görüşür. Ne biliyim aynı üniden mezun bile çıkabilirler dünya küçük. Uygun adayı olan mavihanmla özelden ilerişime geçsin, zira kendisi banlanır birazdan 😂
İnternetten tanışırsanız taciz edilebilirsiniz zira çoğusu öyle düşünüyor çünkü hepsine annesi buldu .

Merhaba hanımlar bu konunun güzel bir şekilde sonuçlanmasını dileyerek yazıyorum.
Benim 39 yaşında bir teyzem var kendisi kapalı ve bu yaşına kadar kendini geliştirmeye devam eden biri.
Evlenmek istiyor bizde destek olmak istiyoruz fakat çevremizde yaşına uygun birini bulamıyoruz kendisi de böyle işlere vesile olan teyzelerle aynı ortama sahip değil.İstanbul'da yaşıyor eğer sizinde çevrenizde bu yaşta evlenmediğini bildiğiniz birileri varsa özelden iletişime geçebilir miyiz ? Dediğim gibi artık evlenip yuva kurmasını evlat sahibi olmasını istiyoruz.Bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yok artık koca arayışına da çıkıldı ciddi ciddi 😄😄

sahsen tanidigin insana bile kefil olmak zor. buradan buldugunuz adama nasil guveneceksiniz.. olacak is degil. etrafa bir kere daha haber verin. herkesi bir kere daha yoklayin. bu utanilacak bir sey degil. Allah denk getirsin kaderinde yazili insani.

Burada doktor tavsiyesi alarak burun estetik veya daha birçok ameliyat yaptıran var.O zaman neden iyi doktorları soruyorsunuz canınızı emanet ederken sorun yok ama iki insanı birbirini tanımasına bırakmak sıkıntı öyle mi her kocasıyla sorun yaşayana boşan demek gibi birşey bu.

İnternetten tanışırsanız taciz edilebilirsiniz zira çoğusu öyle düşünüyor çünkü hepsine annesi buldu .
İnternetten tanışan insanlar kendileri tercih ediyor. Ama bu şekilde vesile olmak farklı bir olay. Yani o kişi kendisi internetten araştırsa eyvallah. Ama sizin internetten aracı olmak istemeniz bana yanlış geldi. Çünkü insan güvendiği kişilere aracı olur. Böyle bir fark var.
Tercih sizin tabi yine de. Konunuzdan teyzenizin haberi var mı bunu da merak ettim. O istemez bence bu şekilde bir aracılığı.

sahsen tanidigin insana bile kefil olmak zor. buradan buldugunuz adama nasil guveneceksiniz.. olacak is degil. etrafa bir kere daha haber verin. herkesi bir kere daha yoklayin. bu utanilacak bir sey degil. Allah denk getirsin kaderinde yazili insani.
Anlatmak istediğim de tam olarak bu kefil olmayacağım ki ben iyi veya kötü demeyeceğim.Sadece birbirini ekler sosyal medyadan ve konuşur daha sonrasına kendi karar verir ben etkilemiyorum yani evlensin demiyorum daha önce güvenerek önerdiklerime de kendi fikriyle hayır demiş birisi etkilenecek çocuk gibi birisi olsa zaten düşünmem.

Benim tek merak ettiğim nokta teyzenizin bu konuyu açtığınızdan haberi var mı sorusuna hiç yanıt vermiyor oluşunuz. Çünkü haberi yok. Teyzeniz öğrense kızacağını siz de biliyorsunuz bence :)
Daha önce de konuyla ilgili konuştum kendisi böyle bir tepki verse zaten hiçbir şekilde ilgilenmem.

Benim tek merak ettiğim nokta teyzenizin bu konuyu açtığınızdan haberi var mı sorusuna hiç yanıt vermiyor oluşunuz. Çünkü haberi yok. Teyzeniz öğrense kızacağını siz de biliyorsunuz bence :)
39 yaşında insan. Görmüş geçirmiş olgunlaşmış. Evlenecek kadar birine güvenmemiş hiç. Yeğeni foruma tanıdığı olan mesaj atsın yazacak teyzesi de bu şekilde evlenmek isteyecek. Olacak iş değil.

Yok artık koca arayışına da çıkıldı ciddi ciddi 😄😄
Hmm siz nasıl koca arayışına çıktınız mesela sosyal medyadan mı yoksa komşuların size çıtlatmasıyla mı arkadaşlarının kankasıyla mı fikir verirseniz koca aramaya nasıl çıkılır herkes öğrenmiş olur.

Anlatmak istediğim de tam olarak bu kefil olmayacağım ki ben iyi veya kötü demeyeceğim.Sadece birbirini ekler sosyal medyadan ve konuşur daha sonrasına kendi karar verir ben etkilemiyorum yani evlensin demiyorum daha önce güvenerek önerdiklerime de kendi fikriyle hayır demiş birisi etkilenecek çocuk gibi birisi olsa zaten düşünmem.
demek istedigim hayirsiz bir insana denk gelse suclu hissetmeyecek misiniz? neden buna vesile oldum, tanimadan etmeden demeyecek misiniz? evet kendi karar verecek ama iyi bir referans olmadan simdi guvenebilmek o kadar zor ki.

39 yaşında insan. Görmüş geçirmiş olgunlaşmış. Evlenecek kadar birine güvenmemiş hiç. Yeğeni foruma tanıdığı olan mesaj atsın yazacak teyzesi de bu şekilde evlenmek isteyecek. Olacak iş değil.
Güvenip güvenmediğini nasibini de bilemezsiniz.Sadece bu yaş aralığında bulmak zor olduğu için ve çevremizde de olmadığı için sordum.

Daha önce de konuyla ilgili konuştum kendisi böyle bir tepki verse zaten hiçbir şekilde ilgilenmem.

Teyze, ben kadınlarkulübü isimli bir sitede sana kısmet aramak için konu açacağım. Gelen adayları sana yönlendireceğim sen sosyal medyadan ekleyeceksin, olur mu? dediniz ve teyzeniz de 'Tabii ki, çok iyi olur.' dedi mi? Aranızda bu kadar net bir konuşma geçmediyse şu an yaptığın hiç doğru bir şey değil. 'Rıza alma kültürü (culture of consent)' ile ilgili kendini geliştirmeni tavsiye ederim. Benim çalıştığım üniversitede biz öğrencilere zorunlu online ders olarak veriyoruz, keşke Türkiye'de de olsa dediğim şeylerden biridir. Rıza gösterme nedir, birinin rızasını nasıl alırız, netlik olmadığı sürece rıza gösterdiği konusuna neden emin olmamalıyız, bu konudaki sorumluluklarımız nelerdir vs. kendimizi geliştirmemiz gereken bir alan ülkece.

Back
X