- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
tanışmamaları en hayırlısı gerçektençok tesekkur edrim destek olduğunuz için , çok ağlıyorum , zoruma gitti inanın . yani ne var ki hep birlikte çay içmekte
onu diyorum işte,3 sene çok uzun bir zaman,üstelik okulu bitirip hayata atılacaksınız.ne gerek var şimdeden 3 sene sonrasının planını yapmaya..önce kendinize odaklanın siz.iş güç ne olacak diye.bırakıb şu evlilk işlerini..konuştuk bu konuları ciddiyiz geleceğe dair
bi tanesi okuldan sonra devam etti,bana evlenme teklif ettikten 15 gün sonra pavyondan bir kadınla evlenip çocuk yapmışHehehehehe benim vardı güzelim be.
Şimdi o evli mutlu çocuklu!
Ben evli mutlu deli dolu!
Hayat insanı nereden nerelere getiriyor kimseler bilemez...
beni artık sevip sevmediğini blmşyormus bende bilince ararsın dedimEski konularını okudum yazdıklarımı geri alıyorum, bence çocuk babasını bahane ederek senden ayrılmanın yolunu yapıyor.
Soğumuş olmalı. Çok üstüne gitmişsin. Bu kızın tek amacı evlilik, ben yerine başkası da olsaydı böyle yapardı diye düşünüyor olabilir. Ben olsam böyle düşünürüm. Sırf evlenmek için evlenmemizi isteyen bir eski erkek arkadaşımdan bu yüzden ayrılmıştım. Soğuyor insan üzgünüm, üzerine gitme, evlilik, tanışma vs kapa bu konuları.beni artık sevip sevmediğini blmşyormus bende bilince ararsın dedim
benimde psikolojik olarak ailem üzerime geliyor . neyse baktım istemiyor bende istemiyorum artık çok kırgınım .Soğumuş olmalı. Çok üstüne gitmişsin. Bu kızın tek amacı evlilik, ben yerine başkası da olsaydı böyle yapardı diye düşünüyor olabilir. Ben olsam böyle düşünürüm. Sırf evlenmek için evlenmemizi isteyen bir eski erkek arkadaşımdan bu yüzden ayrılmıştım. Soğuyor insan üzgünüm, üzerine gitme, evlilik, tanışma vs kapa bu konuları.
Yahu niye istesin.benimde psikolojik olarak ailem üzerime geliyor . neyse baktım istemiyor bende istemiyorum artık çok kırgınım .
tamam işte dedim ya konu kapandıYahu niye istesin.
Çok değişik bir ailesiniz
Hangimizin ailesi yeterki gelsinler eski yüzüğü bile takariz der.
Hiç duymadım bu kadar evlilik meraklısı kız ve aile
Bu sözüne yönelik fikrimi yazmak istedim öncelikle aileden herkesin tanışmasına gerek yoktu cafe de sadece anneler tanisabilirdi evine gitme onun gelmesi yakışık bişey degil adı konunca zaten bu defa nişandüğün diyeceksin bir de şu var gümüş tek taşı tekrar taksin diyosun öyle olursa bir yüzük almadı ailesi diyeceksin bence olay baştan sona yanlış doğrusu bu ve beklediğin yorumları ne ben ne de diğer üyelerin yapacağını sanmiyorumacımasız eleştiriler yerine yapıcı ve doğru yorum yapacak kimse yok mu allah askına çok kotu durumdayım
işte meselede ciddi bir adım yok , sadece annmler beraber bşr cay içmek istiyor talep edilen hiçbir sey yok nişan falan da değil
Canim sanki kimse o yaslarda sevmedi ayrilik acisi yasamadi her neyse iste oncelikle sakin ol ben biraz sevgi eksikligi goruyorum karsi tarafta birazda aile baskisi var sanki..bu durumda yapabilcegin tek sey zamana birakmak surekli sevgiline bu konulari acma actikca sogutursun kendindenacımasız eleştiriler yerine yapıcı ve doğru yorum yapacak kimse yok mu allah askına çok kotu durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?