- 8 Temmuz 2016
- 822
- 453
- 18
öncelikle hayırlı günle kızlar . 9 aylık bir birlikteliğim var . aliler biliyor . ben ona o bize geliyor . ailem tanışmak istiyor ailesiyle . küçük bir söz tarzında . hiçbir şekilde takı falan talep etmiyoruz hatta benim tek tas gümüş yüzüğüm var onu bana geri bile takabilirler. sadece ailem ailesini merak ediyor , tanışmak istiyor . millete karşıda adı konulsun istiyor ama söz niteliğinde . evlilik desen 2.5 yıl sonra anca olacak . yani evlilikte talep etmiyoruz . sevglime her açtığımda ben henüz istemiyorum diyor ailesi de erken demiş ama biz ciddi düşünüyoruz(duk) . onlara evde kardesi varken ya da kimse yokken gittiğimiz oldu oturduk çay içtik kimi zaman film izledik ettik , annesinin haberi vardı falan işte hepsinde .. geecn yine gittik kardesi vardı 14 yasında kız .. babası aniden geldi haberi yoktu . salonda oturuyorduk bizde neyse sonra gitti falan . annesi işteydi aradı baban bida biz yokken gelmesinler falan diyor dedi sevgilime . neyse bugun dedemle oturduk konustuk . aileler tanıssın dedi talep etmiyoruz hiçbir sey dedi . sevgilime açtım knuyu delirdi hani bida bu konuyu acmayacaktın dedi, bende doğrusu bu ama dedim . ayrılırım senden dedi , ben istemiyorum ailelerin karısmasını dallanıp budaklanacak her syeimize karısırlar dedi ki benim ailem karısmaz onun ailesnin de karısacağını sanmıyorum . sonucta daha üni 4e gectk evlenin demezler . kavga ettik . ağlıyırum . çözüme ulaşmadı ben ne yapacağım allah askına beni hiç anlamıyor . ayrılmaya kalkıyor . çok sveiyorum ayrılamam . ama durum bu . bu arada babasının beni artık sevmediğini düşünüyor . istemiyor bence dedi bende sende i istemeyceksin dedim . suan evet diyor
Son düzenleme: