artık ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum

minta123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2016
822
453
18
öncelikle hayırlı günle kızlar . 9 aylık bir birlikteliğim var . aliler biliyor . ben ona o bize geliyor . ailem tanışmak istiyor ailesiyle . küçük bir söz tarzında . hiçbir şekilde takı falan talep etmiyoruz hatta benim tek tas gümüş yüzüğüm var onu bana geri bile takabilirler. sadece ailem ailesini merak ediyor , tanışmak istiyor . millete karşıda adı konulsun istiyor ama söz niteliğinde . evlilik desen 2.5 yıl sonra anca olacak . yani evlilikte talep etmiyoruz . sevglime her açtığımda ben henüz istemiyorum diyor ailesi de erken demiş ama biz ciddi düşünüyoruz(duk) . onlara evde kardesi varken ya da kimse yokken gittiğimiz oldu oturduk çay içtik kimi zaman film izledik ettik , annesinin haberi vardı falan işte hepsinde .. geecn yine gittik kardesi vardı 14 yasında kız .. babası aniden geldi haberi yoktu . salonda oturuyorduk bizde neyse sonra gitti falan . annesi işteydi aradı baban bida biz yokken gelmesinler falan diyor dedi sevgilime . neyse bugun dedemle oturduk konustuk . aileler tanıssın dedi talep etmiyoruz hiçbir sey dedi . sevgilime açtım knuyu delirdi hani bida bu konuyu acmayacaktın dedi, bende doğrusu bu ama dedim . ayrılırım senden dedi , ben istemiyorum ailelerin karısmasını dallanıp budaklanacak her syeimize karısırlar dedi ki benim ailem karısmaz onun ailesnin de karısacağını sanmıyorum . sonucta daha üni 4e gectk evlenin demezler . kavga ettik . ağlıyırum . çözüme ulaşmadı ben ne yapacağım allah askına beni hiç anlamıyor . ayrılmaya kalkıyor . çok sveiyorum ayrılamam . ama durum bu . bu arada babasının beni artık sevmediğini düşünüyor . istemiyor bence dedi bende sende i istemeyceksin dedim . suan evet diyor

Son düzenleme:
Ay bu nedir yaa.Kalbinizi kırmak istemem ama birincisi madem aileniz bu kadar aileler tanışsın moduna giricekti neden çocuğu evinize sokucak kadar olayı abarttınız.İkincisi çocuğun ailesi evde başbaşa olmanızdan bile rahatsızken siz ciddi bişeyler olsun peşindesiniz.Belliki aile istemiyor bunuda açık açık söylüyor. Üstelik zaten bana göre de evlenmek iiçin süreç daha uzunsa ailelerin tanışması ve konunun dallanıp budaklanmasına gerek yok.Üstelik evlilik için baskı yapmak aileler tanışsın diye çocuğun tepesine binmek ne demek kusura bakmayın ama ne yazıkki yaptığınız bu.Madem ailenizin yaklaşımı böyle olucaktı o zaman önceden bunu bilip çocuğu bu kadar içine almicaktınız normal üniversite de yaşanan ilişkiler gibi arkadaşlarla buluşup görüşmeli dışarıda gezerek oturarak görüşmeli ilişkiniz olucaktı. çocuğun yerinde olsam darılmayın ama bir dakika sizinle olmam.

Sana baban bile soylemis durumunu
Daha anlamadiysan ne diyeyim
Uni 4 gecmissin
Birak bu ayrilamam seviyorum ayaklarini
Kendine guven azicik
Seninle ileriye donuk biseyler dusunmuyo cocuk
Devam edersen kendine edicen
Bitirirsen 2 gun aglican
3.su gun iyiki ayrilmisim o salaktan dicen
Durum bu seker
Hangisini alirsan artik

Sana baban bile soylemis durumunu
Daha anlamadiysan ne diyeyim
Uni 4 gecmissin
Birak bu ayrilamam seviyorum ayaklarini
Kendine guven azicik
Seninle ileriye donuk biseyler dusunmuyo cocuk
Devam edersen kendine edicen
Bitirirsen 2 gun aglican
3.su gun iyiki ayrilmisim o salaktan dicen
Durum bu seker
Hangisini alirsan artik
ayak yapmıyorum gercek bu

acımasız eleştiriler yerine yapıcı ve doğru yorum yapacak kimse yok mu allah askına çok kotu durumdayım

Bana göre çok küçük.
Yaştan da öte insan mesleğine başlamadan ciddi işlere adım atmamalı.
işte meselede ciddi bir adım yok , sadece annmler beraber bşr cay içmek istiyor talep edilen hiçbir sey yok nişan falan da değil

Sanki sen erkeksin o kız :D
Hiç uğraşma vur dötüne tekmeyi derim. Bende senin gibi evlenicem diye ölüyordum sonum hiç hayırlı olmadı.
Böyle sevgilinin peşinden koşmanı hiç tavsiye etmem

Sanki sen erkeksin o kız :KK70:
Hiç uğraşma vur dötüne tekmeyi derim. Bende senin gibi evlenicem diye ölüyordum sonum hiç hayırlı olmadı.
Böyle sevgilinin peşinden koşmanı hiç tavsiye etmem
çok seviyorum ama o artık sevmiyor ya da soğudu ya da kafasında bitirdi sanırım

öncelikle hayırlı günle kızlar . 9 aylık bir birlikteliğim var . aliler biliyor . ben ona o bize geliyor . ailem tanışmak istiyor ailesiyle . küçük bir söz tarzında . hiçbir şekilde takı falan talep etmiyoruz hatta benim tek tas gümüş yüzüğüm var onu bana geri bile takabilirler. sadece ailem ailesini merak ediyor , tanışmak istiyor . millete karşıda adı konulsun istiyor ama söz niteliğinde . evlilik desen 2.5 yıl sonra anca olacak . yani evlilikte talep etmiyoruz . sevglime her açtığımda ben henüz istemiyorum diyor ailesi de erken demiş ama biz ciddi düşünüyoruz(duk) . onlara evde kardesi varken ya da kimse yokken gittiğimiz oldu oturduk çay içtik kimi zaman film izledik ettik , annesinin haberi vardı falan işte hepsinde .. geecn yine gittik kardesi vardı 14 yasında kız .. babası aniden geldi haberi yoktu . salonda oturuyorduk bizde neyse sonra gitti falan . annesi işteydi aradı baban bida biz yokken gelmesinler falan diyor dedi sevgilime . neyse bugun dedemle oturduk konustuk . aileler tanıssın dedi talep etmiyoruz hiçbir sey dedi . sevgilime açtım knuyu delirdi hani bida bu konuyu acmayacaktın dedi, bende doğrusu bu ama dedim . ayrılırım senden dedi , ben istemiyorum ailelerin karısmasını dallanıp budaklanacak her syeimize karısırlar dedi ki benim ailem karısmaz onun ailesnin de karısacağını sanmıyorum . sonucta daha üni 4e gectk evlenin demezler . kavga ettik . ağlıyırum . çözüme ulaşmadı ben ne yapacağım allah askına beni hiç anlamıyor . ayrılmaya kalkıyor . çok sveiyorum ayrılamam . ama durum bu . bu arada babam artık bence seni sevmiyor dedi . istemiyor dedi bende sende i istemeyceksin dedim . suan evet diyor

Sevgilin seninle ciddi düşünmüyor bencede
Yoksa bir tanısmadan ne olmuş sanki
Gorende gidip oturdun hemen evine sanir

Ayrıca ayrılmakla tehdit etmiş
Bence sen ayrıl bu kişiden

işte meselede ciddi bir adım yok , sadece annmler beraber bşr cay içmek istiyor talep edilen hiçbir sey yok nişan falan da değil
Bana göre aileyle tanışma zaten ciddi bir adımdır.
Ailen bir erkek arkadaşın olduğunu bilsin,gerekirse tek onu tanısın ama her iki aileyi birbirine karıştırma.

minicik yaş mı 22 yasındayız
henüz üniversite öğrencisisiniz ve 22 yaş evet küçük bir yaş.o zamanlarda sevgilim bana aynı şeyi söyleseydi istemezdim ben de tanışmak falan..
aileler tanışınca ciddiyete biner mutlaka iş.bayramda kandilde telefon beklenir,eve bırakmak,gibi tonla sıkıcı şey..o yaşta hem de okurken çok gereksiz inanın..

Back
X