Artık ne hissedeceğimi bilmiyorum

Tabi herseyi gözden çıkarırsa satar satamaz diye birsey yok o da onun vicdanına kalmış bilmiyorum..
Boşanmakla hep tehdit eder zaten annemi
Yeni birsey değil maalesef
Sizin aklınıza gelen nedir
Boşanmayla hep tehdit edip yıllardır boşanmıyorlarsa rutinleri budur.
Madem yeni bir şey değil ilk başta yazsaydınız yorumlarım farklı olurdu.

Siz bir anda 65 yaşında bir ileri iki geri küs barış giderlerken babanız sanki ilk kez amcanıza boşanmak istiyorum demiş gibi yazdığınız için aklı başka yerlerde mi dolaşıyor diye düşündüm.

40 yıldır böylelerse böyle gelmiş böyle gider, karışmayın düzenleri bu demek ki.

Keşke hiç karışmasam o kadar çok isterim ki
Kendi evliliğimi söküp attım kurtuldum
Onların sorunlarından bıktık artık kardeşim de ben de
Çocukken ebeveynlerimizin evliliklerinde var olan sorunları kendi suçumuz sanarız.
Fakat, siz artık bir yetişkinsiniz ve boşanma deneyiminiz olmuş. Evlilikler en temel olarak kadın-erkek ilişkisinde yaşanan sorunlardan dolayı bittiğini biliyorsunuzdur. Bu anlamda aralarındaki ilişkiyi bir çocuk olarak sizin düzeltmenize imkan yok, onlar isterlerse kurtarabilir. Siz ikisine de taraf gözetmeksizin destek olun, ikisiyle sağlam ilişkinizin olması için illa evli olmaları gerekmiyor.

Babamla iyi bir baba kız ilişkim olmadı maalesef sevgisini belli edemedi hiçbir zaman
Şuanda da ona çok kızgınız yok yere böylesi bir küslük çıkarıp çocukça hareketler yaptığı için
İnsan boşanacağım diye anamaz bile ortada birsey yokken
Bizi çok yordu tarafsız kalamıyorum o yüzden

Hayır yeni birsey değil
Ama amcama ilk kez bu kadar net boşanalım demiş önceden o devreye girdiğinde hep mırın kırın ederdi
Aklı başka yerlerde de dolaşıyor olabilir bilmiyorum
Karışmamak için elimden geleni yapıyorum ama annemi üzgün gördükçe kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…