kızlar artık gerçekten ben aklımı kullanamıyorum ve sizlerden yardım istiyorum dün eşimle şu konudan tartıştık: eşime faceden bi kız arkadaşlık isteği göndermiş.tanımadığı biri.o da kabul etmiş.ben bunu görünce sordum kimdir nedir, niye ekledin diye. o da hiçbişey düşünmeden belki tanıdıkdır diye eklediğini önemsemediğini söyledi.bende her önüne geleni ekleyecek misin? tanımadığın kızlarla ne işin olur diye konuyu biraz uzattım.eşimden şüphe ettiğimden değil şifresini falan biliyorum zaten ama kıskandım işte kendime engel olamadım. biraz da naz yapıp peşimde koşturmak istedim sanırım.
sorun şimdi şu: şimdi ve her zaman olduğu gibi eşim biz tartışmışsak eğer günlerce benle konuşmuyor surat yapıyor. haklı olsun yada olmasın. benim evlilikte tek istediğim ilgi. ama böyle olunca umursamaz tavırlar içine giriyor ve beni delirtiyor. sonra ben ağzıma geleni söylüyorum oda bunu günlerce unutamıyor. halbuki ben kızsamda öfkem çabuk geçer ve hemen samimi olalım istiyorum.hiç bi zaman konu uzasın istemem.ufacık şeyleri ben sorun yapınca eşimde gülsün geçsin bana sarılsın konuyu kapatsın istiyorum. ama yok adam ben bişeyi kızınca haklı olayım yada olmayayım beni umursamamaya başlıyor.o umursamayınca ben konuşuyorum.ben konuşunca o daha da uzaklaşıyor...ben daha çok üstüne gidiyorum,konuşuyorum...bu kısır döngü böyle devam edip duruyo.

napacağımı gerçekten bilmiyorum.akşam benim zorumla konuştuk yine niye böyle yapıyorsun aşkım.bi kerede sen alttan al falan dedim.bana ağzına geleni söylüyorsun ondan sonra alttan almamı bekliyorsun dedi.evlenmeden öncede bana dediği tek şey dırdır yapma başka bişey istemem diyordu.şimdi ben onla konuşmak isteyince o susmayı tercih ettiği için dırdır yapmış oluyorum. ama benim elimde değil.inanın kendime hakim olamıyorum.o konuşmadıkça beni umursamadıkça ağlama krizlerine giriyorum.ölümü bile düşünüyorum.

bi de sürekli ayrılalım gierim falan diyorum eşim bundan da bıkmış durumda sanırım.
artık ne kendimi ne de onu tanıyamıyorum. ne o bu kadar umursamaz ve düşüncesiz, ne de ben bu kadar sulugöz ve anlayışsızdım..
bugün tanışma yıldönümümüz eşim 3 senedir bugünü hiç unutmadı. ama su an eminim bugüne lanet ediyordur.
ben abartıyor muyum. siz böyle bi adamla yapabilir miydiniz ? tekrar eşimle eski günlerimizdeki gibi olabilir miyiz?