Artık ne olacaksa olsun diyorum, ama..

Sizin her gün mutsuzluğunuza, evladınızdan ayrı kalmanıza göz yumacak anne için bir zahmet endişelenmeyin. Önce kendiniz ve çocuğunuz olsun. Annenizde kendine üzülsün

Iyi akşamlar hanımlar. Nerden başlayacağımi bilmiyorum. Evlendiğin günden bugüne kadar çok çok şey yaşadım ve eşimden sogudum. Her hareketimden birşey çıkarıyor zaten ve diyorki ben senle evlendigime pismanim. Aileme gitsem çocuğumu kabul etmezler . Kaldı ki arkamda durmazlar zaten. Tek seçenegim kadim sığınma evi oraya da gitsem annemin yüreği dayanmaz ve bebeğini gotursem eşim bebegin için pesimi bırakmaz onu almak için. Böyle de yasasam her gün cehennem gibi sevmedigim ve beni zerre kadar anlamayan biri ile aynı evde yaşamak baba ağır geliyor. Ama kadın sığınma evine gitsem bir yanda annemde kal8yot aklim bir yanda bebeğimi alır eşim . O kadar çaresiz ve yalnızım ki...
Yazın bana çok samimi ve hissiyatlı geldi canım. Çık bana gel diyesim geldi. Allah yardımcın olsun.

Kaç yıllık evlisin. Ailen belki kabul eder hiç çıtlattın mı. Ya biz çok eleştiriyoruz ama şu dinde mihir olayı var ya o kadar mantıklı ki. Şimdi bi 50 bin kadar paran olsa iyi kötü bi ev açarsın kendine. Bebeğine annen baksa bi işe girsen. Annenle de anlaşsan para versen razı olsa mesela 750 tl gibi bi ücret olabilir. Bu meblalara bakcak başka bi yakınında olabilir. bi sen bi bebek. İnan bana orta halli bir evde asgari ücret yeter. Nafaka da alırdın. En azındn huzurlu ve mutlu olurdun.

Burdan herkese diyorum mihir çok önemli peşine düşün dibinizde size özel bir mebla olsun. Dünyanın binbir türlü hali var.

Iyi akşamlar hanımlar. Nerden başlayacağımi bilmiyorum. Evlendiğin günden bugüne kadar çok çok şey yaşadım ve eşimden sogudum. Her hareketimden birşey çıkarıyor zaten ve diyorki ben senle evlendigime pismanim. Aileme gitsem çocuğumu kabul etmezler . Kaldı ki arkamda durmazlar zaten. Tek seçenegim kadim sığınma evi oraya da gitsem annemin yüreği dayanmaz ve bebeğini gotursem eşim bebegin için pesimi bırakmaz onu almak için. Böyle de yasasam her gün cehennem gibi sevmedigim ve beni zerre kadar anlamayan biri ile aynı evde yaşamak baba ağır geliyor. Ama kadın sığınma evine gitsem bir yanda annemde kal8yot aklim bir yanda bebeğimi alır eşim . O kadar çaresiz ve yalnızım ki...
Bebeğini senden alamaz canım hiç bir mahkeme buna izin vermez bu yüzden korkma. Annenle özel olarak konuş durumunu açıkla ve sığınma evine yerleş ancak orda kimseye güvenme. Annen seni anlıycaktır hatta belki bebeğinle kabul ediceklerdir.

Kadın sığınma evi zaten geçici bı çözüm. Kadın sığınma evi ne gitceksen sonraki planın ne. Çünkü orda mağdur kadınların geçici olarak güvende misafir ediyorlar. İş bulup düzenini Kurana kadar

İyi de kadın sığınma evinde belli bir süreye kadar kalabiliyorsun ki... Ordan çıkınca ne yapacaksın bence ailenle konuş. Hatta onları korkutabilirsin beni öldürecek tehdit ediyor falan diye belki ozaman kabul edebilirler. Baba evine gidince de iş bulup çalışabilirsin... Ama eşin psikopatsa ailenle konuşup önce kadın sığınma evine sonra da ailenin yanına gidebilirsin...

Esini sevmiyor, nefret bile ediyor olabilirsin. Cok haklisin da ayrilmak istemekte. Ama sana ve cocuguna karsi somut bi kötülüğü yoksa, kendi ayaklarin uzerinde durmadan cocugunu ona buna muhtac edecek durumda bosanma. Annesin , cocugun icin gormezden gel, zamanini kendine bir is bulup para biriktirip hayat kurmak icin harca, sonra bosan. Boyle keyfi ben bu adami sevmiyorjm, gidecek yerim de yok ama bosanicam dicek konumda değilsin malesef

Peki ailenizle oturup konustunuz mu, yani iyisi kotusuyle, bir plan yaparak.

Burada anneye yuklenilmis ama.
Aileyi cigneyip kacmissiniz, hic bu adamdan baba olur mu dememissiniz. Sizi kinamak haddim degil elbette ama ailenizin de sizin arkanizda durmamak için sebepleri var.

O yüzden biraz daha alttan alin benim tavsiyem. Ailenizle konusun, bosanip calismak istediginizi, tek isteginizin cocugunuz ve sizin icin güvenli bir cati oldugunu soyleyin. Biraz bırakın dusunsunler, ama kararli da durun karsilarinda. O kocaya kacan akli bir karis havada kiz olmadiginizi, hayati ogrendiginizi gosterin.

Esini sevmiyor, nefret bile ediyor olabilirsin. Cok haklisin da ayrilmak istemekte. Ama sana ve cocuguna karsi somut bi kötülüğü yoksa, kendi ayaklarin uzerinde durmadan cocugunu ona buna muhtac edecek durumda bosanma. Annesin , cocugun icin gormezden gel, zamanini kendine bir is bulup para biriktirip hayat kurmak icin harca, sonra bosan. Boyle keyfi ben bu adami sevmiyorjm, gidecek yerim de yok ama bosanicam dicek konumda değilsin malesef
Çalışmama izin vermiyor asla kızıyor konuyu açınca. Aşırı kıskanç

Sizi çocuğunuzla istemeyen aileyi sileceksiniz. Hamile kızına bıçak çeken adama geri dön nasıl der bir anne ben anlamadim. Psikopat bir adama neden çocuk verdiğiniz kısmını geçiyorum. Sonuçta olan bir çocuk var. Eşiniz gerçekten çocuğuna düşkün mü yani? Çocuğunu seven annesine zulmetmemeli. Aslında bir avukata danissaniz size daha iyi yol gösterirdi.
Nasıl çocuk düşündüm gerçekten su an aklım almıyor salaklık gerçekten kendime o kadar kızıyorum ki

İyi de kadın sığınma evinde belli bir süreye kadar kalabiliyorsun ki... Ordan çıkınca ne yapacaksın bence ailenle konuş. Hatta onları korkutabilirsin beni öldürecek tehdit ediyor falan diye belki ozaman kabul edebilirler. Baba evine gidince de iş bulup çalışabilirsin... Ama eşin psikopatsa ailenle konuşup önce kadın sığınma evine sonra da ailenin yanına gidebilirsin...
Ailemin yanında şartlar çok zor maddi durumları da yok ve merkezi bi yerde olmadıkları için çalışamam da kaldı ki abim de eşim gibi çalışmama izin vermez asla

Sizin bebeğinizi kabul etmeyen anne için üzülmeyin. Anneniz son düşüneceğiniz kişi olsun şuanda. Hayret bir şey. O bebek sizin karnınızda büyüdü, ne demek kabul etmemek yaa, tükürmek istiyorum bu zihniyete!
Kocanızın iyi yönlerini görmeye çalışın, aranızda hoş duygular filizlendirmeye çalışın hani ne bileyim sevmeyi deneyin diyecektim kii size yaptıklarını okudum.
Allah yardımcınız olsun diyorum.
Kadın sığınma işleri nasıl olur bilmem ama bebeğinizi bırakmadan kendi başınızın çaresine bakın.

Ailemin yanında şartlar çok zor maddi durumları da yok ve merkezi bi yerde olmadıkları için çalışamam da kaldı ki abim de eşim gibi çalışmama izin vermez asla
E maden abin izin vermiyor sana her ay asgari ücret versin...
Şuna bak ya izin vermeyecekse sana bakmak zorunda... Ne tuhaf insanlar. Bebeğin olmasa kaç kurtar kendinden başka kimseyi düşünme dicem de bebeğin var işte... Eşinle oturduğun ev kiralık mı yoksa sizin mi?

Sen ailenin evine geri dön, lafta kabul etmeyiz derler ama o duruma gelince kıyamazlar bebeğine. Yavrunun yavrusu neticede.

E maden abin izin vermiyor sana her ay asgari ücret versin...
Şuna bak ya izin vermeyecekse sana bakmak zorunda... Ne tuhaf insanlar. Bebeğin olmasa kaç kurtar kendinden başka kimseyi düşünme dicem de bebeğin var işte... Eşinle oturduğun ev kiralık mı yoksa sizin mi?
Kiralik ve maddi durumumuz da çok dusuk

ohooooo
buraya neden konu açtınız o zaman
ona yok buna yok

abiniz biliyor mu karnınıza bıçak dayadığını? ona rağmen mesela oda mı istemez gelme der
pardon da ne demek çocuğumu alır.. hiçbir mahkeme ağır bir suçunuz yoksa bebeği babaya vermez
çocuğunuzu kucağınızdan söküp alacak hali yok yaa.. öyle dimi

Güzelim, BU Konuda gördüklerim..
• Aile yok
• Eş yok
• onun bunun dedikleriyle kalkip oturup hareket ediyorsun
• kendi Ayaklarinin Üstünde durmayi düşünmiyorsun.
• Ailen için Elalem önemli
• Eşinin Kurbani olmaya gerekirse devam edersin

Bende ağir Şeyler yaşadim. Aynaya bak ve de Kimim var Benim? Ben bunlari neden Kendime Yaşatiyorum?
O elindeki Coçuğa Savaşmalisin, ona Borçlusun.

Back
X