Artık ne yapacağımı bilmiyorum

armyarmagan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
104
0
46
Eskişehir
slm arkadaşlar azönce eşimle tartıştık en samimi arkadaşlarımızın yanında aslında basit bir konu ama olay bayağ büyüdü koçtaşa gittik bikaç saat önce arkadaşlarımızla hiçbişey yoktu ben yeniyıl ağacı için süslere bakarken iki tanesi çok hosumagitti almak istedim (ücretide 5tl)o sırada eşim alma dedi bende çok beğendim alıcam dedim sonra tekrar yanıma geldi evin heryeri süs alma dedim sana dedi bende geri koydum süsleri tabi bozuldum tam mağazanın ortasında bana ; bana surat yapma senin ağzını burnunu dağıtırım burada diye bağırmaya başladı benhiç sesimiçıkarmadım herkezbize bakıyordu koşarak çıktım magazadan arabaya bindik hala söleniyordu arkadaşların yanında ;alma diyorumsana hayvansın sen kapımdaki köpekten farkın yok gerizekalı diye devam etti tabi bende ağlamaya başladım ben evegeldim oda gitti dışarıya.şimdi benim ne yapmam lazım çok sinirliyim çekip gitmemek için zor duruyorum böyle saçmasapan kavgalarmız oluyor her kavgada evden gidiyor günlerce gelmiyor ama annesinde kalıyor biiyorum sonra beni yalvartıyor ağlatıyor geliyor iyiyken çok iyi ama fevri çıkışları hareketleri var bir anlık patlamalarıvar çok yoruldum artık ner olur yardım edin

Arkadaşım kusura bakma da bir fırça da ben atacağım şimdi; seni insanların yanında rezil kepaze etmiş, hakaretler yağdırmış adamı eve getirmek için yalvarıyor musun?? Hata senin üzgünüm. Hem de yalnız sende değil suç, kaynanan da kabahatli senin kadar. Benim oğlum çok şiddetli kavgada ancak 1 gece kalır benim evimde. O da ben gelinime giderim. Kadın gece gece bir başına bırakılır mı hiç. Erkeğin de şımarığı çekilmiyor hiç.
Ne arıyorsun, arama. Bırak ne hali varsa görsün.

valla usttekı arkadasa katılıyorum sen evınde rahatca otur canı nezaman ıster keyfı ne zaman gelırse gelsın arama sen alıstırmıssın böyle bakalım sen aramadan kac gun kalabılcek annesının evınde allah yardımcın olsun bu şekılde işin zor.

mrb ben daha yeni üyeyim:/ gezinrken farkettm yazdgn dikkatmi cok cekti.cevap yazma ihtyaci duydum. Evli degilm henuz ama yaklask 3yıldr bi erkek arkdasm var.ve evliliğe doğru gdyoruz. O Senn esinin yaptklarni daha evlenmdn bana yapiyor.bu dmek degldr ki evlenince yapabilr ama daha smdiden boyle.ustelik senn esninknden daha kotu konusuyor. Cok dokunuyo bana. Marketn ortasnda dahi hc dusunmdn Bagrip cagryor. Ve kavga esnasnda bi seklde kendni hakli cikarip cekip gidiyor.bu insanla evlenmek mantkli mi emin degilm.ama tuhaf bi şekilde onu seviyorum. Sana yardmci olamadgm icn uzuldm.cnk ben de napcgmi blemyrum.hatta belki sen evli biri olarak, evlenicek birine yani bana tavsiye verebilirsin Insallah hakknda hayrlisi olur...

canım sana bu konuda olumlu yanıt verebilmem mümkün değil bu şekilde yaşamak gercekten çok zor sevgide bir yere kadar evli olunca ayrılmak daha zor oluyor bende çok seviyorum ama çok yoruldum biyerde bitecek bir gün biliyorum

biraz önce geldi yattı hiç konuşmadık doğru sölüyosun hatanın bende olduğunuda biliyorum ama bitirmek de istemiyorum iyiyken çokiyi mükemmel biri ama sinirlenince ağzınınayarı yok birde ne zaman ne yapacagı belli olmuyor bende çalışıyorum aylık 1500tl maaş alıyorum ama bişey alırken korkuyorum artık görücekte bişey dicek diye kendi çok eli açık biridir ama bazen böle saçma hareketleri var

sen böle bi adamla nasıl evlendin ya :S hayretlerim şaştı onu geçtim nasıl evli kaldın bunca yaptıklarndan sonra belki dile kolay ama sen süründür sen git evden arama sorma yalvarmıyorsa zaten sevmiyordur ayrıl derim.

evet işim çok zor kendiside zor yoruldum çok

nereye gidicem gidecek biyerim yokki ha bide benim gidecek biyerim olmadığı için kavga edince o gidiyomuş evden ben mağdur olmayım diye yani öyle demiştibikeresinde

cnm öncelikle sakin ol geç rahat bir koltuğa kendine güzel bir neskafe yap sonra azcık düşün...ama kendini üzmeden düşün eşin sana bir süs içinmi gerçekten bukadar hakaret etti..atladıkların veya senin onu bunları söyletcek sözlerin oldumu...diyelim olmadı tamamıyla olay böyle sana böyle hakaret edemez ve asla kendine böyle başkalarının yanında hakaret ettirme..bunu alışkanlık haline getirir...
onu al karşına uyar ve ciddi anlamda konuş :BANA KİMSENİN YANINDA HAKARET ETMEYE HAKKIN YOK DE..!

bakalım davranışı ne olacak umursamaz ne yaparsın tavırlarına girerse yaa eşin senden yanında olmaktan veya evli olarak sorumluluklardan bunaldı..yada ikinci seçenek başka bişeye çok kızdı hep acısını senden çıkarıyor hangisi?...

seni böyle herkesin içinde üzmesine izin verme bunu hep yapar asla izin verme...onu bırak gitte demiyorum ...birsüre soğuk yap hatta o yokmuş gibi davran...asla onunla ilgilenme sonra da al karşına konuş ben bunların tekrar yaşanamasını istemiyorum de...

bu çok basit bir konu daha kötü bir durumda nasıl davranır bu 2 süs püs için böyleyse..?:26:

Size bunları yapdıkdan sonra eve dönmesi için özür diyor yalvarıyorsunuz neden tekrar aynı hareketi yapsın diye mi??
O da yapıyor işde..

Sadece yok artık! diyebiliyorum açıkçası. Bu nedir ya forumda buna benzer bir kaç konu daha okudum yakın zamanlarda..
Evlilikten korkutacak bu site insanı.
Karşısındakine saygısı olan bir insan böyle davranabilir mi ona toplum içerisinde üstelik. Umarım değmiştir üç beş kuruşa yaptığı..
İşiniz cidden zormuş.

nereye gidicem gidecek biyerim yokki ha bide benim gidecek biyerim olmadığı için kavga edince o gidiyomuş evden ben mağdur olmayım diye yani öyle demiştibikeresinde

e sen söledin calışıyorum diye bnce aldığın maaşı küçük küçük biriktir en kötü bi birikimn olsun kenarda nolur nolmaz ilerde mağdur durumda kalma gerçkten.

canım ya, her evlilkte kavga oluyor, ama suçsuz olduğun halde yalvarırsan hep kendini haklı görür.dışardaki köpek filan ağır sözler ya, hala nasıl kendini haklı görür....günlerce gelmemesi de kötü, kendini olabilecek olumsuzluklara ( ayrılık gibi) yavaş yavaş alıştır, inş olmaz da bir gün olursa kolay adapte olursun,, allah her şeyi gönlüne göre versin..

daha 20 yaşındasın bir an önce bırak onu, o gider başkası gelir , iyi bir insanla karşılaşınca ilerde bunu nasıl çektiğini anlayamayacaksın , bundan kurtulduğuna şükredeceksin, iyi kalpli insanı daha da çok seveceksin... şimdiden böyle yapan ilerde döver de , küçümser de aldatırda hiç mi hiç değerin olmaz. etrafta çok iyi erkekler var inan bana

boyle bir adamla evli olmak veya evliligi surdurmeye calismak bile basli basina korkunc birsey ama yine de iyi gunlerinizin hatrina evliligini surdurmek istiyorsan bence artik tavrini takinmalisin. esin cizmeyi asmis herseye kavga cikartmak baskadir, insanin esini toplum onunde asagilamasi rezil etmesi baskadir. bu size saygisinin SIFIR oldugunu gosterir.

bence bu sefer arama sorma yalvarma kendi kendine evde takil, suklum puklum gelicek sasiracak hem de neden hala arayip yalvarmaya baslamadi diye. soguk davran biraz agirdan sat kendini... konusmaya calisirsa da ozur dilet, suclu hissetmesini aptal gibi hissetmesini sagla. barissaniz da mesafeni bir sure koru. bu kez ileri gittigini, her an elinden kacip gidebilecegini, artik onun avcunun icinde olmadigini anlasin. seni elinde tutabilmek icin sana nazik davranmasi gerektigini anlasin. eger suclu hissetmiyorsa ozur dilemiyorsa bir daha bu kadar ileri gitmeyecegine soz veremiyorsa da POSTAYI KOY cok ciddiyim bu adam size herseyi yapabilir 5 liralik sus icin bunu yapiyorsa herseyi bekleyin boyle bir insandan. cok uzuldum inanin bir kasik suda bogabilirim esinizi, kusura bakmayin. tepemi attirdi.

olay sadece anllattığım gibi arkadaşlar eksik yada fazla yok evden çıkarken çok iyiydik ne olduysa orda oldu böyle dengesiz hareketleri var zaten yapıyo yapıyo sonra hiçbişey olmamaış gibi davranıyor çok fevri çıkışları var biden parlıyor amasadece banakarşı değil kendi ailesine annesine ablasınada böle

böyle insanlar çok cnm benim bizzat eniştem yanımda teyzeme yaptı bir parfüme 20 TL di...al koy şunu yerime asabımı bozma gibi laflar etti...ben şokkk....ve ikisi okumuş kültürlü insanlar birbirlerini severek evlendiler...ama eniştem çok işten bunalıma girdi çok çalışyodu...

benim yanımda yaptığı için gittim aldım parfümü kendim ödedim gözünün önünde al teyzeciğim senden önemlimi bu parfüm benim hediyem olsun dedim utandı...sonra özür dilemiş teyzemden çok utandım demiş...bazen erkekler böyle olabiliyor malesef....düşünki teyzemin nasıl zoruna gitti eniştemin böyle yapması hemde benim yanımda....

sana katılıyorum arkadaşım. ne canım bu böyle bide eve gel diye yalvarcam. boşamadığına şükretsin. sen onu cezalandır uzunca bi süre arama konuşma. senin de bi gururun onurun var canım. iyiyken iyi demişsin ama o iyilikler burnundan geldikten sonra ne önemi kalıyo

bizlere uzaktan konuşması kolay gelir ama seni çok iyi anlıyorum, bu kadarı olmasa da benim erkek arkadaşım da bayağı fevri davranışlar içinde hem de evlenmediğimiz halde.. o yüzden seni buradan avutamayacağım, ha bunları anlamasam derdim ki ne işin var öyle bi adamla ayrıl gitsin! ama olmuyo işte.. iyisi mi sen eşinin sakin zamanında al karşına her şeyi açık açık konuş, biraz gözünü korkut. hatta olmadı git kayınvalidenle konuş, hadi oğlun sana geliyo geliyo da sen ana yüreğiyle nasıl onun yuvasında sorunlu kalmasına göz yumabiliyosun vs diye. zor durum canım Allah yardımcın olsun!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…