- Konu Sahibi armyarmagan
-
nereye gidicem gidecek biyerim yokki ha bide benim gidecek biyerim olmadığı için kavga edince o gidiyomuş evden ben mağdur olmayım diye yani öyle demiştibikeresinde
böyle insanlar çok cnm benim bizzat eniştem yanımda teyzeme yaptı bir parfüme 20 TL di...al koy şunu yerime asabımı bozma gibi laflar etti...ben şokkk....ve ikisi okumuş kültürlü insanlar birbirlerini severek evlendiler...ama eniştem çok işten bunalıma girdi çok çalışyodu...
benim yanımda yaptığı için gittim aldım parfümü kendim ödedim gözünün önünde al teyzeciğim senden önemlimi bu parfüm benim hediyem olsun dedim utandı...sonra özür dilemiş teyzemden çok utandım demiş...bazen erkekler böyle olabiliyor malesef....düşünki teyzemin nasıl zoruna gitti eniştemin böyle yapması hemde benim yanımda....
olay sadece anllattığım gibi arkadaşlar eksik yada fazla yok evden çıkarken çok iyiydik ne olduysa orda oldu böyle dengesiz hareketleri var zaten yapıyo yapıyo sonra hiçbişey olmamaış gibi davranıyor çok fevri çıkışları var biden parlıyor amasadece banakarşı değil kendi ailesine annesine ablasınada böle
canım sana bu konuda olumlu yanıt verebilmem mümkün değil bu şekilde yaşamak gercekten çok zor sevgide bir yere kadar evli olunca ayrılmak daha zor oluyor bende çok seviyorum ama çok yoruldum biyerde bitecek bir gün biliyorum
Hayır bu konunun özünde ne yatıyor? Maddiyat mı? Karşısındakine duymadıkları saygı mı? ne yani dertleri..
Burada çok okur oldum 3 5 kuruş için eşlerini inciten insanları allah başa vermesin diyorum sadece. Çok incitici bir konu.
Kadın çalışıyor ama üç beş kuruşluk bir şey almaya çekiniyor, çalışmasa bile eşi karısını bakmak durumunda sonuçta çalışmayan bayanlar ne yapar o zaman?
Evlilikte maddiyatın gündeme gelmemesi için kadının iş sahibi olması da yeterli gelmiyor demek..
Büyük konuşmamak gerekir ama beni böyle küçük düşüren biri sevdiğim adam olamaz ki
eşim 30 yaşında evet sorumsuz bir ailesi varaile bağları çok zayıf hatta yok bile denebilir kendi herşeyi alır bana bişey istediğim zaman ertesi gün getirir ne olursa olsun amabazen böyle dengesizlikleri var bilmiyorum şu anda yatak odasında yatıyor yanına yatmak içimden gelmiyor ayrı yatsam yanlışmı yapmış olurum bilmiyorum
ondan çok çekiniyorsun bunu farkettim biraz kendine güven cnm ...içinden ne yapmak geliyorsa onu yap ama artık seni üzmesine izin verme tek diyeceğim bu...Anlasın bugün sana çok ağır davrandı ve bişe olmamış gibi davranırsan inan aman ne yapsam zaten alınmıyor kaldırıryor istediğimi söylerim gibi alışır artık hatta sana ne dediğini bile unutur...Bu sefer öyle olmasın sana yaptığının ağır bişe olduğunu yenilip yutulup geçilecek türden olmadını göster ona ....Ondanda çekinme...
30 yaş erkeğin aslında oturmuş olgunluğa erişmiş olduğu bir yaştır artık kişiliği oturmuş değiştiremezsin onu böylede kabullenemezsin ama sana böyle davranışlarını yumuşatabilirsin anladın sen onu hadi göreyim seni iyi şeyler duyarım umarım geldğimde...
hadi iyigeceler...
mrb ben daha yeni üyeyim:/ gezinrken farkettm yazdgn dikkatmi cok cekti.cevap yazma ihtyaci duydum. Evli degilm henuz ama yaklask 3yıldr bi erkek arkdasm var.ve evliliğe doğru gdyoruz. O Senn esinin yaptklarni daha evlenmdn bana yapiyor.bu dmek degldr ki evlenince yapabilr ama daha smdiden boyle.ustelik senn esninknden daha kotu konusuyor. Cok dokunuyo bana. Marketn ortasnda dahi hc dusunmdn Bagrip cagryor. Ve kavga esnasnda bi seklde kendni hakli cikarip cekip gidiyor.bu insanla evlenmek mantkli mi emin degilm.ama tuhaf bi şekilde onu seviyorum. Sana yardmci olamadgm icn uzuldm.cnk ben de napcgmi blemyrum.hatta belki sen evli biri olarak, evlenicek birine yani bana tavsiye verebilirsinInsallah hakknda hayrlisi olur...
slm arkadaşlar azönce eşimle tartıştık en samimi arkadaşlarımızın yanında aslında basit bir konu ama olay bayağ büyüdü koçtaşa gittik bikaç saat önce arkadaşlarımızla hiçbişey yoktu ben yeniyıl ağacı için süslere bakarken iki tanesi çok hosumagitti almak istedim (ücretide 5tl)o sırada eşim alma dedi bende çok beğendim alıcam dedim sonra tekrar yanıma geldi evin heryeri süs alma dedim sana dedi bende geri koydum süsleri tabi bozuldum tam mağazanın ortasında bana ; bana surat yapma senin ağzını burnunu dağıtırım burada diye bağırmaya başladı benhiç sesimiçıkarmadım herkezbize bakıyordu koşarak çıktım magazadan arabaya bindik hala söleniyordu arkadaşların yanında ;alma diyorumsana hayvansın sen kapımdaki köpekten farkın yok gerizekalı diye devam etti tabi bende ağlamaya başladım ben evegeldim oda gitti dışarıya.şimdi benim ne yapmam lazım çok sinirliyim çekip gitmemek için zor duruyorum böyle saçmasapan kavgalarmız oluyor her kavgada evden gidiyor günlerce gelmiyor ama annesinde kalıyor biiyorum sonra beni yalvartıyor ağlatıyor geliyor iyiyken çok iyi ama fevri çıkışları hareketleri var bir anlık patlamalarıvar çok yoruldum artık ner olur yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?