Artık ne yapacağımı bilmiyorum

nereye gidicem gidecek biyerim yokki ha bide benim gidecek biyerim olmadığı için kavga edince o gidiyomuş evden ben mağdur olmayım diye yani öyle demiştibikeresinde

kendine bir sosyal çevre yap...ona sürekli bağlı kalma etrafında seni kollayacak çok sık görüştüğün arkdaşların olsun...akrabalarınlada herdaim görüş onun yanında hep ailene yakın ol anlasınki sen gidersin ve herkes seninle...ona sadece ait olma demek istediğim ...

Hayır bu konunun özünde ne yatıyor? Maddiyat mı? Karşısındakine duymadıkları saygı mı? ne yani dertleri..
Burada çok okur oldum 3 5 kuruş için eşlerini inciten insanları allah başa vermesin diyorum sadece. Çok incitici bir konu.
Kadın çalışıyor ama üç beş kuruşluk bir şey almaya çekiniyor, çalışmasa bile eşi karısını bakmak durumunda sonuçta çalışmayan bayanlar ne yapar o zaman?
Evlilikte maddiyatın gündeme gelmemesi için kadının iş sahibi olması da yeterli gelmiyor demek..
Büyük konuşmamak gerekir ama beni böyle küçük düşüren biri sevdiğim adam olamaz ki

böyle yetiştirilmiş demekki...bu adam böyle aile böyle kabullenmiş değişmez...olgunmu yaşı?
Ama seven adam yumuşar seni kaybedeceği hissederse azcık yumuşar ama tam anlamıyla değişmez...

Bana da bigün bitecekmis gbi geliyo.ama hep o günü kendi ellerimle erteliyorum. Sevmek çok garip bir şey... Kabullendm mi, Kendme olan saygmi mi yitirdm yoksa farknda olmadan bu duruma alistm mi blmyrum.onun annesi bile farknda ezdirme kendni, ona bi ders ver korkt dyo ama ben beceremyrum.burda hata bende ama duzelticem, ya onu (ki bu imkansz gbi duruyo) yada bu durumu. Seninde basni sisirmek istemyrum bde ben canını sıkmim.senin guclu oldguna inaniyrum... Kmse kendni ezdrmesin :-(

gerçekten değmeyecek şeylere kadınlarımız hep incinip hatta dövülüyor...etrafımızda hep görüyoruz ...Cahil olma derler,cahil değiller,çalış evde oturma derler çalışırlar, kocaya saygı ailesine saygı derler gösterirler yinede memnuniyetsizler daha ne isterler...!

eşim 30 yaşında evet sorumsuz bir ailesi varaile bağları çok zayıf hatta yok bile denebilir kendi herşeyi alır bana bişey istediğim zaman ertesi gün getirir ne olursa olsun amabazen böyle dengesizlikleri var bilmiyorum şu anda yatak odasında yatıyor yanına yatmak içimden gelmiyor ayrı yatsam yanlışmı yapmış olurum bilmiyorum

ondan çok çekiniyorsun bunu farkettim biraz kendine güven cnm ...içinden ne yapmak geliyorsa onu yap ama artık seni üzmesine izin verme tek diyeceğim bu...Anlasın bugün sana çok ağır davrandı ve bişe olmamış gibi davranırsan inan aman ne yapsam zaten alınmıyor kaldırıryor istediğimi söylerim gibi alışır artık hatta sana ne dediğini bile unutur...Bu sefer öyle olmasın sana yaptığının ağır bişe olduğunu yenilip yutulup geçilecek türden olmadını göster ona ....Ondanda çekinme...

30 yaş erkeğin aslında oturmuş olgunluğa erişmiş olduğu bir yaştır artık kişiliği oturmuş değiştiremezsin onu böylede kabullenemezsin ama sana böyle davranışlarını yumuşatabilirsin anladın sen onu hadi göreyim seni iyi şeyler duyarım umarım geldğimde...

hadi iyigeceler...

çok sağol tatlım sanada iyi geceler

sizin su an ne yapacaginizi bilememeniz esinize olan sevginizden falan degil.
adam resmen sizi sindirmis.
daha onceki davranislarini kabullendiginizi bildigi icin surekli ayni seyi yapiyor.
hatta bu kadar agir hakaretler edebilecek kadar da ileri gidebilme cesaretine sahip.
bu hakki da ona siz veriyorsunuz.
ne diyim?
siz de biraz durumunuzun farkina varin.
esinizin gozunde hangi sifati alacaginizi siz ayarlayin!

bu böle gider tatlım değişmeyecek sakın bekleme çok üzülürsün ama vakit geçmiş olacak iyi düşün bu çok önemli bir durum bence öle bir şey yapki bidaha unutamsın ve bu huyunu ona bıraktır çok üzülürsün canın çok acır bu kötü çok kötü bişi emin ol canım evlenince daha ağır gelecek bir daha yaparsa uzun süre görmesine izin verme uzaklaş konuşma sesini duyamasın lütfen iyiliğin için diyorum çok üzüldüm ben sana lütfen dediğimi yap ayrıl desem ayrılamassın bu da bana düşmez en azından bu konudaki tavrını görsün ve bidaha yapamsn ya saygıyı kazandır yada anladın sen...

Eşinizin arkadaşlarınızın yanında harala gürele davranması
sanki kendini böyle 'işte ben böyle eserim gürlerim' olarak yansıtmak istemek gibi düşündüm,
güç gösterisi.

Siz neden hiç sesinizi çıkarmadınız, sessiz kaldınız ki o esnada,
fevri davranışları dediniz, daha evvel de olmuş demekki,
soğursunuz eşinizden siz. kendinizden de soğursunuz.
sakin zamanlarınızda, üstüste, hiç konuşmamış gibi
otokontrol sağlayamadığı taktirde iplerin kopacağına inandırmalısınız,
kendini tatmin etmenin bedeli olacağını kavrasın.

Aynı davranışı 2 kere siz ona yapmayı düşündünüzmü?İnsan kendine yapılmasını istemediği davranışı karşısındakinede yapmamalı.Arkadaşlarını yanında 2 kere hanımdan azar işitmek bir insan için zor olsa gerek.

Bunun için size sarfettiği sözler hoş değil, sanırım geliriniz var, böyle bir durumda güvenilir bir otel ya da öğretmen evinde kalabilirsiniz.Bir kerede evde yanlız bırakılmayı o yaşasın biraz da o merak etsin sizi. O zaman empati kurar belki. Hem aramayın alışmış nasıl olsa arayacaksınız diye bekliyor belliki , böylece her türlü kendini haklı görüyor.Unutmayın, "Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır. "

Sana bir süs için bu kadar hakaret eden bi insanın kesinlikle sorunları olduğunu düşünüyorum. Ama susmak yerine tavrıni koymalısin. Yalvardıgini söylemişsin sakın bi daha yapma. Yapma ki tam tersi olsun, o seni kaybetmekten korksun. Tavrını koy bir daha kimsenin yanında benimle böyle konuşmayacksin de. Bak kendi paran da elindeymis . Yani ona bi türlü yalvarmana anlam veremedim. Tavrını koy, sınırlarını çiz, sen kimsin ki milletin yanın da bi hiç için bu kadar bağırırsin beni ağlatirsin ya.

Ufacık sebeplerden ağzını burnunu dağıtırım diye sözde erkeklik abidesi kesilen, ama kadın gibi küsüp anasının evine giden eşini yalvartıp öyle gelen erkek modeline gıcık olurum. Sosyal hayatımda bile küsmeyi silah gibi kullanıp insanları dize getirmeye çalışanlardan uzak dururum. Böyle bir insanla evlilik hiç çekilmez herhalde. Alıştırmışsınız onu, sizi yalvartıp öyle geliyor. Buna son verip kaybetme korkusunu biraz da siz yaşatın ona...

Keşke Surat Yapmasaydınız..
Erkekler Hiç Bir Şeye Değil Surata ve Kinaye Yapmaya Çok Bozuluyorlar..
Biz Nişanlıyken Sırf Ufacık Bir Şeyden Surat Yaptım Diye..
Şirkette Toplantı Odasında, Gecenin Bir Vakti..
Eşim Üzerindeki 350 Liraya Aldığı T-shirt'ü Parçalayıp Oturup Sinirinden Ağlamıştı..
Çok Şaşırmıştım..

Eşinizi Şu An Haklı Buluyorum.. ( Hoş Şeyler Yapmamasına Rağmen)
Bir Deli de Bende Vardı..
İlk ve Son Oldu..
Çünkü Elimden Gelen Pisliği Yapmıştım Hemde Şirkette..
Sabaha Kadar..
Üzerine de Sen Ruh Hastasısın Evlenemem Ben Seninle Demiştim..

Ama ASLA Başkalarının Yanında Yapmadı ve Yapmaz..

Son düzenleme:
cnm bu kesinlikle normal degil ben digerlerinin aksine biraz psikolojik oldugunu dusunuyorum ofke konrol yada kisilik bozuklugu olabilir cunku iyiken cok iyi diyorsun sevilecek biri olmasa katlanmazsin bence ayrica bastan sesizce yaklastigi halde sonra abartmasida normal degil birde sen calisiyorsun ki mudehale etse bile son karari sana birakmali
bak araniz cok iyiken sessizce ama elestirerek degil bu konuyu ac ben sen deme sadece o anda cok korktugunu onu taniyamadigini sole belki bi psikologa gidebilir ilk bakista ofke kontrolu problemi var gibi gorunuyo bence

eşinde şeker hastalığı gibi birdurum varmı
şeker hastalarında ani öfke patlamaları olabiliyor diye duymuştum.
böyle küçük birşeyin bu kadar büyümesi garip geldi.

Kendinize güvenin onun hakaretlerine boyun eğmeyin.Siz zayıf davranıp onu affettikçe sorununuz hiç bitmeyecektir.Kararlı olun böyle davranırsa onunla yaşayamayacağınızı belirtin bir şekilde.Sizden o kadar emin ki kafasına eseni yapıyor.Ne demek sizi bir başınıza bırakıpta günlerce annesinde kalması.Siz onu kabullendikçe bu iş böyle devam eder.Kimse vazgeçilmez değil.Siz onurunuzla oynatmayın daha fazla.Bahaneleri de boş ve inandırıcı değil.Siz madem ayakları üzerinde durabilan bir hanımsınız korkmayın.Cesur olun.Sizin kararlılığınız onu korkutsun birazcık kendene çeki düzen versin böylece.Sonunda olmuyorsa onu da o zaman düşünürsünüz bir şekilde.Siz üzüleceğinize o üzülsün.

Konu sahibi arkadaş siz böyle anlatınca kayınpederimle kayınvalidemin genç versiyonları gözümde canlandı..Kayınvalidemde çok çekmiş kocasından bu yönde ve halen çekiyor misafir var çocukları var gelinleri var demiyor çok saçma bir sebepten parlayıp akılalmaz şekilde kırıcı şeyler söylüyor kadıncağızın çocukarıda alışmış kimse bişey demiyor bir ben karşı çıkıyorum banada gelinim diye bişey diyemiyor..Mesela geçen çorbaya domates rendesi koymuş diye ne salaklığı kaldı ne beyinsizliği takma dişlerine ağzına dökücem diye nara atarak evden gitti..Kayınvalidemde bir gün öldürücem ben bunu diyor kadın napsın işte böyle.. üstelikte bugüne kadar evi hep kayınvalidem geçindirmiş kendisi bir gün çalışmış 3 gün yatmış... inşallah siz ileride böyle olmazsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…