• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık nefes alamıyorum

Baba demesi çok garip geldi. Acaba babanızın oğlu da siz şimdi sınav öncesi kafaya takmayın diye mi öyle anlattılar.
Ama gerçekten anlattığınız gibiyse helal olsun babanıza çok iyi adammış. Siz tek çocuk musunuz? Bu yasa kadar tek cocuk olarak buyuduyseniz tepkiniz normal. Biraz zaman verin kendinize.

Babaniza helal olsun. O babalik vasfini yerine getiremeyen biride benim babam o acigin ne kadar buyuk oldugunu bilemezsiniz. Manolyonun diger yuzune bakacak olursaniz tek cocuksaniz verdiginiz tepki normal. Babaniz sizinle biraz daha yakin olmali ozellikle bu donemde siz istemezseniz abi demeyebilirsiniz yada gormeye bilirsiniz karsi tarafi ama onun babanizla iliskisini kiskanmamaya ozen gosterin. Kendinizi sartlandirirsaniz daha cok takarsiniz. Is arkadasi yegeni gibi dusunun daha cok. Emin olun sizin boyle yapmaniz iyi biriyse eger onuda uzer.

Dalga mı geçiyorsun? İnanıyorsan bize ne? Ne gibi bir yardım bekliyorsun bizden peki?
Asıl siz benimle dalga mı geçiyorsunuz?Yoksa okumadan mı yorum yapıyorsunuz?Yani okuyan biri nasıl bunu çıkarabilir anlamıyorum.Ya okumanız yok ya da komplo teorileri falan diye devam edeceksiniz.Size babamın üvey evladı mı var diye sordum?Konu içerisinde benzeri bir cümle gördüyseniz işaretleyin lütfen.

Baba demesi çok garip geldi. Acaba babanızın oğlu da siz şimdi sınav öncesi kafaya takmayın diye mi öyle anlattılar.
Ama gerçekten anlattığınız gibiyse helal olsun babanıza çok iyi adammış. Siz tek çocuk musunuz? Bu yasa kadar tek cocuk olarak buyuduyseniz tepkiniz normal. Biraz zaman verin kendinize.
Evet tek çocuğum

Asıl siz benimle dalga mı geçiyorsunuz?Yoksa okumadan mı yorum yapıyorsunuz?Yani okuyan biri nasıl bunu çıkarabilir anlamıyorum.Ya okumanız yok ya da komplo teorileri falan diye devam edeceksiniz.Size babamın üvey evladı mı var diye sordum?Konu içerisinde benzeri bir cümle gördüyseniz işaretleyin lütfen.
Ben de sana dedim ki bir insan kendi öz evladına göstermediği ilgiyi başkasının çocuğuna oğlum da oğlum diye gösteriyorsa kimse bana aralarında kan bağı olmadığını söylemesin. Anladın mı? Çok rahatsızsan babana diyeceksin bu kadar net!

Babaniza helal olsun. O babalik vasfini yerine getiremeyen biride benim babam o acigin ne kadar buyuk oldugunu bilemezsiniz. Manolyonun diger yuzune bakacak olursaniz tek cocuksaniz verdiginiz tepki normal. Babaniz sizinle biraz daha yakin olmali ozellikle bu donemde siz istemezseniz abi demeyebilirsiniz yada gormeye bilirsiniz karsi tarafi ama onun babanizla iliskisini kiskanmamaya ozen gosterin. Kendinizi sartlandirirsaniz daha cok takarsiniz. Is arkadasi yegeni gibi dusunun daha cok. Emin olun sizin boyle yapmaniz iyi biriyse eger onuda uzer.
Çok haklısınız.Babam uyarmış dediğine göre.Abi diyormuş artık.Zaten benim yanımda normalde de hiç demedi.Allah yardımcımız olsun hepimizin

Çok haklısınız.Babam uyarmış dediğine göre.Abi diyormuş artık.Zaten benim yanımda normalde de hiç demedi.Allah yardımcımız olsun hepimizin

Amin canim insallah Sen bu konuya odaklanma daha cok sinava odaklanmaya bak. Onceligin sinavin olsun. Taksanda takmasanda bu durum ne ileri gider ne geri o yuzden sen sinava odaklan.

Ben de sana dedim ki bir insan kendi öz evladına göstermediği ilgiyi başkasının çocuğuna oğlum da oğlum diye gösteriyorsa kimse bana aralarında kan bağı olmadığını söylemesin. Anladın mı? Çok rahatsızsan babana diyeceksin bu kadar net!
Kan bağı olmadığını söylemesin kimse bana diyorsunuz.O zaman şöyle yapalım.Ben size iyi akşamlar diliyorum konumdan da incelikle uğurluyorum buyrun efendim.Bunu söyleyebilirim değil mi?

Elbette yardımcı olması kıvanç duyulacak bir durum.İsterseniz siz biraz empatin kurun dışarıdan birinin sizin babanızla daha çok vakit geçirdiğini daha çok baba dediğini bir düşünün bakalım
Düşünüyorum ve keşke bu kadar iyi bir babam olabilseydi diyorum!!!

Teşekkür ederim babam adına.Unutmayın hepimizin intihanı farklı.İstemeden kırdıysam ya da yanlı bir şey söylediysem size affola
Öyle bir durum söz konusu değil merak etme;)
Sadece anlamanız için diyorum,sizin varlığından kiskandiginiz bir babaniz hem de gayet iyi bir babaniz var,ama karşınızdakine bakarsanız babalık duygusu öyle ya da böyle tadamamis bu aslında bir minnet duyma öyle düşünün..
Sizde empati yapın ve tepki vermeyin :)

Öyle bir durum söz konusu değil merak etme:KK66:
Sadece anlamanız için diyorum,sizin varlığından kiskandiginiz bir babaniz hem de gayet iyi bir babaniz var,ama karşınızdakine bakarsanız babalık duygusu öyle ya da böyle tadamamis bu aslında bir minnet duyma öyle düşünün..
Sizde empati yapın ve tepki vermeyin :)
Şu an zor.Dürüst davranmak istiyorum sizlere.Ona üzülüyorum acıyorum evet ama sürekli de kin besliyorum.Babası onu bırakıp gitti ben niye cezasını çekiyorum diyorum.Ama yarın benim ne olacağım dahi belli değil.Belki ben de bu duyguları hissedeceğim.Ama en yakın zamanda kendime çeki düzen vermeye çalışırım

bu kinin , mefretin belki babani senden uzaklastiriyordur ? bunu hic dusundunmu ? anne babar cocuklarini kosulsuz sever elbet ama onlarda insandir. NORMAL insanlarla konusmayi , eglenmeyi yeglerler. siz zor bir kisiliksiniz anladigim kadariyla. bende babami baskasiyla paylasmak istemem ama kiskanclik krizlerinede girmem. onlarla zaman gecirmeye calisirim. o cocukla arkadas olurum babamla gorustugunde bende katilirim. hayattan zevk alirim. boyle olmak sizcede cok yorucu degilmi. kafada kur kur nereye kdr. ben okb yim demek bir ozur veya bir aciklama degil bence. bu hastalik zor bir hastalik evet kabul ama irade ilede ustesinden gelinebilir bir hastalik. yaptiginiz briaz simariklik acikcasi. sert yorum.yazmayi pek sevmiyorum ama tatli dille yazilanlari pek anlamayacagonizi dusunuyorum. anne babaniz size tatlilikla anlatmislar sonucta. ki babanizda sizin bu halinizi bildiginden saklamistir. bu yasa getirene kdr zorluk cekmis zaten ebeveynleriniz birakinda simdi biraz rahat etsinler.
kimse babanizi elinizden almiyor. ama boyle hircin olarak babanizi ona itebilirsiniz. secim sizin

Back
X