- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.207
- 158
- Konu Sahibi Gizemlikiz90
-
Merhaba ben şuan liseden yeni mezun oluyorum. 18 yaşındayım şuan. Hayatımın geri kalanını belirleyecek olan bi sınava hazırlanıyorum. Üniversite sınavı. Bu yıl hazırlamadın 2019 da tekrar girip denicem. Ama çevrem bana okumakta fayda etmiyor işe gir çalış diyo. Sizce napayım? Sizce artık okumak fayda etmez mi? Eğer ilk sınavda seneye güzel derece yaparsam anestezi istiyorum. Baktım dahada iyi bi sonuç olursa ikinci sınava da girer hemşirelik yazarım. Kuzenim işletme bitirdi ama bölümünü sevmiyor keşke işe girip calissaydim bundan iyidi diyo.Cevremde onu örnek gösteriyor hani okududa iş bulamicak zaten diye.Sizce?
Cok enteresan. Okumak fay da etmiyor nasıl bir bakış acisi acaba ?? Hangi cahil cuhela kesimden bahsediyoruz? Bir akademisyen egitimci olarak parasini 7 senedir hiiickimselere muhtac olmadan kazanmış bi kiz olarak elhamdulillah egitimli kültürlü bir birey olarak herr zaman derimki ne olursa olsun her birey universite kültürü almali..Merhaba ben şuan liseden yeni mezun oluyorum. 18 yaşındayım şuan. Hayatımın geri kalanını belirleyecek olan bi sınava hazırlanıyorum. Üniversite sınavı. Bu yıl hazırlamadın 2019 da tekrar girip denicem. Ama çevrem bana okumakta fayda etmiyor işe gir çalış diyo. Sizce napayım? Sizce artık okumak fayda etmez mi? Eğer ilk sınavda seneye güzel derece yaparsam anestezi istiyorum. Baktım dahada iyi bi sonuç olursa ikinci sınava da girer hemşirelik yazarım. Kuzenim işletme bitirdi ama bölümünü sevmiyor keşke işe girip calissaydim bundan iyidi diyo.Cevremde onu örnek gösteriyor hani okududa iş bulamicak zaten diye.Sizce?
Iş bulunamıycak birçok bölüm var cidden.bu iş bulunamıycak bölümleri ayırıp anestezi fizyoterapist gibi bölümleri kazanırsan şansın olabilir ama şimdiden işe girip para kazanmaya başlamak dahada mantıklı.zamanla yükselirsin.hem herkes tecrübe arıyo özel sektördeMerhaba ben şuan liseden yeni mezun oluyorum. 18 yaşındayım şuan. Hayatımın geri kalanını belirleyecek olan bi sınava hazırlanıyorum. Üniversite sınavı. Bu yıl hazırlamadın 2019 da tekrar girip denicem. Ama çevrem bana okumakta fayda etmiyor işe gir çalış diyo. Sizce napayım? Sizce artık okumak fayda etmez mi? Eğer ilk sınavda seneye güzel derece yaparsam anestezi istiyorum. Baktım dahada iyi bi sonuç olursa ikinci sınava da girer hemşirelik yazarım. Kuzenim işletme bitirdi ama bölümünü sevmiyor keşke işe girip calissaydim bundan iyidi diyo.Cevremde onu örnek gösteriyor hani okududa iş bulamicak zaten diye.Sizce?
Canım eger okumazsan az bir maaşla belki sigortalı belki sigortasız bir yerde çalısırsın ve çok yorulursun. Ama okuyunca hem rahat hem sigorta hem de iyi bir maaş alırsın. Okumak her zaman daha iyi. Okumayan sürünüyor. Anestezi istiyorsun ve çok iyi bir tercih, açıkta kalmazsın hemen kaparlar seni hemen çalısmaya baslarsın. İstersen çalıstıktan sonra açıktan SaGlık bölümüyle ilgili başka bir bölümde okursun. Okumanın zararı yok yararı çok. Kpss yi kazandın mı varya off degmeyin keyfine. Kuzenin istemediği bölümü seçerse tabiki mutlu olmaz. Ve secicegi bölüm de çok önemliydi. Sen akıllılık yap. Aman ha okumaktan vaz geçme. Bu senin gelecegin. Allah gönlüne versin insallahMerhaba ben şuan liseden yeni mezun oluyorum. 18 yaşındayım şuan. Hayatımın geri kalanını belirleyecek olan bi sınava hazırlanıyorum. Üniversite sınavı. Bu yıl hazırlamadın 2019 da tekrar girip denicem. Ama çevrem bana okumakta fayda etmiyor işe gir çalış diyo. Sizce napayım? Sizce artık okumak fayda etmez mi? Eğer ilk sınavda seneye güzel derece yaparsam anestezi istiyorum. Baktım dahada iyi bi sonuç olursa ikinci sınava da girer hemşirelik yazarım. Kuzenim işletme bitirdi ama bölümünü sevmiyor keşke işe girip calissaydim bundan iyidi diyo.Cevremde onu örnek gösteriyor hani okududa iş bulamicak zaten diye.Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?