Artık onun sevgisinden şüphe ediyorum

derinimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
292
1
96
Antalya
1 bucuk senedir bi iliskim var. sevgilimi cok seviyorum ama artık onun sevgisinden süphe ediyorum:( seviyor musn dediğimde evet diyor ayrılmak istemediğini söylüyor ama hic aramıyor benle vakit gecirmek icin caba göstermiyor yani aklına bile gelmiyorum.
Aynı ortamda oldugumuz zaman bile yokmusum gibi yada sıradan bir arkadasıymısım gibi davranıyor.
Anlıycağınız heyecanı kalmadı iliskimizn beni hic umursamıyor hergün yakınıyorum ama bana cocuk gibisin diyor bu yüzden.
Eskiden aralıksız mesajlasırdık arardık uzun süre konusurduk ama artık arama süremiz 1-2 dakikayı gecmiyor kapatan hep o oluyor. mesajlasmaktan nefret ediyorum diyor ve ben bozulunca gönlümü almaya calısmadğı gbi beni sucluyor herseye bozuluyosun diye. hic bir sözümü dinlemiyor bir kac kez sinirlenip ayrıldım ama yine dönen ben oldum cünkü onu cok seviyorum onsuz yapamam. ne yapmam gerekiyor lütfen yardım edin bana eski günlerimizi cok özlüyorum mafoldumben

bence seni ozlemesini sagla
degerini anlasin
o aramadikca sende arama
ben su an bu yontemi deniyorum
gercekten seviyorsa seni ozlicektir
ve mutlaka arar...

Niye hep dile getiriyorun kiii
Sende arama konuşurken kapatman gerektiğini söyle
Seni özlemesini sagla...

neden üstüne düşüyosun tatlım bırak kaçan kovalanır..arama sende..isteyen adam seni arar zaten..

derinimm kaçan kovalanıyo derler ya aynen öyle bak ilişkinizde kaçan o olmuş ve sen de onu özlüyosun peşinden koşuyosun.Aynısını sen de ona uygula, onu hiç arama, beraberken sıradan bir arkadaşınmış gibi davran, bu arada başka bi konuda 1,5 yıldır hiç hediye almadı yazmışsın sevgililer günü yaklaşıyo sen de ona alma bakalım ne düşünecek? bu senin için zor olabilir ama eğer gerçekten seviyosa senin peşinden koşar canım :teselli:

Bildiğim şey sen bu ilgini ona belli ettiğin sürece böyle davranacak sana, senin ilgini onun üzerinden çekmen lazım.. o zaman anlarsın.

en iyisi çok yüz verme
belki ayrılmak istiyor ama senin çok üzüleceğini bildiği için
doğrudan söylemeyip yıldırma politikası uyguluyordur.
yütümüyorsa zorlamanın çok anlamı yok.
insan her şeye alışıyor.

ya salla gitsin be anamzemuszemus
ne vakit harcıycaksın böyle bi adamla..sinir hastamı edicen kendini:delphin:

Senin ona olan bağlılığını bildiği için heyecan yapmıyor artık arama sorma alttan alma çok ayrıntıya girmeden kısa konuşmalar yap bir süre.
Bak nasıl tutuşacak tecrübeyle sabittir bunlar. a.s
Kaçan kovalanır. O hep kaçtıkça sen üstüne düşmüşsün...
Sen kaç bak nasıl peşinden geliyor.
yerimseniben

arkadaslara katiliyorum canim , belkide ayrilmak istiyor ama üzülecegini bildigi icin belli edemiyordur , sende ilgini cek eger ki gercekten seviyorsa arar zaten aramazsa da bitir bu isi zamanla hersey unutulur daha ne kadar böyle devam edebilirki sonunda cok daha fazla üzülürsün

Kendini daha fazla yıpratmaktansa bi süre soğuk davran, ilgilenme baktın olmuyo ayrıl..Gerçekten seviyorsa senii kaybetmemek için çaba gösterir.. ;)

bende dediğiniz gibi yapıyorum artık o aramadıkca aramıyorum mesaj atmıyorum. o hicbisey yokmus gibi davranıyor sürekli sorun cıkarttıgımı söylüyor hicbiseyden memnun olmuyomusum memnun edicek hicbisey yapmadı halbuki.. off cıldırmak üzereyim :(mafoldumben

arkadaşlar doğru demişler arkadaşımm...az sık kendini yaa,ben sen ...vs pek çok kız ,biz böyleyiz..ama durumu değiştircek olan da biziz..çok sevmekle olmuyor kii,nereye kadar?hep veren taraf biz mi olmalıyız?ben çok seviyorum diyip ilk arayan biz mi olmalıyız? o nasılsa sende öyle davran bakalım,zor ama doğrusu buu...boshayallersmile

bende dediğiniz gibi yapıyorum artık o aramadıkca aramıyorum mesaj atmıyorum. o hicbisey yokmus gibi davranıyor sürekli sorun cıkarttıgımı söylüyor hicbiseyden memnun olmuyomusum memnun edicek hicbisey yapmadı halbuki.. off cıldırmak üzereyim :(mafoldumben

çünkü aslına sorunu çıkaran kendisi ,farkında bunun ve sen çabuk kabullendiğin için serni suçluyır." nasıl olsa onu tanıyorum,yine ben haksızım der" diye senden emin..ahh biz bu hale getiriyoruz bunları bizzzzz,deli oluyorum kendime de ayrıca bu laflarım:çok üzgünüm:mafoldumben

sende aynı durumdan yakınıyosun sanırım :( su an tartısıyoruz. ben simdi ona yaptığı hataları mı sayıyım ya bi kerede sen haklısın özür dilerm aşkım desin çok mu zor ya gönlümü almak

valla her zaman kacan kovalanmaz
adam gercekten sıkıldı belkı ama uzulursun dıye soyleyemıyor
baska bırınden de hoşalnıyor olabılır
derdını acıkca soyleyemeyen bu adam ıcın uzulmeye degmez
bosver
bır sure ılgıleme zaten kendı kendıne acıklyacaktır

sende aynı durumdan yakınıyosun sanırım :( su an tartısıyoruz. ben simdi ona yaptığı hataları mı sayıyım ya bi kerede sen haklısın özür dilerm aşkım desin çok mu zor ya gönlümü almak

evet benzeri diyelim...ama unutma biz bu hale getiriyoruz...1ah canım sen üzülme,tamam sen haklısın..vsss"hiç bişii deme hem de hiçç....hatta sık kendini görüşme ..o seviyorsa eğer zaten kendiliğinden gelir,ama yok gelmiyorsa neden boşvermeyeceksin böyle biri için??ilk önce kendinin çok değerli olduğunu unutma..biz onları çok el üstünde tuttuğumuz için artık kendimize olan güvenimizide kayvediyoruz..zor ama dediğim gibi doğru olan bu...

Back
X