- 24 Ağustos 2025
- 1
- 9
- 1
- 18
- Konu Sahibi insankendinidesecemiyo
-
Duvarlarınıza yazın bizde okuyalım östrojen mostrojen merağım var böyle şeylereBen biliydim böyle olacağınııı.Sen ben ve Addige üçlü konferans halinde özelden yazışabiliyor muyuz var mı öyle bir şey acaba? Detayları merak ettim ama konuyu da dağıtmak istemiyorum.
3 ay görünce şimdi düşündüm de eşimle 22 Temmuz 2023 te konuşmaya başladık 9 Ekim 2023 te ilk öpmüştü.Tarihleri hiç unutmam.3 ay da cok uzun yaa
Tam uc ay olmamis, sayilmaz3 ay görünce şimdi düşündüm de eşimle 22 Temmuz 2023 te konuşmaya başladık 9 Ekim 2023 te ilk öpmüştü.Tarihleri hiç unutmam.
O gün dışarda kahvaltıya niyetlenmiştik.(Kır kahvaltısı)Ama müthiş bir yağmur ve fırtına çıkmıştı eve gel ben hazırlayayım kahvaltıyı demişti.Çok güzel bir kahvaltıydı anılarım depreştiTam uc ay olmamis, sayilmaz
Opusmek icin uc ay bekleyemem ya. Hatta muhtemelen tam tersi "adam opmuyor bile" diye triplenirim
O yeltenmese ben istemezdim sanırım.Tam uc ay olmamis, sayilmaz
Opusmek icin uc ay bekleyemem ya. Hatta muhtemelen tam tersi "adam opmuyor bile" diye triplenirim
Ben sizi cok seviyom bu üclüyü nedensizceBen biliydim böyle olacağınııı.Sen ben ve Addige üçlü konferans halinde özelden yazışabiliyor muyuz var mı öyle bir şey acaba? Detayları merak ettim ama konuyu da dağıtmak istemiyorum.
o yatmak icin diyordur bence 3 ayda opmedigin insandan sevgili olur mu?Kalkıp da ilk günlerde öpüşmüyorsunuzdur heralde. İleriye gitmediğiniz sürece öpüşmekte sıkıntı yok herkes öpüyor sevgililerini. Adam akıllı biri çıkar da siz bu kalıptanda çıkın. Aşkım Kapışmak'ın bir lafı vardı 3 ay süre verin
Cips kola kilitÜçlü olsun güçlü olsun ahshdhdh
yani normalde övünülcek bi şey değil de siz böyle yazınca ne bilimSen hastalıkta kaparsın o yaşta 1 kere öpüştük oda birkaç sene aynı kişi. Yeni nesil fazla erotik şeyler izlememeli. Erkekler zaten çorap gibi sevgili değiştiriyor.
aşkım ailenle aran nasıl? bu dürtüsellik nereden geliyor? 18 yaşındasın kimlik krizlerin olacak hataların olabilir gayet doğal kendine iyi davran şefkatli davran. aslında istemediğin halde hayır diyememeni anlıyorum güçlü bir benlik algın yok demek ki ben aileyle problemler var gibi algılıyorum bunu. istemediğin şeyi yapma lütfen hayır demeyi öğren bu çok önemli bir meziyet hayatta ve kötü hissettiğin şeylerden ders çıkar istediğin zaman kendini değiştirip istediğin insan olabilirsin kontrolün her zaman sende olduğunu bil tamam mıBen artık hata yapmaktan çok yoruldum benimle aynı şeyleri yaşıyan var mı varsa bi tavsiyesi var mı
Bu şefkatli yaklaşımınız sonucu sizi radarıma aldımaşkım ailenle aran nasıl? bu dürtüsellik nereden geliyor? 18 yaşındasın kimlik krizlerin olacak hataların olabilir gayet doğal kendine iyi davran şefkatli davran. aslında istemediğin halde hayır diyememeni anlıyorum güçlü bir benlik algın yok demek ki ben aileyle problemler var gibi algılıyorum bunu. istemediğin şeyi yapma lütfen hayır demeyi öğren bu çok önemli bir meziyet hayatta ve kötü hissettiğin şeylerden ders çıkar istediğin zaman kendini değiştirip istediğin insan olabilirsin kontrolün her zaman sende olduğunu bil tamam mı
18 yaşında çocuk sonuçta yahu ne bilim yazık :)Bu şefkatli yaklaşımınız sonucu sizi radarıma aldım
Öpüşmek diyince aklıma gelen sadece İbrahim tatlıses ve Hülya Avşar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?