Sıkıldım söylemek gibi değil benim gibi iyi niyetli koşuşturan kötü günlerde koşan biri hakedermi iki yüzlülüğü yalancılığı .eltim ve kaynım tencere kapak gibiler benmi kadın değilim söz geçirtemiyorum eltimmi çok iyi işliyor yaman anlamadım neysede .eltim ameliyat oldu gidelim dedik aradık hoş aramadan da gidilir taşınmışlardı eşim aradı kaynım gezmeye çıkarmış vs 10 dakika sonra ararız dedi kaynım aradı biraz dinlensin biz sizi çağırırız demiş sanki gezmeye gidiyoruz hata düşünende .daha bu tür çok şeyler nasıl davransam bilemedim sonradan görme havalar da
kendi evinde huzursuzluğun olmadıkça bunları takma benden sana tavsiye. Allah korusun bir gün asıl huzursuzluğu yaşarsan ozaman dersin ,
"kendimi en mutsuz hissettiğim zamanlarda aslında mutsuz değilmişim" ... bu cümleyi söyletmesin Allah
uygun olunca gidin. elti en son takacağım insan. cok da TIN....
bencede sizin huzurunuzu bozmadkca sorun yok bence siz iyi niyetinizden elbette birsey kaybetmezsiniz
uygun olunca gidin. elti en son takacağım insan. cok da TIN....
Yemeğe çağıracaklarmış gitmem adam oynatıyorlar bide kaynım kayınvalideme demiş sözde saat 8 30 da arıyor geçmiş olsuna geliceklermiş demiş yalan 6 dü ki olsa. Da saatimi olur yabancılarmı o saat bile normal bahaneye bak
Kadin ameliyat olmus. Dinlenmek hakki. Ne var bunda alinacak anlamadim. Sizden gunah gitti. Musait olmazsaniz bir daha gitmezsiniz. Tek sorun bu degil herhalde.
Sıkıldım söylemek gibi değil benim gibi iyi niyetli koşuşturan kötü günlerde koşan biri hakedermi iki yüzlülüğü yalancılığı .eltim ve kaynım tencere kapak gibiler benmi kadın değilim söz geçirtemiyorum eltimmi çok iyi işliyor yaman anlamadım neysede .eltim ameliyat oldu gidelim dedik aradık hoş aramadan da gidilir taşınmışlardı eşim aradı kaynım gezmeye çıkarmış vs 10 dakika sonra ararız dedi kaynım aradı biraz dinlensin biz sizi çağırırız demiş sanki gezmeye gidiyoruz hata düşünende .daha bu tür çok şeyler nasıl davransam bilemedim sonradan görme havalar da
Yemeğe çağıracaklarmış gitmem adam oynatıyorlar bide kaynım kayınvalideme demiş sözde saat 8 30 da arıyor geçmiş olsuna geliceklermiş demiş yalan 6 dü ki olsa. Da saatimi olur yabancılarmı o saat bile normal bahaneye bak
Bos yere dememişler kuma gemisi yürür de elti gemisi yürümez diye.
Ameliyat oldu diye bi dolaşmak hakkı degil mı, sonra da ağrısı oldu belki kabul edemedi. Bu kadar sinirlenecek ne var Allah askına?
Hep alttan alan Ezik dırumundayız ki onlar büyük biz idare ediyoruz sadece o değil evet birikinti eşim zaten son dün daha görüşmeyelim dedi oğlumun doğum gününe çağırdık geliriz ederiz ayrıca abidinden bilgisayar istedi bekliyoruz müzik çalınacak gelmediler aramadılar aradık defalarca kapattılar cevap vermediler bunun gibi çok şey tuhafıma gitti
Belki kabul etmesi zor ama sizinle görüşmek istemiyor olabilirler. Uzak durun siz de ...İşte bende öyle hep iyi yönden düşündüm ama değil anlıyor insan ben yalnız ameliyatı yazdım konuyu uzatmayayım dedim kafalarına göreler ben hala da bişi olsa yardım ederim konu elti kötü gibisi değilde anlatamıyorum heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?