Artık patlıyacam

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
Sıkıldım söylemek gibi değil benim gibi iyi niyetli koşuşturan kötü günlerde koşan biri hakedermi iki yüzlülüğü yalancılığı .eltim ve kaynım tencere kapak gibiler benmi kadın değilim söz geçirtemiyorum eltimmi çok iyi işliyor yaman anlamadım neysede .eltim ameliyat oldu gidelim dedik aradık hoş aramadan da gidilir taşınmışlardı eşim aradı kaynım gezmeye çıkarmış vs 10 dakika sonra ararız dedi kaynım aradı biraz dinlensin biz sizi çağırırız demiş sanki gezmeye gidiyoruz hata düşünende .daha bu tür çok şeyler nasıl davransam bilemedim sonradan görme havalar da

kendi evinde huzursuzluğun olmadıkça bunları takma benden sana tavsiye. Allah korusun bir gün asıl huzursuzluğu yaşarsan ozaman dersin ,
"kendimi en mutsuz hissettiğim zamanlarda aslında mutsuz değilmişim" ... bu cümleyi söyletmesin Allah

uygun olunca gidin. elti en son takacağım insan. cok da TIN....

bencede sizin huzurunuzu bozmadkca sorun yok bence siz iyi niyetinizden elbette birsey kaybetmezsiniz

Haklısın onların yüzünden benim de evimde huzursuzluk oluyor yok bu böyle demiş şu şöyle insanlara nasıl davranacağımızı şaşırıyoruz artık

Kadin ameliyat olmus. Dinlenmek hakki. Ne var bunda alinacak anlamadim. Sizden gunah gitti. Musait olmazsaniz bir daha gitmezsiniz. Tek sorun bu degil herhalde.

Kadin ameliyat olmus. Dinlenmek hakki. Ne var bunda alinacak anlamadim. Sizden gunah gitti. Musait olmazsaniz bir daha gitmezsiniz. Tek sorun bu degil herhalde.

Ya ne deyim ki.tamam oturmaya gitmiyormusunuz hasta ziyareti bi gorip gelecktiniz belki,gelmeyin demeleri garip olabilirde,diger konu icinde her insanin yapisi,her ailenin yasama sekli farklidir.kimi evde erkegin sozu gecer,kimi evde sanki hersey kadinin etrafinda doner,ev kadindan sorulur,erkekte bunda bi yanlislik gormez. Farklidir insanlar yani.senin esinde kaynin gibi degilmis,kendi fikirlerine daha onem veren birisi ki sen o yuzden eltin nasil oluyoda söz geciriyo diye takiyosun heralde.eltin farkli sen farklisin,kaynin farkli,senin kocan farkli..

bencede sizin huzurunuzu bozmadkca sorun yok bence siz iyi niyetinizden elbette birsey kaybetmezsiniz

uygun olunca gidin. elti en son takacağım insan. cok da TIN....

Yemeğe çağıracaklarmış gitmem adam oynatıyorlar bide kaynım kayınvalideme demiş sözde saat 8 30 da arıyor geçmiş olsuna geliceklermiş demiş yalan 6 dü ki olsa. Da saatimi olur yabancılarmı o saat bile normal bahaneye bak

bence bu sferlik gdn oly buyumesn hasta biri var ortda sncta ama bir dha boyle birsey olrsa esinize kendinzi ve durumu izah etmenz dha kly olr gbi gldi bak bnu daha oncde yptlr ama bn buyuk dye seslnmdm vs. der knsrsnz hem esinizin gormesi kolaylasir

Ameliyat olan dinlenir gezermi ayrıca bilmemde bizde hemen Ziyarete gidilir ki 3gün geçmiş sanki ondan hizmetim bekliyoruz benmi yanlış düşünüyorum o bi tanesi mesela

Neden bu kadar sinirlendiğinizi pek anlayamadım. Anlatmadığınız başka şeyler varsa bilemem ama ortada yalancılık veya ikiyüzlülük de göremedim. Hastalık sonuçta kadın müsait olmayabilir, dinlenmeye ihtiyaç duyabilir. Bana biraz eltinizin eşinden gördüğü ilgiye sıkılmışsınız gibi geldi. Boşverin bunları, kendi yuvanızda mutlu olmaya çalışın...

çağırılınca gidin bence. dikleşmeyin hatalı duruma düşmeyin. çağırsınlar gidin oturun dönün. en güzeli işte..

Hep alttan alan Ezik dırumundayız ki onlar büyük biz idare ediyoruz sadece o değil evet birikinti eşim zaten son dün daha görüşmeyelim dedi oğlumun doğum gününe çağırdık geliriz ederiz ayrıca abidinden bilgisayar istedi bekliyoruz müzik çalınacak gelmediler aramadılar aradık defalarca kapattılar cevap vermediler bunun gibi çok şey tuhafıma gitti

Bos yere dememişler kuma gemisi yürür de elti gemisi yürümez diye.

Ameliyat oldu diye bi dolaşmak hakkı degil mı, sonra da ağrısı oldu belki kabul edemedi. Bu kadar sinirlenecek ne var Allah askına?

Bos yere dememişler kuma gemisi yürür de elti gemisi yürümez diye.

Ameliyat oldu diye bi dolaşmak hakkı degil mı, sonra da ağrısı oldu belki kabul edemedi. Bu kadar sinirlenecek ne var Allah askına?

İşte bende öyle hep iyi yönden düşündüm ama değil anlıyor insan ben yalnız ameliyatı yazdım konuyu uzatmayayım dedim kafalarına göreler ben hala da bişi olsa yardım ederim konu elti kötü gibisi değilde anlatamıyorum heralde

Bazen insana eltinin her yaptığı batabiliyo. Ama bu senin onu fazla önemsediğini gösterir. Ona senin için önemsiz olduğunu hissettir ve gerçektende onemseme özel günlerde görüş,konuş o kadar. Ben öyle yapıyorum. Oh azicik asim kaygısız basım.

Belki kabul etmesi zor ama sizinle görüşmek istemiyor olabilirler. Uzak durun siz de ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…