Artık patlıyacam

Evet öyle yaptım bu defa da aramızda soğuklukmu var diyor :)

Derdiniz bu olsun... Kusura bakmayin bunu yazmadan edemedim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Desin sanki ne. Bi arkadasinda dediği gibi elti en son kafaya takılacak insan. Seninkini bilemem ama benim eltim samimiyeti haketmiyo gecte olsa anladım.:)) O sana nasılsa sende ona öyle ol en güzeli.

dinlensinde ne demek evdelerse gidilir..hizmet mi edecekmiş size...saçma bir cevap..sizin yerinde olsam birdaha gitmezdim....kendilerini daha üstün görüyorlar gibi geldi bana...

Zorlamıyorum zaten meraklısı gibi o değil haksız duruma düşürmeleri ayıp o Zoruma gidiyor

dinlensinde ne demek evdelerse gidilir..hizmet mi edecekmiş size...saçma bir cevap..sizin yerinde olsam birdaha gitmezdim....kendilerini daha üstün görüyorlar gibi geldi bana...

Evet bende onu anlatmaya çalıştım geç gidilsede ha bak geç geldiler derler sorunlular psikolojim bozuldu 2yıl olucak evliliğim böyle şeylerden sıkıldım

Derdiniz bu olsun... Kusura bakmayin bunu yazmadan edemedim.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü

Tek derdim oymuş gibimi geldi size sadece sıkıntını paylaştım ufakda olsa sorun işte illa çok dertli insanmı olmak lazım oda var sağolun yinede

Belki gercekten dinlenmek istiyor, belki morali bozuk olabilir dogal... Siz hasta ziyareti icin arayip musait misiniz diyorsaniz onlarin da şu an dinlenecek demek haklari var.. Gayet normal.

Belki gercekten dinlenmek istiyor, belki morali bozuk olabilir dogal... Siz hasta ziyareti icin arayip musait misiniz diyorsaniz onlarin da şu an dinlenecek demek haklari var.. Gayet normal.

O bahane evinde dinlenir insan gezerekmi bize ters yani bilemem hakları olacağını kötü günleri yanındayız dinlenmek bahanemi zaten tuhaf olan dinlenmek bahanesi evde değiller size nasıl bilemem

Tek derdim oymuş gibimi geldi size sadece sıkıntını paylaştım ufakda olsa sorun işte illa çok dertli insanmı olmak lazım oda var sağolun yinede

Bak sana bişey anlatayim. İki yıl önce eltim doğum yaptı o hamileyken aramız biraz bozuktu neyse doğumun ikinci günü eve çıktı. İnsanlık bende kalsin diye tatlı yaptim geçmiş olsuna gittik esimle kapıyı eltimin annesi açtı yüzümüze bile bakmadı ne eltim ne kaynim ne eltimin annesi bana hosgeldin demedi. Kaynim eltimi yatağına götürdü annesi salona geçti biz sap gibi kaldik koridorda. Bu arada eşime hosgeldin x diyolar ama bana yok. O zamanlar çok bozulmustum ama şimdi hiç takmiyorum ben insanligimi yaptım ama onlar insanlık nedir bilmiyorlar. Bence sende görevini yap gerisini boşver. O onların saygısızlığı.

İnsanlığımızı yaptık haber veririz dedi bekliyoruz 20gün oldu :)

Dinlenmek illa evde yatmak degildir. Beyin tumoru ameliyati olmus yengem bile her gun bir saat hafif tempolu yürüyor dr tavsiyesi bu. Hasta psikolojisini de dusunun cok fevrisiniz bence

Ameliyat olan dinlenir gezermi ayrıca bilmemde bizde hemen Ziyarete gidilir ki 3gün geçmiş sanki ondan hizmetim bekliyoruz benmi yanlış düşünüyorum o bi tanesi mesela

Zorlamıyorum zaten meraklısı gibi o değil haksız duruma düşürmeleri ayıp o Zoruma gidiyor

Evet bende onu anlatmaya çalıştım geç gidilsede ha bak geç geldiler derler sorunlular psikolojim bozuldu 2yıl olucak evliliğim böyle şeylerden sıkıldım

O bahane evinde dinlenir insan gezerekmi bize ters yani bilemem hakları olacağını kötü günleri yanındayız dinlenmek bahanemi zaten tuhaf olan dinlenmek bahanesi evde değiller size nasıl bilemem
Eltinin fikir yapısı seninkiyle uyuşmuyordur ve araya mesafe koyuyordur.Herşeye kendi yorumunu katmışsın.Yani yapılan her hareketi kendince yorumlamışsın.Eleştirmişsin.Ameliyat olmuştur,bunalmıştır kendini iyi hissettiği bir vakit eşiyle hava almaya çıkmıştır.Müsait değildir,çok yorulmuştur,ağrıları vardır veya canı o an dinlenmek yalnız kalmak istiyordur.Eşiyle tartışmıştır veya başka bir sebebpten canı sıkkındır.Yani çağırmıyorsa çağırmıyordur.Sen vazifeni yaptın mı yaptın.Eeee niye takıyorsun ki? Sürekli bizde böyle biz v.s. hayattaki hiçbirşey ve hiçbir kimse senin alıştığın aile ve çevre kurallarına göre,örf ve adetlerine göre kendi davranışlarını sınırlayamaz.Ben iyiyim koşuşturuyorum yanlarındayım diyorsun.Yapma.Yapıyorsan da Allah için yap,insaniyet için yap.Karşılığında sana değer vermiyorsa kendini yorma.Çağırdınız gelmedi telefonlara bakmadı diyelim neden zorluyorsunuz.Siz davet etmişsiniz.Davete icabet insanların kendi kararları.2 yıldır evliliğimde böyle şeylerden sıkıldım diyorsun.Senin eltinin senin evinle evliliğinle ne alakası var.Hayatına bak canım.Eşinle anlaş yoluna bak.Kapın ayrı.Kimsenin de lafına bakma.O şunu dedi bu böyle oldu.

Dinlenmek illa evde yatmak degildir. Beyin tumoru ameliyati olmus yengem bile her gun bir saat hafif tempolu yürüyor dr tavsiyesi bu. Hasta psikolojisini de dusunun cok fevrisiniz bence

Safra ameliyatı bu normalde 25 gün kalkmayan var haklısınız suç bizde yani koşalım geç olmadan dedik bizde öyle aynı örf onlarda öyle diyor başka zaman

Uygun degildir canim, bunda. Birsey yok.
Aramadanda gidilir demissiniz, hicte gidilmez bana Göre.
Vede ameliyat olmus birinden bahsediyoruz

Ne zaman gidilir keyiflerii isteyincemi biz böyle görmedik bize ters yani 20gündür dinlenmedimi saçma

Kimse sizin kriterlerinize uygun yaşamak zorunda değil. Hoşlanmıyorsanız ona göre yön verirsiniz ilişkinize olur biter.

Bence ben onların kriterlerine uyuyorum gibi haklısınız öyle yön vericwm burdan basit ama değişikler anlatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…