Artık regl olmak istemiyorum

baharguzeli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2016
338
228
103
Eveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm

Doktora gittim bir sorun yok. Artık regl olmak istemiyorum hangi doktor nasıl yapabilir bunu çocuk mocuk valla umrumda değil yoksa bu karnımı bıçakla kesmeme az kaldı :mad:
Agri kesici de ictim faydası yok sicak su torbasi da aburcuburlar da yok yok yok ayrıca sadeve kendi karnimi degil herkesi kesmek istiyorum :KK61:

Tamam cocuk umursuyorum tabiki ama bi yolu yok mudur regl olmadan cocuk yapmanin ciddi soruyorum tüp olur ne bileyim :(

regl olmadan yumurtaların nasıl büyüyebilir ki canım? Biraz saçma olmuş bu serzenişin. Bende senin gibiydim regl olmak ölüm gibi gelirdi fakat şuan 40 gün gibi bi gecikmem söz konusu ve 10 değil 100 gün regl olmaya razıyım. Emin ol olmak kadar olamamakta zor.

Eveet bu ayda bu işkence başladı. Her ay 10 gün süren dayanılmaz agrilar. Ayak parmaklarim bacaklarim kollarim yari uyuşuk yarı ağrılı konuşmak için agzimi açamam hele o gün ders okul iş bişey varsa öldüm öldüm

Doktora gittim bir sorun yok. Artık regl olmak istemiyorum hangi doktor nasıl yapabilir bunu çocuk mocuk valla umrumda değil yoksa bu karnımı bıçakla kesmeme az kaldı :mad:
Agri kesici de ictim faydası yok sicak su torbasi da aburcuburlar da yok yok yok ayrıca sadeve kendi karnimi degil herkesi kesmek istiyorum :KK61:

Yaş kaç bilmiyorum ama sağlıklı olduğuna, regl olabildiğine şükretmelisin.

16 yaşımdan beri her ay bu ağrıları çekıyorum .
Evlen geçer dediler 6 yıldır evlıyım . Bir tık azalma yok :olamaz:

Bazen hasteneye kaldırılıyorum . Bazen ağla ağla helak oluyorum .
İş yerınde söylemesemde herkes anlıyor bana nolduğunu .
Her ay 1 gun izinliyim .

Ama napcan işte Allahım yardımcımız olsun . Ağrı kesici içmiyoeum ben psikopatım çünkü :deli:

Yaşadığım acının tarifi yok günde 5 kere agri kesiciler iğneler o zaman su içebilecek kadar ayaga kalkabiliyorum :mad:

Madem cocuk istemiyorsun hormonli spiral diye bisey var hic adet olmuyorsun ciktigi anda aynen devam ediyor adet

Rahim kanseri olup tüm rahmi alinan genc bir tanıdığım var . Belki bunu düşünüp saglikli oldugunuza şukredersiniz . Ayrıca çok şiddetli agriniz varsa doktora görünün bir sikinti olabilir.Ve de regl olmak istemiyorum diye serzenişte bulunmayın , elinizden giderse çok ama çok pişman olursunuz.

Bir de regl olmanıza 2-3 gün kaladan itibaren hayıt tohumu kaynatıp çayını içmeyi deneseniz belki işe yarayabilir

Back
X