- Konu Sahibi seray_arda
-
slm kızlar benım 5 yıldır bır bırlıktelıgım vardı 2 ay oncede nısanlandık keske nısanlanmaz olaydım yemın edıyorum bıktım artık nısanlıma laf anlatmaktan ya daha bugun yasadıgım bır olayı anlatıyım sıze nısanlımla tam 6 haftadır dısarı cıkmıyoruz hava cok guzel benı alıp bı dolasıyım nısanlımla demıyor yaa geecen dedımkı hadı cıkalım dıasrı bıseyler yapalım bana dedıkı param yok cıkamayız dedı tamam neyse dedım haklı cocuk belkı parası olmadıgı ıcın bısey dıyemıyordur.dun yıne dedımkı yarın bıraz sahıle ınelımmı dedım tamam dedı bugun ne yaptı kızlar bılıyor musunz bana ben gs nın macına bılet aldım arkadasla oraya gıdıyorum dedı bu ne ya sımdı hanı paran yoktu hem arkadasına hem kendıne aldı bır bılet kac para kızla delırıcem ya agladım agladım bu saate kadar onu da aradım madem nıye bana tamam dıyosun da sozunu tutmuyosun dedım benımlehıc vakıt gecırmıyor haftada bır gelırse gelır o da 1 bılemedn 2 saat ya dıyrumku benı yanına yakıstıramıyorsan nıye benlesın nıye nısanlandın aglamaktan gozlerım balonn gıbı oldu ona da dedımkı bu zamana kadar sen benı yanına yakıstrıp gezdırmedın bu saatten sonrada ben senle gezmıyorum dedım ne yapıcam kızlar catlıycam sınırden yeter ya ınsan nısanlısana aıracgı vaktı arkadasna ayırır mı ne yapmam gerekıyor bu durumda oturup kac kere konustum hep aynı hep aynı yeter sabredemıyorum onun bu benı umursamaz tavırlarına ne yapıcam ben anneme anlatmayı dusunuyorum otursun aileler konssun ne olucaksa da olsun ben artık psıkolojımı bozucam dusune dusune...
Nasıl ya bide kız arkadaşıylamı gitti :44: Daha şimdiden böyleyse oooooo evlenince yüzüne bakmaz heralde..Sanırım seni sevmiyor yada evlilik stresine girmiş olabilir..Hep mi böyledir ?Sen neden kendini küçümsetiyosun ki beni yakıştıramıyosan vs gibi laflar ediyosun biraz kendine güven bir süre umursama sende onu baktın aynı sal gitsin..Ayy böyle adamlar insanın ömrünü yer yaa.
Nasıl ya bide kız arkadaşıylamı gitti :44: Daha şimdiden böyleyse oooooo evlenince yüzüne bakmaz heralde..Sanırım seni sevmiyor yada evlilik stresine girmiş olabilir..Hep mi böyledir ?Sen neden kendini küçümsetiyosun ki beni yakıştıramıyosan vs gibi laflar ediyosun biraz kendine güven bir süre umursama sende onu baktın aynı sal gitsin..Ayy böyle adamlar insanın ömrünü yer yaa.
Canım seven erkek , sevdiğine mutlaka vakit ayırır, acaba bilmeden onu kıracak bir şey mi yaptın? benim de arkadaşım nişanlandı önceleri her şey çok iyiydi ama kız çocuk meşgule attığı halde her dakika arıyordu meşgule atıyorsa müsait değildir :s acaba sende çok sık boğaz mı ettin , umursamaz davran biraz erkekler çok sıkılmaya gelmez bak önceleri nasıldı ne sıklıkta görüşüyordunuz,? nişanlanmadan önce yani[/
ıkı gune bır gorusmek ıstıyordu malum ben fazla cıkamıyordum cevre ne der falan dıye ama bana ıkı gune bır hadı cıkalım hadı gezelım derdı sımdı ne degıstıde boyle yapıyorsevmıyorsa bıraksın neden boyle benı oyuncak edıyor
nişanlınız nişandan sonra mı böyle davranır oldu size?
eğer öyleyse demek ki artık nasıl olsa nişanı da taktık rehavetine kapılmış..ya da düşündüğünüz gibi size ilgisini kaybetmişte olabilir..
birşey daha belirtmek istiyorum yanlış anlamayın ama..hep arayan taraf hep birşeyler yapalım diyen taraf siz mi olmuşsunuz:44:
6 haftadır mı dışarı çıkmıyorsunuz?
Canım ben sevgilim yanıma biraz geç gelse ya da benimle görüşmese bile sorun çıkaran biriydim önceleri.
Yani hergün görüşmek istiyordum düşün, hala da istiyorum ama onun iş durumuna bırakıyorum artık.
Kendisi bir mekan işletiyor ve bugün pazardı, yoğundu. Çıkamayacağım galiba canım dedi.
Tamam dedim bende, başka bir plan yaptım ve çıktım.
İçine sinmemiş yinede dönüşte yarım saat bile olsa yanıma geldi ve oturduk birşeyler içtik benim evime yakın bir yerde ve marketten alışveriş yapıp evime bıraktı beni, işine döndü tekrar.
Karşılıklı özveri çok önemli bu noktada.
Tavrını belli et, benimle görüşmek, dışarı çıkmak istemiyorsan bitirelim de.
İyi bile sabretmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?