Artık sende herkes gibisin..

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
Tam 2010 yılında Mart ayında karşılaşmıştık. Tabi sen benden hoslanirken benim aklım bir karış hava da arkadaslarimla takilirdim. Hayatimda biri olsun istemiyordum o zamanlar okul bitsin bir an önce iş bulma derdindeydim. 1 ay pesimden kostun kalbimi kazanmak icin yapmadigin şey kalmadı. Sonunda sirf bu kadar ilgiye bir şans vermek için kabul ettim seninle görüşmeyi. Ve 5 yıl böyle gecip gitti aldatildim, deli gibi kavga ettik, is yerinden kovdun, ayrıldık, yine aldattin, ve ben herseye ragmen sana evet dedim nisanlandik...Ailem arkadaşlarım herkes yapma etme demelerine ragmen kulagimi tikadim duymadim kimseyi.
18 nisan düğün tarihimizdi. O hafta düğün salonu tutacaktik. Ve sen bir anda ben evlenemem dedin ve bitirdin. Senle olmazsa bakasiyla hic olmaz zaten evlenmeyide düşünmüyorum yapamıyorum dedin. Cok agladim düğünü erteyelim dedim kabul etmedin. Cekip gittin arkadaslarinla tatile. Boy boy eglendigin kareleri paylasirken ben aileme nasil soyleyecegim diye düşünüyordum.
Geldin verdin esyalarimi, ben bitik bir haldeyim, yemek yiyemiyorum, uyuyamiyorum, nefes alamıyorum bu nasil bir aciydi böyle. Hergun icip eve gelip aglayarak sizardim. Babamın kucağında agladim. Kimse bişey diyemedi biz demiştik bile diyemedi..
Sen benden ayrıldıktan sonra 6 ay icerisinde evlendin. Ardindan bir kiz çocuğun oldu. Megersem o kadin icin beni terketmissin..
Iyi ki o kadin cikmis karsina, iyi ki benden vazgecmissin. Iyi ki seninle evlenmemisim.
Allahın sevdigi kuluymusum diyorum.
Simdiyse cok mutluyum. Nisanlandim bende basimi yastığa huzurla koyuyorum. Acabalar yok, korkular yok ne guzelmis boyle sevmek sevilmek.
Iyi ki cikmis karsima eylulde düğünüm var. Bunca acidan sonra bunca hatalarimdan sonra bende mutlulugu yakaladım.
Ve simdi mutlu olma sırası bende.
Kusura bakmayin uzun ve karışık olmuş olabilir. Telefondan yazıyorum. Sadece içimi dokmek istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2010'da tanışmışsınız, 5 sene beraberlik 2015 de ayrılmışsınız. ayrılığın üzerinden 3,5 sene geçtiyse şuan 2018,5 yılında olmamız lazımdı
neyse umarım çok mutlu olursunuz. kapatın o defteri. önünüze bakın...

Size mutluluklar dilerim cok sevindim adınıza. Umarim onun size yaptigi haksizlik evladindan cikmaz.

Haklısınız kusura bakmayın tarihler konusunda hata yapmisim:) teşekkür ederim

Size mutluluklar dilerim cok sevindim adınıza. Umarim onun size yaptigi haksizlik evladindan cikmaz.
Teşekkür ederim. Umarim cikmaz o gunahsiz çocuk cekmez bunca yaptıklarını. Kendilerini zaten allaha havale ettim

Allah mesut etsin

İşte olmuyorsa vardır bir hayr diyebilmek lazım. İlle de benim istedim şekilde olacak diyen hatunlara güzel bir örnek olsun bu konu.

Size de ömür boyu mutluluklar inşallah

Ben de aynı şeyi yazmışım sizin yorumunuzu okumadan

Okusam zahmet etmez
İşte olmuyorsa vardır bir hayr diyebilmek lazım. İlle de benim istedim şekilde olacak diyen hatunlara güzel bir örnek olsun bu konu.

Size de ömür boyu mutluluklar inşallah

Aslında bu yasadiklarimiz bize bir ders. Burda ne kadar anlatilsa da gorseler de, duysalar da insanlar kendi yasamadiktan sonra maalesef anlamıyor. Bu yasadiklarimdan sonra rest cekmeyi öğrendim. Beni mutsuz eden herseyi aninda silmeyi, olmuyorsa hicte zorlamamayi öğrendim.
Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…