Artık sende herkes gibisin..

Okurken ilk çok üzüldüm ama mutlu bitmesi çok sevindirici Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın :)

Insallah cok.mutlu olursunuz.
Peki o sizi terkwden adam.mutlu oldumu ben ilahi adalete cok guvenirim de.baskasi icin sizi terkettigine pisman oldumu

bence artık sen de herkes gibisin...

gözlerim gözünde aşkı seçmiyor
onlardan kalbime sevda geçmiyor
ben yordum ruhumu biraz da sen yor
çünkü bence şimdi herkes gibisin

yolunu beklerken daha dün gece
kaçıyorum bugün senden gizlice
kalbime baktım da işte iyice
anladım ki sen de herkes gibisin

büsbütün unuttum seni eminim
maziye karıştı şimdi yeminim
kalbimde senin için yok bile kinim
bence sen de şimdi herkes gibisin
-- (1918), yaz, kadıköy --

benimde nazımın bu şiiri aklıma geldi başlığı görünce direk, acı sözler...
aslında başlangıcı yanlışmış, yanlışlar birbirini kovalamış ama en azından daha fazla zaman kaybetmeden bitmiş
burdaki konularda ayrılamam bunca yıl emek verdim diyorlar ya, işte bi kaç yıllık emeklere on yıllar ekleniyor sonra ama sonuçta kimse değişmiyor...

Olay aci sonlancak sanmistim ama mutlu son olmus git bi kurban kes yoksa simdi belki de o adamla evli cocuklu aldatilip duran biri olcaktin

Peki o sizi terkwden adam.mutlu oldumu ben ilahi adalete cok guvenirim de.baskasi icin sizi terkettigine pisman oldumu

Evlenecegi gün beni arayip helallik almak istemis:) arkadaşım mani olmuş ne yüzle arayacaksin diye. Hala arkadaslara beni Soruyormus benden haber alabilecek bütün arkadaşlarımı sildim onun yüzünden. Merak ettiğini biliyorum. Daha öncesinde merak edip baktigimda sosyal agda baya mutlu görünüyor. Gerci bize de disardan bakıldığında bizden mutlusu yoktu.
Hiç bir zaman affetmeyecegim ama. Ilahi adalete de çok guvenirim. Canı yanan sabretsin can yakanda caninin yanacagi günü beklesin dememisler bosuna

Ne zaman ''başkasıyla evlendi'' lafını duysam içim sızlar, ''başkasıyla evlendi'' haberini aldığım ana dönerim. Ben de 'iyi ki' dediğim günleri görmek istiyorum artık.

Emin ol göreceksin sabret. Bizim aldığımız eve bizim hayal kurduğumuz seylerin aynısını o kadınla yaptı. Benim istedigim eşyaları almış ona birde bana nispet olsun diye herkesin görebileceği sekilde paylasmisti ozaman benim bakacagimi biliyordu. Çok acı cektim ama bitti. Temiz bir sayfa açtım. Allah inş en kısa zamanda senin degerini bilecek mutlu olabileceğin birini karsilastirsin.

Senin adına çok mutlu oldum, her kadın mutlu olmayı hakediyor. Peki ondan hiç haber aldın mı seni takip ediyor mu merak ediyor mu veya mutlu/mutsuz mu? Hiç böyle şeyler duydun mu? Sosyal medyada paylaşılan mutluluk pozlarına asla inanma. Allah kimsenin ağlayarak kaybettiğini başkasına gülerek kazandırmıyor.

Yakındaki çevresi beni hala eklemeye devam ediyor. Istesem onlardan haber alırdım. Ama merak etmiyorum ne durumda olduğunu yada aklına gelip gelmediğimi. Bir önemi yok çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…