Artık sende herkes gibisin..

Sonu guzel bitmis ya cok mutlu oldum :) size de omur boyu mutluluklar allahim gonlunuze gore versin..

Güzel bir son olmuş :)

Değmiyor böyle insanlara, adam gibi adamlar sevilmeyi hak ederken :)

Ben başka bişeye takıldım şu an. Öncelikle mutluluklar yalnız 2010 da karsilastiniz 5 yıl öyle böyle sürdü gitti demişsin yıl olur 2015. Ayrildin aradan 3.5 yıl geçti yıl olur 2019.

Mutluluklar dilerim. Ama üzüldüm açıkçası. 2 kere aldatılıp affettiğiniz bu adam sizi terketmese keyfiye düğünü ertelese, sizi oyalasa siz bu insanla gene evlenecekmişsiniz. Hadi ilk aldattığında o hatalı olsun, ikincisinde gene o hatalı olsun da yani artık sonrakilerde hatayı onunla paylaşmışsınız. Adam iyi ki terketmiş sizi yoksa şu an evli ve aldatılan bir kadın olacaktınız ve boşanır mıydınız bilemiyorum.

Yazdıklarınızı okurken benımde eskı esımle ayrılma tarıhım aklıma geldı
Bende sımdı 5 senedır evlıyım sız onunla tanıstıgınızda bende bosanıyordum :) vay hayat ıste

Yazdıklarınızı okurken benımde eskı esımle ayrılma tarıhım aklıma geldı
Bende sımdı 5 senedır evlıyım sız onunla tanıstıgınızda bende bosanıyordum :) vay hayat ıste

Ben de eşimle 2010 mart ayinda tanismistim :) hayat iste kimisi gulerken kimisi agliyor, kimi o gunleri hayırla yadederken kimi de kahrediyor.

Konu sahibi insallah bundan sonra cok mutlu olursun. Hersey gonlunce olsun...

Allahin nasil sevgili kuluysan yakani kurtarmissin o heriften. Sonsuz mutluluklar,hep boyle olun insallah..

Ben de eşimle 2010 mart ayinda tanismistim :) hayat iste kimisi gulerken kimisi agliyor, kimi o gunleri hayırla yadederken kimi de kahrediyor.

Konu sahibi insallah bundan sonra cok mutlu olursun. Hersey gonlunce olsun...
Hayat ıste ne dıyelım barı hep aglamayalımda ınıp cıkmaya alısıyor nasılsa ınsan
Allah herkesın aıle gecımını daım etsın ınsallah h

Benzer şeyler yaşadım. Allahıma binlerce şükür iyi olmamış ve iyi ki eşim çıkmış karşıma. Tebrik ederim

Ben başka bişeye takıldım şu an. Öncelikle mutluluklar yalnız 2010 da karsilastiniz 5 yıl öyle böyle sürdü gitti demişsin yıl olur 2015. Ayrildin aradan 3.5 yıl geçti yıl olur 2019.

Evet nasil böyle hata yaptim bende anlamadim:) duzelttim şimdi:)

başlığını okuyunca aklıma Nazım Hikmet'in en sevdiğim şiirlerinden ''Bence artık sende herkes gibisin'' geldi

HERKES GİBİSİN

Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim
Kalbimde kalbine yok bile kinim
Bence artık sen de herkes gibisin.

Mutluluğunun daim olmasını dilerim

Evet guzel bir şiir. Teşekkür ederim:)

Iste nasil gözüm kör olmuşsa ozaman nasıl sevmissem. Cahillik diyorum şuan ki aklim olsa birak çıkmayı öyle bir adam görsem yolumu değiştirirdim oyle serseri bir tipti birde.

Her şerde bi hayır var derkler ya...O zaman hayat durdu sanırsın hersey bitti artık nefes alamam sanırsın ama zaman öyle unutturur ki.Yaşarsın nefes de alırsın mutlu bile olursun ve arkana bakarsın bir kaç küçük anı hepsi bu...Yasadıklarını bende yasadım 6 yıllık ilişkim.Söz tepsim bile hazırdı aldatıldım.Bi daha ben ben olamam sanıyordum yasayamam ama yasıyorum ve şimdi evliyim.Allah karsıma öyle iyi bi eş cıkardı ki iyi ki diyorum iyiki aldattın ve iyiki gittin...

Bana unutursun diyorlardı unutacagimi hiç düşünemiyordum. Ondan sonra bir çok insan çıktı karşıma sevemedim yapamadim. Tamam bundan sonra kimseyle yapamicam ben dedim. Sonra o çıktı karşıma evlenelim dedi ben flört yaşama taraftarı değilim dedi dilim tutuldu kalnlim baglandi bir an ona insan hissediyormus gerçekten. Şimdi iyi ki bitmis iyi ki olmuş.
Allah mutluluğunuzu daim etsin sevindim sizin adınıza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…