• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Artık seni sevmiyorum" sözüyle nasıl baş edilir?

Bence bu sözle başa çıkabilmenin en kolay yolu ayrılmaktır.
Sonuçta sizi sevmeyen biriyle bir hayat geçirmek istemezsiniz.
Ayrılmamak gibi bir ihtimal bırakmam ortada zaten bu sözlerden sonra. Bir ömür ağlarım belki ama asla devam etmem sevgisizlik imasıyla da sözüyle de. Ayrılık baş edebilmemi sağlamayacak zamana ve unutmaya güveniyorum sadece.

Ayrılmamak gibi bir ihtimal bırakmam ortada zaten bu sözlerden sonra. Bir ömür ağlarım belki ama asla devam etmem sevgisizlik imasıyla da sözüyle de. Ayrılık baş edebilmemi sağlamayacak zamana ve unutmaya güveniyorum sadece.

Aslında ayrılmak baş edebilmeni sağlayacak emin ol
Bir ömür de ağlamazsın
Bir sene sonra gelip şu topice yaz lütfen
Ne kadar değiştiğini göreceksin :)

Pek toy sayılacak yaşım yok, 28. İlişki olaylarına 22 yaşında dahil oldum. Belki bu alanda bir acemilik çekiyor olabilirim. Ama 6 yıldır çok sevdiğim herkes tarafından ufacık bahaneler yüzünden terk ediliyorum.

evet biraz gec dahil olmussun ondan bu acemiligin..
bnde 30 yasindayim,7 senelik evliyim ondan once unv de ve oncesinde erkek arkadaslarim oldu..
kimseye kendini muhtac hissetme, kicimin kenari diyip gecmeyi bil erkek milletine yoksa cok uzulursun

Bende ama bende hepsi terk etmem icin ugrasti. Terk ettikden sonra bidaha ne aradilar ne sordular.. bi kurban kesmedikleri kaldi kurtulduk diye
Evet, aynısı bana da olur. Bi ohh bee nidaları, yaşasın tek tabancalık naraları. Üstelik hiç altı aydan uzun ilişkim olmadı. Gören de elimde maşa hep tripliydim, hep yönlendirdim sanır. Allah beni şirin göstermiyor, canavar, kaçıp kurtulunası insan olarak görünmem gerekiyor belki bazı adamlara. Bilemiyorum.

Evet, aynısı bana da olur. Bi ohh bee nidaları, yaşasın tek tabancalık naraları. Üstelik hiç altı aydan uzun ilişkim olmadı. Gören de elimde maşa hep tripliydim, hep yönlendirdim sanır. Allah beni şirin göstermiyor, canavar, kaçıp kurtulunası insan olarak görünmem gerekiyor belki bazı adamlara. Bilemiyorum.

Aynen benimde hep evlilik isteyen onlardi. Bende hep istemiyomus gibi dururdum. Neden istemiyosn filan derdiler. Sonra bi degismeler kavgaya bahane aramalar.. hep bi sene sürerdi.. . Hepde suclu olan onlardi, cok sevdiklerini söylediklerine ragmen, ne aradilar ne sordular..Erkekleri pesinde kosturabilen kizlara hayranim.

Yalvar yakar ailesiyle tanıştırıp benim ailemle tanışmak istemişti. Evlenmek için neredeyse benimle kavga ediyordu. Allahtan biraz aklım var da ben yanaşmadım 6 aylık adamı ailemle tanıştırmaya.

Bu kadar alakasız bi sebepten sevgin bittiyse evliyken çocuğum varken de bunu yapardın, sen busun o zaman dediğimde "rol mü yapsaydım bitti işte. Bela da okuma evlenemem evde yüz kediyle yaşlanan tiplerden olurum sonra" dedi. Son şakasını da yaptı..

Valla suan okudum bu yazdigini. Kader ortagim benim hepsi mi ayni olur pes ya!!

Aynen benimde hep evlilik isteyen onlardi. Bende hep istemiyomus gibi dururdum. Neden istemiyosn filan derdiler. Sonra bi degismeler kavgaya bahane aramalar.. hep bi sene sürerdi.. . Hepde suclu olan onlardi, cok sevdiklerini söylediklerine ragmen, ne aradilar ne sordular..Erkekleri pesinde kosturabilen kizlara hayranim.
Peşinden koşturanlara, uzun yıllar beraber olabilenlere, evlenip aynı evde kendinden soğutmadan yaşayanlara kısacası artık tüm kadın erkek ilişkilerine hayranım ben. Beceremediğim şeyi yapan insanları ağzım açık gıpta ederek izliyorum her gittiğim yerde.

Inan seni seviyorum diye yakana yapışan, beni bırakma diyen ama bir yerlerde bir şeyler olmuyor işte eksik diye hissettiren erkekler daha sinir bozucu..

Ne tutup götürebiliyorsun ne birakabiliyorsun.

Sıradan falan değilsin.
Bu kirli dünya için fazla temiz hislisin.
Nerden biliyorum? Kendimden :)
Bunu ben birebir yaşadım valla öyle..

Peşinden koşturanlara, uzun yıllar beraber olabilenlere, evlenip aynı evde kendinden soğutmadan yaşayanlara kısacası artık tüm kadın erkek ilişkilerine hayranım ben. Beceremediğim şeyi yapan insanları ağzım açık gıpta ederek izliyorum her gittiğim yerde.

Valla ya neyimiz eksik? Genelde güzel oldugumuda söylerler. Ilk basta etkiliyorum sonradan soguyolar...

Bu kez bu çok aşina olduğum kelimeleri duyma sebebim işten çıkarılmam ve bir ay içinde yeni işe giremediğim için fazla uyumam, sorumluluk duymamam, ev hanımlığına heveslenmemmiş. Bu laflar üzerine korkma ben iş bulur çalışırım. Bir erkeğe kendimi besletecek yaaşatacak biri değilim gururum kaldırmaz bi kere dedim diye bir ay konuşmadık. Bir ay boyunca enkaz şeklinde ders çalıştım ve dün çok önemli bir sınavım vardı. Nasıl geçti diye mesaj atınca da pişman oldu sanıp döndü dedim ama duyduğum söz artık sevilmediğim oldu.

Kalan ömrümde kaç kişiden daha bu sözü duyacağım artık kestiremiyorum. Dünyanın tüm sevgisiyle önce göklere çıkaran, sonra bir anda aşağıya bırakıp "ağlıyo musun?? neden ki? Ağlanacak bir durum yok" diyen erkeklerini bulma kurumu oldum.

Erkeklere zerre güvenim yok, hiç inanmadım tam manasıyla zaten sözlere, eylemlere ama hep vazgeçilmek, sevilmediğimi duymak beni değersiz, çirkin, asfalt hissettiriyor yere yapışmış gibiyim. Yemek yiyemiyorum. Mecbur kalmasam hiçbir hayati ihtiyacımı bile gidermek istemiyorum. Benim yaşam motivasyonum sevdiğim insanın beni sevdiğini 'sanmak'. Başka türlü değil mutlu, normal bile hissedemiyorum, basit ve sığ biriyim belki de..

Sevildiğimi hissetmeden bir saniyem bile iç huzuruyla geçmiyor. Hep aklımda acil durumda ilk terk edilecek kız olduğum dönüp duruyor. Sevgisizlikten içten içe ölüyorum. Herkes eşini bulmak zorunda değil, ondan çocuk sahibi olmak, ortak bir hayat yaşamak zorunda değil. Hatta herkes mutlu bile olmak zorunda değil, farkındayım. Zaten bu farkındalıklarım yüzünden artık bu sözlerden etkilenmemek, yaşama dönebilmek istiyorum.
Tek tek gözlerim dolu dolu okudum her kelimesini ve kendimi buldum tüm cümlelerde..ve öyle güzel ifade etmişsin ki duygularını..hayran kaldım, tüm yorumları okudum..aynı terkedilişler,evlenme arifesinde ortada bırakılmak, yıllar sonra tekrar sevdiğimin narsist hasta çıkması..öyle yorgun ki yüreğim..özgüvenim hiç yok, herkes parmakla gösterse de kendime olan sevgim başkalarından daha az ne acı..her gün öğrencilerime kendinize güvenin diyorum hayata dair öğütler veriyorum ama bi bilseler içimi,beni..keşke insanları bu kadar düşünmesem biraz da kendime değer versem..uyuyamıyorum..kendime sorduğum tek soru gerçekten bunları mı hak ettim??

Ve tek diyebileceğim:
"Bazen Allah kurtarır, sen ayrılık sanırsın.."
Böyle düşünelim olur mu?yüreğini ferah tut,vardır bizi de bekleyen güzel günlerimiz elbet..

Bu tarz insanlar osuruk gibidir varligi yoklugu belli olmaz gelir giderler. Silmek icin saniye kaybetmemelisin. Yillarini calmadiklarina sevin. Ilgi görmeyi sevilmeyi her kadin ister. En adi iliskiler bu yuzden yasanir. Evli adamlarin bile ilgisine muhtac tonlarca kiz vat ne kendini alcalt dusuncelerinde ne de cok öv, lüzumsuz ozguven duy. Ben de siradanim herkes gibiyim dedigin an hayal kırıklıkların cig gibi buyumez. Kadinla erkegin yanyana omur boyu durmasi cok cok zor bişey. Kesinlikle üçüncü bi cinsiyete ihtiyac var sistem bastan arizali kendinde arama sorunu.

Tek tek gözlerim dolu dolu okudum her kelimesini ve kendimi buldum tüm cümlelerde..ve öyle güzel ifade etmişsin ki duygularını..hayran kaldım, tüm yorumları okudum..aynı terkedilişler,evlenme arifesinde ortada bırakılmak, yıllar sonra tekrar sevdiğimin narsist hasta çıkması..öyle yorgun ki yüreğim..özgüvenim hiç yok, herkes parmakla gösterse de kendime olan sevgim başkalarından daha az ne acı..her gün öğrencilerime kendinize güvenin diyorum hayata dair öğütler veriyorum ama bi bilseler içimi,beni..keşke insanları bu kadar düşünmesem biraz da kendime değer versem..uyuyamıyorum..kendime sorduğum tek soru gerçekten bunları mı hak ettim??

Ve tek diyebileceğim:
"Bazen Allah kurtarır, sen ayrılık sanırsın.."
Böyle düşünelim olur mu?yüreğini ferah tut,vardır bizi de bekleyen güzel günlerimiz elbet..
Tek dayanak noktam bu zaten. Ben göremem Allah görmüştür. Vardır bi bildiği deyip kah ağlıyorum kah susuyorum. Ümit verilmekten bıktım ama artık. Her söze inanan ilk kucak açana koşan biri de değilim sözde gözlemleyip eleyip öyle başlıyorum bir ilişkiye. Evlenmek için ayrılmamam için aşırı baskı yalvarmalar sonucu bu hale geliyorum.

Bu tarz insanlar osuruk gibidir varligi yoklugu belli olmaz gelir giderler. Silmek icin saniye kaybetmemelisin. Yillarini calmadiklarina sevin. Ilgi görmeyi sevilmeyi her kadin ister. En adi iliskiler bu yuzden yasanir. Evli adamlarin bile ilgisine muhtac tonlarca kiz vat ne kendini alcalt dusuncelerinde ne de cok öv, lüzumsuz ozguven duy. Ben de siradanim herkes gibiyim dedigin an hayal kırıklıkların cig gibi buyumez. Kadinla erkegin yanyana omur boyu durmasi cok cok zor bişey. Kesinlikle üçüncü bi cinsiyete ihtiyac var sistem bastan arizali kendinde arama sorunu.
Teşekkür ederim. Herkes gibiyim, herkese bunlar olmuştur fikrini deneyeceğim. Üçüncü cinsiyet fikrini de gülümseyerek düşünüyorum şu an :)

Teşekkür ederim. Herkes gibiyim, herkese bunlar olmuştur fikrini deneyeceğim. Üçüncü cinsiyet fikrini de gülümseyerek düşünüyorum şu an :)

Yaaa dusunsene daha az ise yarar olduklarini tak diye duserdi guardlari. Dusunmesi bile keyif verici. Kendilerini dunyanin hakimi saniyolar.

Sahsen ben de hayatımda biri oldugunda daha yaratici daha guclu daha uretken ve daha neseli oluyorum. Bu halimizi kaybetmek istemiyoruz bence. Cunku yalnız başına cekilebilir hali yok yaşamanin ultraluks bi hayatın ve senin gibi arkadaslarin yoksa. Onun bi özelliği yok yani. Daha yakisiklisi dusuncelisi ilgilisi iyisi gelse yok mu dicen sanki...

Yaaa dusunsene daha az ise yarar olduklarini tak diye duserdi guardlari. Dusunmesi bile keyif verici. Kendilerini dunyanin hakimi saniyolar.

Sahsen ben de hayatımda biri oldugunda daha yaratici daha guclu daha uretken ve daha neseli oluyorum. Bu halimizi kaybetmek istemiyoruz bence. Cunku yalnız başına cekilebilir hali yok yaşamanin ultraluks bi hayatın ve senin gibi arkadaslarin yoksa. Onun bi özelliği yok yani. Daha yakisiklisi dusuncelisi ilgilisi iyisi gelse yok mu dicen sanki...
Kesinlikle evet dicem. İnşallah hemen gelir daha iyisi de roman havası oynayarak rahmetliyi anarım..
Dediğin gibi, hayatımda biri varkenki kendimi seviyorum aslında ben de. Duruşumu, yürüyüşümü, oturuşumu bile bir erkekle sevgimi hayatımı paylaşacak olma fikriyle daha bi ayrı fayda hissederek gerçekleştiriyorum. Onun özelliği yok evet. Ben bana yapılana, kandırmaya çalışmasına, maymun iştahına kızgınım. Şöyle birini kaybettim diye üzgün değilim. Gece gece çakralarımı açtın benim.

Bu vesveseler ile bir yere varamazsınız yazık etmeyin kendinize ben hiç de kendinizi ifade ettğiniz şekilde bir kişi olduğunuzu sanmıyorum

Back
X