• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Artık seni sevmiyorum" sözüyle nasıl baş edilir?

Bu kez bu çok aşina olduğum kelimeleri duyma sebebim işten çıkarılmam ve bir ay içinde yeni işe giremediğim için fazla uyumam, sorumluluk duymamam, ev hanımlığına heveslenmemmiş. Bu laflar üzerine korkma ben iş bulur çalışırım. Bir erkeğe kendimi besletecek yaaşatacak biri değilim gururum kaldırmaz bi kere dedim diye bir ay konuşmadık. Bir ay boyunca enkaz şeklinde ders çalıştım ve dün çok önemli bir sınavım vardı. Nasıl geçti diye mesaj atınca da pişman oldu sanıp döndü dedim ama duyduğum söz artık sevilmediğim oldu.

Kalan ömrümde kaç kişiden daha bu sözü duyacağım artık kestiremiyorum. Dünyanın tüm sevgisiyle önce göklere çıkaran, sonra bir anda aşağıya bırakıp "ağlıyo musun?? neden ki? Ağlanacak bir durum yok" diyen erkeklerini bulma kurumu oldum.

Erkeklere zerre güvenim yok, hiç inanmadım tam manasıyla zaten sözlere, eylemlere ama hep vazgeçilmek, sevilmediğimi duymak beni değersiz, çirkin, asfalt hissettiriyor yere yapışmış gibiyim. Yemek yiyemiyorum. Mecbur kalmasam hiçbir hayati ihtiyacımı bile gidermek istemiyorum. Benim yaşam motivasyonum sevdiğim insanın beni sevdiğini 'sanmak'. Başka türlü değil mutlu, normal bile hissedemiyorum, basit ve sığ biriyim belki de..

Sevildiğimi hissetmeden bir saniyem bile iç huzuruyla geçmiyor. Hep aklımda acil durumda ilk terk edilecek kız olduğum dönüp duruyor. Sevgisizlikten içten içe ölüyorum. Herkes eşini bulmak zorunda değil, ondan çocuk sahibi olmak, ortak bir hayat yaşamak zorunda değil. Hatta herkes mutlu bile olmak zorunda değil, farkındayım. Zaten bu farkındalıklarım yüzünden artık bu sözlerden etkilenmemek, yaşama dönebilmek istiyorum.
merak etme zamanı geldiğinde onun acısı da geçiyor bende duymuştum artık seni sevemiyorum lafınışimdi üstünden ne sular aktı yıllar gecti önce o evlendi çocugu oldu şimdi benim de olacak inş.. hayat sabretmeyi öğretiyor.. süreç çok zor ama pes ettiğin anda zaman gelmiş oluyor.. çekilecek üzüntüler daha nice hayal kırıkları varsa hepsini yaşayıp öyle istediğin hayat başlıyor.. ama yeni başlangıçlar da yeni sorunlarla geliyor unutma

Terapi aralıklarla alıyorum tekrar başlamam gerek. Kendimi seviyorum aslında belki de haddinden çok. Nasıl sevilmiyorum sorgusu belki de bu bilmiyorum. Neyimi beğenmedin neremden soğudun diye sormak zorunda kalıyorum her ilişkimin sonunda bu yüzden. Çünkü çok güzel giderken en ufak bir sorunda vazgeçiliyorum hep. Çok güzel olsaydım keşke derdim her terk edilişimde. Bu kez de zengin olsam böyle olmazdı diyorum. Aklım, sağduyum, birikimim her terk edilmeyle biraz daha kopuyor benden hissediyorum.
sen güzel olanların ter edilmediğini falanmı sanıyorsun tatlım yaa.öyleyse çok pis yanılıyorsun.ne güzel kadınlar var çevremde senden beter terk edilen aldatılan.bende sorardım senin gibi yuh bu kadında terk edilirmi be diye.

bence de bu durumlar özgüvenini kırmış ,kendine gel lütfen olur mu
haklısın 30 kere aynı şeyi kim yaşasa aynı şeyi düşünür sorun bende mi der ama öyle değil
birine 30 kez aptal de aptal zanneder kendini benzeri diyeyim sen anla...
kimse sevgisizliği kandırılmayı haketmez

Kişisel gelişiminize yatırım yapın. Çaba,emek,çok okumak,günlük hayatta uygulamak..

Ay canım arkadaş çok çok çok haklı bak canım ilk aşık olduğum erkekten sonra aynı sen gibi olmuştum ve tam 1 yıl gece gündüz ağladım birde ben adama yalvarıyordum telimi bile acmıyordu tepki vermiyordu . yemek yediğimi hatırlamıyorum su,süt içiyordum ölmicek kadar. Sonra baktım olmuyor 1 yıl sonra bu kk kulübünü keşfettim burda ilişki konusunda yazılar vardı onları okudum sonra kişisel gelişim kitapları aldım ilişkilerle ilgili. Bu sitedeki çok iyi olan derlediğim yazıları defterime geçirdim . Bazı yazarların ilişkilerle ilgili yazıların takip etmeye başladım vs şimdi eskisi gibi değilim bende ağlıyorum ayrılık kelimesini duyunca . Ama eski halimden eser yok . Canım acıyınca hemen o kitapları okuyorum ruhuma iyi geliyor. Bak özellikle kişisel gelişim kitabı al. Böyle zamanlarda hikaye romana adapte olamıyorsun.

Kahretme kendini.
Şanslısın biliyor musun ?
Kucagında bir bebe ile bu lafa maruz bırakılmadığın için seni sevmeyi bile farklı nedenlere endeksleyip ardından bela bile okunacak iç yangınına layık olmadıgını sana gösterdigi için.
Seni sevmeyeni sen de sevme.
Deger vermeyene sen de verme.
Cehennem olup gidin de.
En muhimi sen kendini sev.
Kendine değer ver ki enerjin ta uzaktan hissedilsin.

sorun ozguvensizliginiz bence. seni seveni arama senin sevgine layik olani ara. ben esimi buldugumda cok tarttim olctum. ve buvadam sevgime layik cocuklarimada baba olur bakar dedim evlendim. dedigim.gibibde oldu sukur 2 oglumuz var. su zn yanimda hor hor uyuyorve ben horultusunu bile cok seviyorum. ama erkekleri cok simartmaya gelmez o horultusundan nefret ediyorum sanir. sen fazla yuz vermissin cjnku hayatindaki adamlar ozguvenini yikmis. canim sen bir bayansiz erkek elinin kiri. sevdigine layik olani sev degilse at cope. eger o sana saka yaptiysa sende cokda fifi de salla gitsin. bir erkek icin inan zerre goz yasina degmez. ennn zekisinin bile akli apisarasindadir.
Özgüven sorunumu kabul ediyorum. Ama düzenli olarak terk edilen soğunan sevilmeyen bir insan olarak nasıl özgüvenli kalabilirdim bunu da bilmiyorum. Benim kadar duygusal ayrıntılı düşünüp düşünürken boğulan birinin eninde sonunda düşeceği bir durum bence özgüvensizlik, ruhsal rahatsızlık vb. durumlar.
Ben de hep tarttım ölçtüm bu iyi bundan olur diyerek girerim her gönül işime. Sırf sevileyim, sevildim diye başlamadım yani. Benim günüm gelmedi ya da gelmeyecek belki de.. Allah sizin mutluluğunuzu daim etsin.

Ya adam resmen bencil. Uzulmemek elde degil biliyorum ama bence eksi yonleri artilarindan fazla gibi. Eksilerine odaklan ve sen de artik onu sevme
Şu yaptığım gurursuzluk umrumda bile değil sadece gerçek sebebi öğrenmek, yüzüne bakarak anlamak istiyorum yüzyüze bitirelim dediğimde "ben bencil biriyim, sen gurursuz değilsin normal olanı yapıyosun ama sevmiyorum, başka kızları kesmeye nasıl ayarlarım diye düşünmeye başladım" ben dedi. Mideme yumruk etkisi yaratsa da bunları bilerek unutmak daha kolay olacak.

yasin genctir ondan hayatindaki erkegin ilgisine ekmek su gibi muhtacim diyebiliyorsun.. hey gidi gunler, bizde zamaninda boyleydik ama zamanla pisersin, elin kil yumaginin bu kadar onemli olmadigini anlarsin
Pek toy sayılacak yaşım yok, 28. İlişki olaylarına 22 yaşında dahil oldum. Belki bu alanda bir acemilik çekiyor olabilirim. Ama 6 yıldır çok sevdiğim herkes tarafından ufacık bahaneler yüzünden terk ediliyorum.

'hahah çok komik kediler götürsün inşallah seni' deyip tekmeyi vurun. :KK8:

Değmeyen insanlar için kendimizi üzmekte üstümüze Yok dimi.ama illede hayatı bi erkeğe bağlamamak önce kendinizle mutlu olmak için hobiler edinin kafanızı dağıtın.çaresizlik duygusu çok kötüdür.hangimiz hayatımızın bazı dönemlerinde hissetmedikki bunu.önemli olan güçlü olabilmek

Ona zaten buna benzer sözler söyledim. İtin g.tüne soktun iyi gömdün giderayak dedi. Bir erkeğe aczimi, üzüntümü göstermeme inadım var neyse ki. Ama içimi bi buraya dökebiliyorum samimi olarak.

Asıl korkum da bu zaten. Birçok erkeğin değerinin beş para etmemesi. Benim nadir bulunan o değerli erkek tarafından sevilme ihtimalim. Annemin hevesle yuvamı kurduğumu görme isteği..
aslında senden çok farklı bi durumda değilim , uste uste yaşadığım hayal kırıklıkları sonucu insanın kendinin değersiz görmesi kendine güvenin kaybolması en kotusu de kendimizi hiç bir zaman sevilmeme ihtimalinin olmaması düşüncesi ... evli çifleri gördüğüm zaman yada sokakta bi sevgili bu sevgi nasıl bişi acaba diye düşünürüm gerçek sevgi varmı ve ölene kadar sürüyor mu gerçekten... kafanda bi dolu tonlarca ağırlığındaki soru işaretleri hergün seni biraz daha gömerken birde işin vicdan ve pişmanlıklar tarafı varki sorma gitsiiiin :KK43: malesef bende anneme yuvamı kurabilme mutluluğunu henüz yaşatamadım .. ve zamanında onu dinlemeyip ne kısmetlere hayır demiştim şimdilerde çook pişmanın ama Çook ... kendi yaşadığım mutsuzluk bi tarafa , onu üzmek ve millete fırsat vermiş olmak gerçekten beni daha çok üzüyor...hergeçen gün biraz daha yaşlanmasını izlemek ve onun mutsuzluğunun sebebi olduğumu bilmek beni kahrediyor ... kendi mutsuzluğumu bi kenara bıraktım onu her türlü çekerim sanıyorum ama annemi böyle üzdüğüm içn ve değmeycek insanlara bel bağlayıp bunu yaptığımm için daha çok üzülüyorum ben.. çünkü artık hiç bir erkeğe ne inancım kaldı ne güvenim ne de bi umudum adam gibi sevecek birinin karşıma çıkacağına inanmıyorum ..zamanında elimin tersiyle ittiğim için sanırım ş,imdilerde de cezamı çekiyoruuuum ... belki böyle denk geldi bilmiyorum ama aşkta her zaman fedakar olan taraf kaybediyor sanırım ...

yani inan yalnız değilsin ..ama kendini kurtarman gerek evde olmak seni daha da dibe çeker ..umarım en kısa zamanda bi iş bulursun ... birazda olsa kafanı dağıtmanı sağlar bu

Son düzenleme:
Sorun tabii ki sende değil. Önce bunu aklından çıkar. Gerçekten kendini öyle güzel ifade etmişsin ki hayran kaldım. Sorun karşıdaki insanda bence. Mesela bi örnek vereyim. Benim eşim bana çok aşık olduğunu söyledi, bensiz nefes alamazmış falan hatta gitti adımı dövme yaptırdı ama bana en büyük hainliği yaptı sonra.. hatta defalarca, en kötü günümü daha da kötü yaptı.
Sorun bende miydi tabii ki hayır.. Onun karakteri bu. Sevmiyorum artık diyip çekip gitse inan daha iyi olurdu. Başka nasıl ifade edeyim.

Bunu da denedim. Huylarımı gördükçe, bir kendime bir de başka insanların yaptıklarına bakınca daha da üzüldüm. Hak ettiğim hayatın bu olmadığını görüp daha da yere serildim.

Erkeksiz yaşayamamak, odak noktasına erkeği koymak bana da hep zavallılık gelirdi. Ama artık savaşmıyorum, çare aramıyorum. Kabul ediyorum. Ben sevdiğim erkeğin ilgisine sevgisine ekmek su gibi muhtacım. Kimle birlikteysem bu hep böyle oldu.

Sorun da bu zaten
Sevgi açlığı hata yaptırıyor
O yüzden bu bağlanma şekli tehlikeli, yapmamaya çalışmalısın

Yalvar yakar ailesiyle tanıştırıp benim ailemle tanışmak istemişti. Evlenmek için neredeyse benimle kavga ediyordu. Allahtan biraz aklım var da ben yanaşmadım 6 aylık adamı ailemle tanıştırmaya.

Bu kadar alakasız bi sebepten sevgin bittiyse evliyken çocuğum varken de bunu yapardın, sen busun o zaman dediğimde "rol mü yapsaydım bitti işte. Bela da okuma evlenemem evde yüz kediyle yaşlanan tiplerden olurum sonra" dedi. Son şakasını da yaptı..

Siz sakın kendinizde suç aramayın. İş bulmak kolay bir mesele değil, zaten işten atılma psikolojisi çok zor, bu dönemde anlayış ve sevgiyle sarmalanmanız gerekirken... Aslında kilit cümle son cümle olmuş, yani adam önümü kapama diyor. Muhtemelen başka biriyle devam edecek yoluna, bunu bahane etmiş. Onun karaktersizliği sizin değerinizi asla düşürmez, üzülmeyin <3

Bunu da denedim. Huylarımı gördükçe, bir kendime bir de başka insanların yaptıklarına bakınca daha da üzüldüm. Hak ettiğim hayatın bu olmadığını görüp daha da yere serildim.

Erkeksiz yaşayamamak, odak noktasına erkeği koymak bana da hep zavallılık gelirdi. Ama artık savaşmıyorum, çare aramıyorum. Kabul ediyorum. Ben sevdiğim erkeğin ilgisine sevgisine ekmek su gibi muhtacım. Kimle birlikteysem bu hep böyle oldu.

Psikolog değilim ama çok açık değil mi zaten? Küçükken anne veya babanızdan görmediğiniz sevgi ve onay yüzünden kendinizi değersiz görüp sevememişsiniz. Şimdi bu boşluğu bir erkeğin sevgisiyle doldurmaya çalışıyorsunuz. Aşk bağımlılığınız var. Bunu halletmeden mutlu, sağlıklı bir ilişkiniz olması mümkün değil. Yoksa farkında olmadan problemli tipleri seçebilirsiniz veya iyi kişilerle olan ilişkilerinizi de farkında olmasan sabote edebilirsiniz.

Yapmanız gereken en az altı ay kimseyle çıkmamak, duygusal veya fiziksel ilişki yaşamamak, flört etmemek, mesajlaşmamak vs. Bu süre zarfında kendi kendinizi sevmeyi öğrenmek. Ne kadar sevmek derseniz, içinizdeki boşluğu dolduracak kadar, bir erkeğin sevgisine muhtaç hissettirmeyecek kadar çok sevmelisiniz. Bir erkek sizin duygularınızı negatif yönde bu kadar etki edememeli. "Onun beni sevmemesi önemli değil ben kendimi seviyorum" diyebilmelisiniz.

Derdiniz olduğunda kendinizi kendiniz avutun. Motivasyona ihtiyaç duyduğunuzda kendi kendinizi motive edin. Sinirlendiğimiz de kendinizi sakinleştirin. Şefkat ihtiyacınız olunca kendiniz yapın. Sevgi ihtiyacınız olduğunda sevgi yapın. Gerekiyorsa kendinizle sesli konuşarak yapın bunu. Ne zamanki bir erkeğe muhtaç olmadığınızı, duygusal ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılayabildiğinizi görürsünüz, o zaman hayatınıza birini alabilecek duruma gelirsiniz. Bunu yapana kadar da zorlanırsanız iyi bir psikoloğa gidip destek alabilirsiniz.

Sorun tabii ki sende değil. Önce bunu aklından çıkar. Gerçekten kendini öyle güzel ifade etmişsin ki hayran kaldım. Sorun karşıdaki insanda bence. Mesela bi örnek vereyim. Benim eşim bana çok aşık olduğunu söyledi, bensiz nefes alamazmış falan hatta gitti adımı dövme yaptırdı ama bana en büyük hainliği yaptı sonra.. hatta defalarca, en kötü günümü daha da kötü yaptı.
Sorun bende miydi tabii ki hayır.. Onun karakteri bu. Sevmiyorum artık diyip çekip gitse inan daha iyi olurdu. Başka nasıl ifade edeyim.

Zaten bir erkek seni o kadar seviyorum ki kendimi öldürürüm sevginden dese ve hatta öldürse yine inanmam ben. Kesin başka bi derdi vardı, yaşamak istemiyordu o yüzden öldürmüştür kendini derim. Erkeklere bu kadar inanmazken hala nasıl bu kadar sazan gibi atlayabiliyorum nasıl hala bu kadar kalpten, bu farklı biri diye inanmak istiyorum bilmiyorum.
Allah yardımcın olsun süreç ve ilişki boyutu ilerledikçe yapılan şeyler daha ağır gelir.

Bence bu sözle başa çıkabilmenin en kolay yolu ayrılmaktır.
Sonuçta sizi sevmeyen biriyle bir hayat geçirmek istemezsiniz.

Back
X