• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Artık seni sevmiyorum" sözüyle nasıl baş edilir?

Bence şanslısınız gerçek yüzünü gördünüz ben okumasan önce evli sanmıştım sizi sizi seven üstünüze titreyecek insan karşımıza çıkacak bu yüzden bu insan bugün bunları yapıyor sizi o kişiye bi adım yaklaştırdı Çünkü şükredin sevilmeyecek biri degılsınızdır naif kırılgansınız hassassınız boyle biri bence sevilmeyi hak ediyor
Kimse kimseyi sevmek zorunda degıl
O Da sizi sevmedi tamam e ne oldu dünyanın sonu mu yani yooo e o zaman bugün bu gözyaşlar son olsun
İleriki hayatında senin bi tek gözyaşına kıyamayan adama belki suan bu akan yaşlar haksızlık :) hayat umut ederek sürprizlerle dolu yeni hayatınıza mrb deyin ve Allah'a şükredin oh be kurtuldum diyerek :)

Şanslı ben de bu ilişki adına hissediyor muyum, kesinlikle evet. Çok zamanımı çalmadan gördüm gerçek yüzünü. Üzerime titreyecek gözyaşıma kıyamayacak bir erkek var mı acaba? Yoksa ölene kadar yanlış adamlarda sevgi aramaya sonra da yapayalnız ölmeye mi mahkumum? Bunu düşünmek korkutuyor beni.

Bir tatlı söz veya dokunuş değil ama benim bir erkeğin sesininin tınısından, ağzından çıkan sözün yumuşaklığından, bakışındaki merhametten sevgi dilenmem hiç bitmeyecek. Artık bu ezik halimi inkar etmekten gizlemekten yorgunum. Kaçamıyorum daha fazla demek ki ben buyum.
Şanslı ben de bu ilişki adına hissediyor muyum, kesinlikle evet. Çok zamanımı çalmadan gördüm gerçek yüzünü. Üzerime titreyecek gözyaşıma kıyamayacak bir erkek var mı acaba? Yoksa ölene kadar yanlış adamlarda sevgi aramaya sonra da yapayalnız ölmeye mi mahkumum? Bunu düşünmek korkutuyor beni.
Belkide ruh halimden ama omur boyu uzerine titreyecek goz yasina kiyamayacak bir erkek yok galiba... varsa da son kullanma tarihleri var... incinmek mi? Eninde sonunda hep var. En iyisi mi biraz güçlenmek...

Belkide ruh halimden ama omur boyu uzerine titreyecek goz yasina kiyamayacak bir erkek yok galiba... varsa da son kullanma tarihleri var... incinmek mi? Eninde sonunda hep var. En iyisi mi biraz güçlenmek...

O tarih bitince keşke bana söylemese gizlese kandırsa hatta beni. Ama uzun süre seven biri olsa keşke. Güçlendikçe güçlendiğim yerden kırıldım hep. Mental olarak kendimden korktuğum bi haldeyim.

O tarih bitince keşke bana söylemese gizlese kandırsa hatta beni. Ama uzun süre seven biri olsa keşke. Güçlendikçe güçlendiğim yerden kırıldım hep. Mental olarak kendimden korktuğum bi haldeyim.
Yine de daha cok kirilmayin incinmeyin diye akliniza mukayyet olun derim.
Öyle hallerden birinde bir tercih yaptim. Uzun süre sevildim. Suresi doldu. Hersey cok kötü artik. Gurur yapmaya bile hakkim yok. Gidemiyorum ve kalamiyorum. Ölsün gebersinle onsuz olamam arasindayim. Keşke de yapayalniz kalsaydım

Yine de daha cok kirilmayin incinmeyin diye akliniza mukayyet olun derim.
Öyle hallerden birinde bir tercih yaptim. Uzun süre sevildim. Suresi doldu. Hersey cok kötü artik. Gurur yapmaya bile hakkim yok. Gidemiyorum ve kalamiyorum. Ölsün gebersinle onsuz olamam arasindayim. Keşke de yapayalniz kalsaydım

Ben de ara sıra söylerim bu hisleri hiç tatmadan yaşasaydım bilmeseydim keşke diye. Ama öyle günleri de yaşamasaydım yaşanmışlık adına aklımda kalan başka bir şey yok. Süre uzadıkça işkence de artmıştır. Allah size de kolaylık versin.

Bu kez bu çok aşina olduğum kelimeleri duyma sebebim işten çıkarılmam ve bir ay içinde yeni işe giremediğim için fazla uyumam, sorumluluk duymamam, ev hanımlığına heveslenmemmiş. Bu laflar üzerine korkma ben iş bulur çalışırım. Bir erkeğe kendimi besletecek yaaşatacak biri değilim gururum kaldırmaz bi kere dedim diye bir ay konuşmadık. Bir ay boyunca enkaz şeklinde ders çalıştım ve dün çok önemli bir sınavım vardı. Nasıl geçti diye mesaj atınca da pişman oldu sanıp döndü dedim ama duyduğum söz artık sevilmediğim oldu.

Kalan ömrümde kaç kişiden daha bu sözü duyacağım artık kestiremiyorum. Dünyanın tüm sevgisiyle önce göklere çıkaran, sonra bir anda aşağıya bırakıp "ağlıyo musun?? neden ki? Ağlanacak bir durum yok" diyen erkeklerini bulma kurumu oldum.

Erkeklere zerre güvenim yok, hiç inanmadım tam manasıyla zaten sözlere, eylemlere ama hep vazgeçilmek, sevilmediğimi duymak beni değersiz, çirkin, asfalt hissettiriyor yere yapışmış gibiyim. Yemek yiyemiyorum. Mecbur kalmasam hiçbir hayati ihtiyacımı bile gidermek istemiyorum. Benim yaşam motivasyonum sevdiğim insanın beni sevdiğini 'sanmak'. Başka türlü değil mutlu, normal bile hissedemiyorum, basit ve sığ biriyim belki de..

Sevildiğimi hissetmeden bir saniyem bile iç huzuruyla geçmiyor. Hep aklımda acil durumda ilk terk edilecek kız olduğum dönüp duruyor. Sevgisizlikten içten içe ölüyorum. Herkes eşini bulmak zorunda değil, ondan çocuk sahibi olmak, ortak bir hayat yaşamak zorunda değil. Hatta herkes mutlu bile olmak zorunda değil, farkındayım. Zaten bu farkındalıklarım yüzünden artık bu sözlerden etkilenmemek, yaşama dönebilmek istiyorum.
Biraz sevilmeye simaryilmaya ihtiyaciniz var ailenizlede araniz kotumu kotu olmasa bu kadar takmazsiniz yada kardes gibi arkadslariniz olsa onlar mutlu eder takmayin kafaya ben tam öluyorum dedigim anda buldum gercdk aski

Biraz sevilmeye simaryilmaya ihtiyaciniz var ailenizlede araniz kotumu kotu olmasa bu kadar takmazsiniz yada kardes gibi arkadslariniz olsa onlar mutlu eder takmayin kafaya ben tam öluyorum dedigim anda buldum gercdk aski

Babama da böyleydim sürekli sevsin hep ilgilensin diye kedi gibi etrafında gezerdim hep. Çocukluktan gelen bir eksiklik olabilir haklısınız. Tek çocuğum. Yakın arkadaşlarım var anlatsam günlerce dinlerler ama "gamzedeyim, deva bulmam" derler ya. Ne duysam bana iyi gelmiyor artık. Diken gibi batıyor söyledikleri kırıyoruz birbirimizi.
Allah bozmasın. İnşallah ben de dengim, hakkım olan adama kavuşurum bir gün.

Babama da böyleydim sürekli sevsin hep ilgilensin diye kedi gibi etrafında gezerdim hep. Çocukluktan gelen bir eksiklik olabilir haklısınız. Tek çocuğum. Yakın arkadaşlarım var anlatsam günlerce dinlerler ama "gamzedeyim, deva bulmam" derler ya. Ne duysam bana iyi gelmiyor artık. Diken gibi batıyor söyledikleri kırıyoruz birbirimizi.
Allah bozmasın. İnşallah ben de dengim, hakkım olan adama kavuşurum bir gün.
Hic ummadiginiz anda cikaar eminim

sorun ozguvensizliginiz bence. seni seveni arama senin sevgine layik olani ara. ben esimi buldugumda cok tarttim olctum. ve buvadam sevgime layik cocuklarimada baba olur bakar dedim evlendim. dedigim.gibibde oldu sukur 2 oglumuz var. su zn yanimda hor hor uyuyorve ben horultusunu bile cok seviyorum. ama erkekleri cok simartmaya gelmez o horultusundan nefret ediyorum sanir. sen fazla yuz vermissin cjnku hayatindaki adamlar ozguvenini yikmis. canim sen bir bayansiz erkek elinin kiri. sevdigine layik olani sev degilse at cope. eger o sana saka yaptiysa sende cokda fifi de salla gitsin. bir erkek icin inan zerre goz yasina degmez. ennn zekisinin bile akli apisarasindadir.

ya soyle genclere tavsiye kurumubkurulsa d Gencler Tecrubeli kadinlardan destek alsa.
guzellik bir dah bir erkek senden ayrilmak istediginde tamam de gec. ne gecmiste verdigi sozleri sor ne de sevdigini soyle bu bir.
ikincisi hayatini kimsenin onayina birakma son imza dogru ya da yanlis senin olsun.

Ayrica sukret ki erkenden yuzunu gostermis. boylelerine agustos bocegi diyorum ben. gunluk guneslikken seninleler zora geldi mi ortaliktan kayboluyorlar...

Ay hayir ya.. Bu adam sizi hakketmiyor. Ve siz sirf bu adam yuzunden kendinizi ezik hissediyorsunuz. Surekli bu ibareyi kullandiginiz icin ustune basarak soyluyorum; ezik hissedecek ne yaptiniz? Bir kere bu kelimeyi kendiniz icin soylemeyin kendimi seviyorum demisssiniz de hayir! Kendini seven hicbir kimse bu kelimeyi kendine layik gormez arkadasim. Bu aglak moddan acilen uzaklasin, bu kadar icli ruh hali, derinlik iyi degil. Bu sizi yipratir, o kendini bilmez de gununu gun eder. Deger mi? Asla!. Biraz net ve kararli olun emin olun ezik olmadiginizi hissedeceksiniz ve ozguveniniz yerine gelecek. Bunu kendiniz icin yapmalisin, silkelenin.

Lütfen silkelenin ve kendinize gelin. Sizin değerinizi başka kişiler belirlemiyor ilk başta buna kabul edin ve uygulamaya çalışın. Size Yaradan değer vermiş, yaratmış bir kere. Kendi üzerinizdeki hakkınızı çiğnetmeyin başkalarına. Hep aynı tarz insanların karşınıza çıkması dersinizi öğrenmediğiniz içindir belki de. Kişilere değil, yaşadıklarınızdan almanız gerekene odaklanın lütfen. Kişiler perdedir sadece onlar dersi verir çekilir. Belki de o kişi tarafından sevilmemek üzülecek bir şey değil, bir lütuftur. Vardır her şeyin bir hikmeti, siz sizi en çok sevene verin sevginizi. Anlatabildim umarım.

Inan seni seviyorum diye yakana yapışan, beni bırakma diyen ama bir yerlerde bir şeyler olmuyor işte eksik diye hissettiren erkekler daha sinir bozucu..

Ne tutup götürebiliyorsun ne birakabiliyorsun.

Sıradan falan değilsin.
Bu kirli dünya için fazla temiz hislisin.
Nerden biliyorum? Kendimden :)

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama güçlü olmak zorundasın ..
Bırak ya onlar demek ki senle maaşın yüzünden birlikteler... Giderse gitsinler böyle bir adam gözümde düşerdi benim ..
Onun arkasından ağlamazdım bile ..
Terk edilince illa ki insanın içinde burukluk olur ama bunuda ölüm kalım meşe haline getirmek doğru değil..dediğin gibi herkes evlenip çocuk yapmak zorunda değil .. Bu toplum dayatmaları yüzünden insanlar yanlış evlilik yapıp mutsuz oluyor ..

Kendinizi ifade ediş tarzınıza bayıldım
Herkesin sevgiye ihtiyacı var bence ve bunun sığ birisi olmakla alakası yok..

Bu kez bu çok aşina olduğum kelimeleri duyma sebebim işten çıkarılmam ve bir ay içinde yeni işe giremediğim için fazla uyumam, sorumluluk duymamam, ev hanımlığına heveslenmemmiş. Bu laflar üzerine korkma ben iş bulur çalışırım. Bir erkeğe kendimi besletecek yaaşatacak biri değilim gururum kaldırmaz bi kere dedim diye bir ay konuşmadık. Bir ay boyunca enkaz şeklinde ders çalıştım ve dün çok önemli bir sınavım vardı. Nasıl geçti diye mesaj atınca da pişman oldu sanıp döndü dedim ama duyduğum söz artık sevilmediğim oldu.

Kalan ömrümde kaç kişiden daha bu sözü duyacağım artık kestiremiyorum. Dünyanın tüm sevgisiyle önce göklere çıkaran, sonra bir anda aşağıya bırakıp "ağlıyo musun?? neden ki? Ağlanacak bir durum yok" diyen erkeklerini bulma kurumu oldum.

Erkeklere zerre güvenim yok, hiç inanmadım tam manasıyla zaten sözlere, eylemlere ama hep vazgeçilmek, sevilmediğimi duymak beni değersiz, çirkin, asfalt hissettiriyor yere yapışmış gibiyim. Yemek yiyemiyorum. Mecbur kalmasam hiçbir hayati ihtiyacımı bile gidermek istemiyorum. Benim yaşam motivasyonum sevdiğim insanın beni sevdiğini 'sanmak'. Başka türlü değil mutlu, normal bile hissedemiyorum, basit ve sığ biriyim belki de..

Sevildiğimi hissetmeden bir saniyem bile iç huzuruyla geçmiyor. Hep aklımda acil durumda ilk terk edilecek kız olduğum dönüp duruyor. Sevgisizlikten içten içe ölüyorum. Herkes eşini bulmak zorunda değil, ondan çocuk sahibi olmak, ortak bir hayat yaşamak zorunda değil. Hatta herkes mutlu bile olmak zorunda değil, farkındayım. Zaten bu farkındalıklarım yüzünden artık bu sözlerden etkilenmemek, yaşama dönebilmek istiyorum.
Ya adam resmen bencil. Uzulmemek elde degil biliyorum ama bence eksi yonleri artilarindan fazla gibi. Eksilerine odaklan ve sen de artik onu sevme

yasin genctir ondan hayatindaki erkegin ilgisine ekmek su gibi muhtacim diyebiliyorsun.. hey gidi gunler, bizde zamaninda boyleydik ama zamanla pisersin, elin kil yumaginin bu kadar onemli olmadigini anlarsin

Günaydin güzel insan,
Biliyorum zaten herkez hemen hemen ayni cevabi verdi ama bende kendi capimdan yorum yapim dedim.

Başka bir insanin merhametine, sevgisine, ilgisine MUHTAC oldugun sürece neyazikki bu yaşadiklarin hep karşina cikacak.

Ilk etapda sirf kendini sev ve kendine olan saygini ön planda tut. Yeri gelir kimse gözünün yaşina bakmaz. Bakmayi birak bilerek üzerler seni. Insanlar malasef böyle. Negatif bir bakiş acisi degil benimki. Hayat ögretdi bunuda bana.

Sığ bir insan hislerini bu kadar güzel anlatamazdı!Kendinize güvenin lütfen,sadece karşıda ki insanı daha iyi tanımaya çalışın ve artık bir kaç kez de SİZ yol verin olmazsa! emin olun rahatlayacaksınız!

sevmezsse sevmesin ya.
bunun için mi kahroluyorsun.
beş para etmez adamları göklere çıkartıp melaike sanıyorsunuz.
seni sevmeyen biri için oturup bir dk bile dertlenmen fazladır.
hayatına bak yahu:))
sen kendini sev önemli olan bu.
ileride karşına daha düzgünü çıkar elbet.
o zamana kadar işine gücüne bak.

Back
X