artık sevdiğime güzel gelmiyor muyum ?

karelibattaniyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
55
0
36
İstanbul
kızlar fazla uzatmadan konuya girim sevgilime artık yakışmadığımı düşünüyorun...onunla dışarı cıkıcakken utanıyorum kendimi yanında çirkin hissediyorum yaklaşık 3 aydır böyle sanırım 3 ay önce yasadımız olaydan dolayı böyle bir psikolejıye gırdım bır cafeden cıkarken bı tane kız nısanlıma donup yanındakı sana hıc yakısmıyor dedı..dondum kaldım öylece nısanlım duymadım falan dedı ama gidip parcalıyabılırdım o kızı..6 ay once kapandım belkıde bunun etkısı var alısamadım hala...eskıden saatlerce yuzume dıkerdı gozlerını sımdı o da yok..benmı kuruntu yapıyorum sizce..:2: resmimi eklemek ısterdım ama sılınemıyor muş.. :26:

bencede ama ınsan etkılenıyo malesef..insallah boyle bısı kımse yasamaz cok utanc verıcı

aklından zoru olmayan öyle birşey dermi durup dururken

banada görümcem bi ara öle diyordu
güya ben eşime yakışmıyormuşum çünkü benim boyum kısaymış, cüceymişim

Kıskanmıştır ondan demiştir emin ol bak.Sen de üzülüp kendini hırpalıyorsun sevdiiğini hırpalıyorsun kız da amacına ulaşmış oluyor Yapma bunu kendine kapandın diye çirkin olmadığına eminim sadece daha az dikkat çekersin.Yoksa kaşın gözün yüzün yerinde öyle değil mi hem sevgilin de bunu sorun etmiyor ki hala yanında.Sen sorun yaparsan o da yapmaya başlar ya da bunalır.Hiç germe kendini fasa fisoyla

parçalasaydın keşke o hadsizi.....
neyse şiddete hayır!!!!!!!!!!
dediğin henüz alışamamaış olabilirsin...
nişanlının böyle bi düşüncesi olsaydı sana belli ederdi zaten...

Peki sen hiçbişey demedin o kıza
İnsanlardaki cesarete bak yahu
Eğer bunu dile getiriyorsan sürekli nişanlında bunu benimseyebilir haliyle

bencede ama ınsan etkılenıyo malesef..insallah boyle bısı kımse yasamaz cok utanc verıcı

Yav bırak allah aşkına,yoldan geçen bir kız için psikolojini mi bozdun.

Eşimin babannesinin yanında çalışan bir kadın vardı,beni ilk gördüğünde '''amaaaaaaaa bumuymuş bizim oğlanın sevdalısı çöp gibi bişeymiş,hiçde yakışmamış oğlana'''demişti bende''' hadi be sende benden güzelini mi bulacak sizin şişko oğlan''' demiştim.

kzlar cok gaza galdım saolun resmımı eklıyorum da bakın bı allah askına cırkınmıyım ben yaa

Eklentiler

• $541892_10151001386664028_597683121_n.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 170
Son düzenleme:
nişanlın bunu gerçekten duymadı mı? yoksa bunu duyup da duymamazlıktan geldiyse yazıklar olsun derim. sana öyle bir geçer zaman ki dizisinden bir sahne anlatıcam. belki diziyi izliyorsan görmüşsündür. mete ve nihal çay bahçesi gibi bir yerde oturuyorlar. nihalin yüzünde bıçak yarası var, yüzünün yarısını saklıyor saçıyla. yanlarına üç beş kız geliyor imza almak için meteden. işte ayy mete bey ne hoşsunuz şöyle böyle derken kızlardan biri nihale bakıyor ve yüzünü buruşturup "ayyy ne çirkin" gibi bir söz söylüyor. mete bunu duyuyor. ne dedin senn ne dedinnn diye bir kalkıyor ayağa öyle bir öfkeyle kızın üzerine yürüyor ki görmelisin kızı öldürebilir o an. işte gerçek sevgi budur. ayrıca kendine güvenin sonsuz olsun. güzellik olgun bir kişilikle, iyi bir eğitimle ve ahlaki değerlerle tamamlanmıyorsa zaten eksiktir.

ayy ne kadar sınır bozucu ne kadar düşüncesiz insanlar var....allah sabır versin size

düğün resmimiz vardı
cüzdanında taşıyordu
sonra bi gün çıkardı resmi bakıyordu bana diyorki
okuldan arkadaşlarıma gösterdim resminizi, herkes abin ne kadar yakışıklı yengen ne kadar çirkin, hiç birbirlerine yakışmıyolar dediler dedi
aa öylemi dedim
aldım elinden resmi parçalarım al koy cüzdanına dedim

Kızı sallama dicem de ben senin eski konunu hatırlıyorum, sevgilin hiç kendine bakmıyorsun tarzı şeyler söylüyor sana kötü davranıyordu doğru hatırlıyorsam. O konunda da herkes bu ilişkiyi artık bitirmen gerektiğini, en azından sevgiline istediğin zaman onu bırakıp gidebileceğini kendisinin bulunmaz hint kumaşı olmadığını kanıtlaman gerektiğini söylemişlerdi. Sanırım senin kendine karşı özgüvenini yitirmen ve çevresindeki kızlar onun bir taraflarını kaldırmış.

Buarada istersen sitede kapalılar için güzel kombinler yayınlayan topikler var oradan nasıl giyineceğin hakkında fikir alabilirsin, ya da fotoğrafını ekleyip kendinde yapabileceğin değişiklikler hakkında fikir alabilirsin. Mesajına eklediğin fotoğrafı yarım saat içinde editleyebiliyorsun ya da avatarına ekleyip istediğin zaman kaldırabiliyorsun.

Ne yüzsüz kizmis ya.......

Özel degil ise bir sey soracagim...

Kendi isteginizle mi kapandiniz ? Sonucta büyük bir degisim. Bazen secimlerimizde yanlis olabiliyor. Buradan lütfen yanlis anlam cikarilmasin kapanmanin yanlis oldugunu belirtmek istemiyorum. Bir dönem kafasina esip ya da aile baskisiyla kapananlar var. Daha sonra o degisime ayak uyduramayip ya da o insan olmadigini düsünüp tekrar aciliyorlar...

Siz kapandiginiza memnun musunuz ??

bende hatırladım şimdi o eski konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…