- Konu Sahibi karelibattaniyem
-
o kız gerizekalının tekiymiş:44:
bencede ama ınsan etkılenıyo malesef..insallah boyle bısı kımse yasamaz cok utanc verıcı
aklından zoru olmayan öyle birşey dermi durup dururken
banada görümcem bi ara öle diyordu
güya ben eşime yakışmıyormuşum çünkü benim boyum kısaymış, cüceymişim
bencede ama ınsan etkılenıyo malesef..insallah boyle bısı kımse yasamaz cok utanc verıcı
ayy ne kadar sınır bozucu ne kadar düşüncesiz insanlar var....allah sabır versin size
Eki Görüntüle 456740 kzlar cok gaza galdım saolun resmımı eklıyorum da bakın bı allah askına cırkınmıyım ben yaa
Eki Görüntüle 456740 kzlar cok gaza galdım saolun resmımı eklıyorum da bakın bı allah askına cırkınmıyım ben yaa
Kızı sallama dicem de ben senin eski konunu hatırlıyorum, sevgilin hiç kendine bakmıyorsun tarzı şeyler söylüyor sana kötü davranıyordu doğru hatırlıyorsam. O konunda da herkes bu ilişkiyi artık bitirmen gerektiğini, en azından sevgiline istediğin zaman onu bırakıp gidebileceğini kendisinin bulunmaz hint kumaşı olmadığını kanıtlaman gerektiğini söylemişlerdi. Sanırım senin kendine karşı özgüvenini yitirmen ve çevresindeki kızlar onun bir taraflarını kaldırmış.
Buarada istersen sitede kapalılar için güzel kombinler yayınlayan topikler var oradan nasıl giyineceğin hakkında fikir alabilirsin, ya da fotoğrafını ekleyip kendinde yapabileceğin değişiklikler hakkında fikir alabilirsin. Mesajına eklediğin fotoğrafı yarım saat içinde editleyebiliyorsun ya da avatarına ekleyip istediğin zaman kaldırabiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?