artık sevdiğime güzel gelmiyor muyum ?

neden bu kadar cok sinirleniyorsun ki resimdekiler benim dersin gecersin ne demek baska yerlere tasicam die göz var nizam var arkadaslar farkli bulmuslar resimlerinizi yorum yapiyorlar gayet seviyeyi düsürmeyelim lütfen

Gebe olan ve sinirlendiginiz üye sanirim Francesca;
Ben onun yorumunda herhangi bir hakaret, yada saygisizlik göremedim zira sadece üyelerin salak yerine konmasindan bahsetmis.
Ama sizin olayi hangi boyuta cekeceginizi merak ettim.
Hic tanimadigi bir üye kendisine hic bir sey söylemeden sadece yorum yapanlara gönderme yaparak "salak yerine konuyoruz " demesine bu kadar sinirlenip, olayi baska boyunlara tasimaktan bahseden bir insanin, nasil oluyorda, kendisi icin " bu yaninda ki sana yakismamis" diyen bir kiza sessiz kaliyor merak ettim.
Aceba böyle bir olay yokta, foto koyup ( siz olup olmadigi bile mechul) bizlerden iltifat alarak ego tatminimi yapiyorsunuz?

Hatırladım seni.
İşte mükemmel cildim ve sırrım diye konu açıp bol shoplu mükemmel cildinin fotoğrafını koymuştun konuya.
Neyse, konuya dönelim. Gayet güzelsin arkadaşım, oldu mu?

neden kendinize güvenmiyorsunuz biri aa cok yakısıyorsunuz deseydı eminim yogun duygular ıcınde olacaktınız nişanlınıza karşı ama sırf kendını bilmez biri yakışmıyorsunuz diyince neden etkilendiniz anlamadım kuvvetle muhtemel sizin kuruntularınız bunlar nişanlınız birbirinize yakışmadığınızı düşünseydi heralde nişan yapmak yrine ayrılırdı diye düşünüyorum

weiss katılıyorum aklımdan tam olarak gecen bu
fazlasıyla özguven eksıklıgı sezdım
fotograflarıyla oynamıs oynamıs bı kız cıkartmıs ortaya ve ben cırkınım dımı dıyor
e bızlerde yok canımmm cok guzelsın dıyecegız ( kırıılmasın uzulmesın)

konu anlasıldı

kzlar cok gaza galdım saolun resmımı eklıyorum da bakın bı allah askına cırkınmıyım ben yaa

bu resme gore guzel kissin ne gerek var ki boyle husnu kutruntuya..

Eki Görüntüle 456748

Bu diger bir actiginiz konudaki fotografiniz . pek birbirlerine benzemiyorlar gibi geldi

az benzerlik var..

ama tatlim o cilt ile ilgili konuda fotoshop yok yaan borcummu var size deyip kizmistin herkese ben hatirliyorum..

hımmm karelibattaniyem ve battaniyemkareli bu kadar benzer bir nick olur mu bence olmaz....diğer yorumları okumadan yorum yapmıştım ama yanlış olmuş sanırım bu fotoğrafların 2 side sizin değil hangi habersiz insanın fotoğraflarını paylaşıyorsunuz bilmiyorum ama sanırım kompleksiniz var yada bizim sizi pohpohlamamızi istiyorsunuz çözemedim valla akşamın bu saatinde

iyi de sen bayağı bayağı güzel bi kızsın ne demeye kuruntu yapıyosun ki o lafları söyleyen kız kıskanmıştır dolu var böylelerinden kazuletler

Su an bu konuyu hala takip ettiginizi düsünerek yaziyorum.
Bu forumda ki insanlar resminize ( ister üzerinde oynanmis olsun, ister olmasin, ister siz olun , ister olmayin) güzel dese ne olur? cirkin dese ne olur?
Belliki yasiniz kücük.
Dis güzelliginize bu kadar kafayi takmayin.
Insanin görünüsü elbette önemlidir ama bu bir insan icin basli basina bir degerlendirme unsuru degildir.
Elbette ki kendinize bakacaksiniz.
Temiz olmak, temiz kokmak, eskide olsa temiz giyinmek cok önemli seylerdir.
Ama biz size istediginiz kadar cok güzelsiniz diyelim egonuza tavan yaptiralim, siz zaten ne olup olmadigini bilirsiniz.
Ve insanin ne olup, ne olmadigini bilmesi kadar önemli birsey yoktur.
En azindan ne yoldan gecenin cirkinsin demesine, nede tanimadigi insanlarin resmine bakip güzelsin demesine bakmaz, cünkü bilir ne oldugunu.

ayy kendisi çok mu güzelmş de sana laf demiş bırak ya böleleriyle uğraşmaya bile değmez

iki resime de baktım ikisi de çok güzel..
Sensin ya da değilsin güzelsin ya da çirkinsin sonuç böyle bi davranışı yapan kişinin hadsiz olduğunu değiştirmez..
Kıskanç ve hadsiz insanlara bakıp da moraini bozmaya değmez.. Ve bir öneri daha sakın nişanlına çirkinim yanına yakışmıyorum
gibi laflar etme valla kendin edip kendin bulursun havalara girer o zaman burada açacağın konular daha üzücü olur
Özgüvenin olsun yahu

Hiç tanımadığım biri gelip bana aynı şeyi söylese, komplekse gireceğime, bu kızın kesin bir yarası var diye düşünürüm. Hangi aklı başında, mutlu, kendiyle barışık insan, hiç tanımadığı biri için bu kadar yüzeysel, ezikçe bir yorum yapar?

Benim saygim yerinde merak etmeyin.

Cok merak ettim tasiyacaginiz yeri. Tasisaniza?

Burada aslan kesilmek ne kadar kolay degil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…