- Konu Sahibi karelibattaniyem
-
konu sorumlusu kımse burayla ılgılenıp konunun kapatılmasını ve uyelıgımın ıptalını ıstıyorum..saygınızı bu kadar dusurdunuz ve gebe oldunuz ıcın yaptıklarınıza bısı demıyorum ama eger daha ılerı gıdılırse bu işi baska yerlere tasıcam haberınız olsun..
kızlar fazla uzatmadan konuya girim sevgilime artık yakışmadığımı düşünüyorun...onunla dışarı cıkıcakken utanıyorum kendimi yanında çirkin hissediyorum yaklaşık 3 aydır böyle sanırım 3 ay önce yasadımız olaydan dolayı böyle bir psikolejıye gırdım bır cafeden cıkarken bı tane kız nısanlıma donup yanındakı sana hıc yakısmıyor dedı..dondum kaldım öylece nısanlım duymadım falan dedı ama gidip parcalıyabılırdım o kızı..6 ay once kapandım belkıde bunun etkısı var alısamadım hala...eskıden saatlerce yuzume dıkerdı gozlerını sımdı o da yok..benmı kuruntu yapıyorum sizce..:2: resmimi eklemek ısterdım ama sılınemıyor muş.. :26:
kzlar cok gaza galdım saolun resmımı eklıyorum da bakın bı allah askına cırkınmıyım ben yaa
Eki Görüntüle 456748
Bu diger bir actiginiz konudaki fotografiniz . pek birbirlerine benzemiyorlar gibi geldi
niye bu kadar olay oldu anlamadım lens kullanan tek kısı benmıyım kı bu benı ılgılendıren bişey shop konusuna gelıncede kullanmadım demedım hıc bı zaman cıld konusunu dıyorsanız evet var orda..ıkıncısı konu bu degıl neden saptırdınız bunu da anlamadım..insanlar buraya guvenıp dertlerını paylasıyor..ama sız baska seylerle ılgılenıyorsunuz galıba
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/534393-sevgilim-cok-cirkinsin-biraz-kendine-bak-dedi.html
Arkadaşlar bu konudan bahsediyo sanırım
Nickler ve konular benzerde
Cok mu süpheci oldum az önce baktim .battaniyemkarali offline oldu, bir diger üye karelibattaniyem online oldu. ikinci üyelik sanirim....
Cok mu süpheci oldum az önce baktim .battaniyemkarali offline oldu, bir diger üye karelibattaniyem online oldu. ikinci üyelik sanirim....
konu sorumlusu kımse burayla ılgılenıp konunun kapatılmasını ve uyelıgımın ıptalını ıstıyorum..saygınızı bu kadar dusurdunuz ve gebe oldunuz ıcın yaptıklarınıza bısı demıyorum ama eger daha ılerı gıdılırse bu işi baska yerlere tasıcam haberınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?