- Konu Sahibi karelibattaniyem
-
Ay neren çirkinSenin bir tek gözlerin bile yeter inanmıyorum sana ya ben de dert edilecek bir durumun var sanmıştın
Çok güzelsin tatlım emin ol
Eki Görüntüle 456740 kzlar cok gaza galdım saolun resmımı eklıyorum da bakın bı allah askına cırkınmıyım ben yaa
Eki Görüntüle 456740 kzlar cok gaza galdım saolun resmımı eklıyorum da bakın bı allah askına cırkınmıyım ben yaa
http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/534393-sevgilim-cok-cirkinsin-biraz-kendine-bak-dedi.html
Arkadaşlar bu konudan bahsediyo sanırım
Nickler ve konular benzerde
kusura bakmayın da durup dururken hiç kimse,tanımadığı birine çirkin demez .büyük ihtimalle o kız,nişanlınızı daha önceden tanıyordu.
bir de bu resimde ki kızın siz olduğuna emin misiniz?bana biraz tanıdık geldi de.
kızlar fazla uzatmadan konuya girim sevgilime artık yakışmadığımı düşünüyorun...onunla dışarı cıkıcakken utanıyorum kendimi yanında çirkin hissediyorum yaklaşık 3 aydır böyle sanırım 3 ay önce yasadımız olaydan dolayı böyle bir psikolejıye gırdım bır cafeden cıkarken bı tane kız nısanlıma donup yanındakı sana hıc yakısmıyor dedı..dondum kaldım öylece nısanlım duymadım falan dedı ama gidip parcalıyabılırdım o kızı..6 ay once kapandım belkıde bunun etkısı var alısamadım hala...eskıden saatlerce yuzume dıkerdı gozlerını sımdı o da yok..benmı kuruntu yapıyorum sizce..:2: resmimi eklemek ısterdım ama sılınemıyor muş.. :26:
kusura bakmayın da durup dururken hiç kimse,tanımadığı birine çirkin demez .büyük ihtimalle o kız,nişanlınızı daha önceden tanıyordu.
bir de bu resimde ki kızın siz olduğuna emin misiniz?bana biraz tanıdık geldi de.
Diger konunuzda da photoshop'lu fotograflariniz var.
Bu ikisi ayni kisi mi? Gozler farkli ama yuzu cok anlayamadim.
Niye her yere fotograf koydugunuzu anlayamadim. Bir sorununuz var ama ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?