artık sevdiğime güzel gelmiyor muyum ?

Ay neren çirkin Senin bir tek gözlerin bile yeter inanmıyorum sana ya ben de dert edilecek bir durumun var sanmıştın
Çok güzelsin tatlım emin ol

tesekkur ederım ama sunu kabul etmek gerek nısalım benden guzel belkıde bızı kıskanmıs olup da boyle bısı soylemısde olabılırler..cok saolun kızlar ınanılmaz morel oldunuz..hepnıze tesekkur edıyorum

Bilmiyorum bu arkadaşın gözünde mi sorun var özgüveninde mi ama bu resim ona aitse söylenenlere kulak asması çok şaşırtıcı geldi bana..

Kıskanç insanlar güzele çirkin , zayıfa kilolu der.. bnu maalesef hemcinslerimiz çok sık yapar.. Ama kişi kendini en iyi bilendir

Bu konudaki amacı anlamamakla beraber güzel olduğunu bilmemekten ziyade ' çok güzelsin ' dedirtmek gibi birşey sezdim yanlış belki ama aksi hali daha komik ötesi.. Aynaya bakması kafi insanın, nasıl olduğunu bilmesi için

Sen kalbi çirkin olan bir kızın, güzellik görecesini niye kendine görece edindin be canım ?
Kendi kalbinin gözüyle görür herkes.
Sevdiğin de hala senin yanında olduğuna göre, seni beğeniyor ve seviyordur

kusura bakmayın da durup dururken hiç kimse,tanımadığı birine çirkin demez .büyük ihtimalle o kız,nişanlınızı daha önceden tanıyordu.

bir de bu resimde ki kızın siz olduğuna emin misiniz?bana biraz tanıdık geldi de.

o kız kudurmuş... aman canım ya ınan guzellık cok sonra gelır seven ıcın kendını uzme lutfen...

nasıl yani tanıdık

kuruntu yapma canim kendi kendine heleki bas örtüsünü bahane hic etme seni seven ölede sever bölede o kiz kiskanmis cocuga laf atma bahanesiyle seni kullanmis affeedersiniz ama cok gerzek bir kizmis

ve sen o kıza hıc bırsey yapmadın mı
helal olsun sabrına vallahı
bnce yuzun cok seker cırkın falan degılsın...mutluluklar

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz sevgilinizi seviyor musunuz?
O sizi seviyor mu?

Cevaplar evetse ikinizde birbirini güzel buluyorsunuzdur. Yoldan geçen herkes iğk hiç yakışmıyorsunuz dese bile tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn demeniz lazım.

Üni.deyken benim arkadaşlarımda eşimi (ozaman sevgilimdi ) yanıma yakıştırmazlardı en yakın arkadaşlarımdı bu kişiler eğer onlara kulaklarımı tıkamayıp sivrisinek zırıltısı gibi dinlemeseydim şimdi eşim için ooo çok kaliteli saygıdeğer bi eşin var diyemezlerdi...

Sen kimseyi dinleme...

Diger konunuzda da photoshop'lu fotograflariniz var.

Bu ikisi ayni kisi mi? Gozler farkli ama yuzu cok anlayamadim.

Niye her yere fotograf koydugunuzu anlayamadim. Bir sorununuz var ama ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…