artık sevmiyor mu yoksa gurur mu yapıyor?

shy-x

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2014
39
14
18
30
Birisi vardı bir senedir peşimden koşuyordu ben istemiyordum en son beni gerçekten seviyor dedim kabul ettim bir iki ay çıktık. Gerçekten üstüme titredi ne zaman buluşalım desem geldi her istediğim zaman yanımda oldu. Hayatımın en güzel günlerini yaşadım. Geçenlere bi gün kalbimi kıracak bisey söyledi bende ona çok ağır laflar söyledim ayrıldım ama gerçekten baya ağır laflardi. Sonra Özür diledim çok pişman oldum ama affetmiyor şimdi arkadaşıma da boşuna ugrasmasin o laflar dan sonra ben onunla görüşmek istemiyorum demiş. Bende bıraktım bir iki gündür hiç aramadim. Sizce artık sevmiyor mu yoksa gururundan mu böyle yapiyor? Geri döner mi?

Birisi vardı bir senedir peşimden koşuyordu ben istemiyordum en son beni gerçekten seviyor dedim kabul ettim bir iki ay çıktık. Gerçekten üstüme titredi ne zaman buluşalım desem geldi her istediğim zaman yanımda oldu. Hayatımın en güzel günlerini yaşadım. Geçenlere bi gün kalbimi kıracak bisey söyledi bende ona çok ağır laflar söyledim ayrıldım ama gerçekten baya ağır laflardi. Sonra Özür diledim çok pişman oldum ama affetmiyor şimdi arkadaşıma da boşuna ugrasmasin o laflar dan sonra ben onunla görüşmek istemiyorum demiş. Bende bıraktım bir iki gündür hiç aramadim. Sizce artık sevmiyor mu yoksa gururundan mu böyle yapiyor? Geri döner mi?
Ne gibi agir laflar mesela anne babasina mi hakaret ettin ya da gururuna dokunacak kadar agir bi hakaret mi ettim kisiligine yoksa nasil laflar? Eger bu saydiklarim disinda hakaret tarzi bise yoksa aslinda gercekten seviyorsa affeder diye dusunurum

Yerinizde olsam o kadar laf ettigim birinden özür dilemezdim..

Senin kalbini kirmaktan korkmayan bir adamın karsina gecip ettigim laflar icin ozur dilerim demek , bana biraz sacma geliyor..
Seni kırmasaydı belki de o laflari hic duymayacaktı..

Bence onun seni sevip sevmemesini değil de, senin onu sevmiyor oluşunu tartışalım.
Bana "ilgi hoşuna gitmiş" gibi geldi sadece, o sayede başlamışsın zaten, ve adamın ilk hatasında da onu küstürecek kadar ağır laflar edebilmişsin.
Sevmediğin, sadece etkilendiğin veya hoşlandığın insanın peşinden koşma bence, bırak. Sana da, ona da haksızlık.

Dönmesin bence, siz de doğru düzgün hareket etmeyi öğrenirsiniz ilişkilerde, kalbinizin kırılmasına ağza alınmayacak ağır laflar ediyorsunuz, ayrılıyorsunuz, üstüne af dileyip şimdi de geri döner mi diyorsunuz? Neden dönsün ki, bir senedir peşinde koştuğu insan dengesizmiş.

Pesinizden kosarken sizi taniyamamis demek ki, simdi tanimis, bikere gercekten agir laflar saydiysaniz ki kendiniz kabulleniyorsunuz, simdi affetse ilerde kavga edince aynisini yaparsiniz diye af etmek istemiyordur ki cok akillica, tebrik ediyorum delikanliyi...:ssz:

Bakılacak yüze çamur atmayacaksın, çamur atılacak yüze bakmayacaksın der eskiler, aslında böyle demezler de siz anlamışsınızdır sözün doğrusunu.

Daha ilk tartışmada senin de kabul ettiği gibi ağır sözler söyleyebilecek yapıdaysan zaten adam çok haklı kendini çekmekte. Ayrıca ağır sözlerin ne gereği var, belki kendini sakin sakin ifade edip kırıldığın noktayı belirtsen adama seni doğru biçimde tanıyabilme şansı verirdin ama şu an yaşanan durum tam aksi biçimde olmuş.

Çok haklisiniz malesef sinirlendigim zaman gözüm hiçbir şeyi görmüyor sonra böyle pişman oluyorum şimdi ne yapıcam :(

Benimde haklı olduğum yerler var ama, gerçekten seven bi insanın yapacağı herseyi yaptı ama bana daha güzel giyinmeni istiyorum gibi laflar söyledi Belkide benim birsey alacak param yoktu olamaz mı ? Ve bana makyaj yapamiyorsun dedi bi arkadaşımla kiyasladi. Insan sevdiğini olduğu gibi sevmez mi? Bende bunların üstüne söyledim o lafları sen önce kendine bak bu kız benle nasıl çıkmış diye sukret ben senin tipine drgil karakterine baktım ama sende o da yokmuş dedim

Bence onun seni sevip sevmemesini değil de, senin onu sevmiyor oluşunu tartışalım.
Bana "ilgi hoşuna gitmiş" gibi geldi sadece, o sayede başlamışsın zaten, ve adamın ilk hatasında da onu küstürecek kadar ağır laflar edebilmişsin.
Sevmediğin, sadece etkilendiğin veya hoşlandığın insanın peşinden koşma bence, bırak. Sana da, ona da haksızlık.
İlk başta sevmiyordum ama sonra gerçekten sevdim dediğim gibiı benim de gururum kırıldı sinirle soyledim

Benimde haklı olduğum yerler var ama, gerçekten seven bi insanın yapacağı herseyi yaptı ama bana daha güzel giyinmeni istiyorum gibi laflar söyledi Belkide benim birsey alacak param yoktu olamaz mı ? Ve bana makyaj yapamiyorsun dedi bi arkadaşımla kiyasladi. Insan sevdiğini olduğu gibi sevmez mi? Bende bunların üstüne söyledim o lafları sen önce kendine bak bu kız benle nasıl çıkmış diye sukret ben senin tipine drgil karakterine baktım ama sende o da yokmuş dedim

Pff savunmanız bu mu? Kıyafet alacak param yok ve makyaj yapmayı iyi bilmiyorum, tecrübem yok canım.
Bakın tipine ve karakterine laf etmeden nasıl bitti tartışma, artık o düşünsün.

Ama yok tabi bunları söyleyebilmek gurur kırıyor güya, seven insan dürüst olur önce kendine sonra karşısındakine. Sizi olduğunuz gibi kabul etmiş şimdi, tipini ve karakterini beğenmeyen bir insan.

Pff savunmanız bu mu? Kıyafet alacak param yok ve makyaj yapmayı iyi bilmiyorum, tecrübem yok canım.
Bakın tipine ve karakterine laf etmeden nasıl bitti tartışma, artık o düşünsün.
Ben makyaj yapmayı bilmiyorum demedim ki kime sorduysam alakası yok gayet güzel yapiyorsun dedi ama gerçekten sürekli değişik kıyafetler giyecek durumum yok kimseyi inandım ak zorunda değilim ben sadece yardım istedim etmek zorunda da değilsiniz yorum yapmak zorunda da değilsiniz

Back
X