Artık son fitil ateşlendi

Okul öncesi seneye de bu şekilde atanır. Aşağı yukarı böyle olur. Bence ailenizin yanına gidip her şeyi bir kenara bırakıp KPSS çalışın. Bu adamın huyunda aşağılama var. Atansanda aşağılar bu. Mutlaka bulur bir şey. Ben atanmış öğretmen olduğum halde sırf ek dersim düşük diye eski eşim sende kendine maaş mı alıyorsun diyorsun derdi. Yine aşağılardı yine beğenmezdi. Bu defada branşımı aşağılardı. Yani bunun sonu gelmez. Alabildiğini al sonra bas tekmeyi. Ne güzel kolay atanacağın bir bölümün var. Seneye bu zaman her şey bitmiş olur rahatça sınavına girip atanırsın inşallah

Tamamdır. Bence uğraşmaya değmez. Bir avukat aracılığı ile şartlarınızı söylersiniz.
Birçok eşyanın sizin tarafınızdan alındığını faturaların bulunduğunu belirtsin. Bunlar dışında evden almak istediğiniz eşya Varsa onları, sizin üzerinizden çıkan tüm takıları istediğinizi söylesin. Anlaşmalı boşanmaya bakın.

Bu arada takılar nerede?

Estağfirullah.Zaten onun gibi bir insanı kimse çekmez.Ailesinin yaptıklarından haberi bile yok.Büyüdüğü aile ortamı çok önemli kesinlikle.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Çok teşekkür ediyorum.Kesinlikle huyu bu.Kendisi mükemmel sanki bana kulp buluyor.İnanın ne düğün istedim,ne lüks eşyalar.Ailemin yaşadığı yer ile benim yaşadığım yer 10saatlik uzaklıkta.Bir gün süpriz yapıp geldiler.Babam o kadar üzüldü ki Halime baba işte.Bulaşık makinem bile yok bu devirde.Yeni gelinim birde.Hep daha yük olmayayım borçlanmasın diye düşündüğümden .

En garantisi darp raporu idi
Haklısınız.Ama şuanlık öyle bir durum olmadı

Ailemden başka takı kimse takmadı .Sadece nikah oldu.Onun memleketinde düğün olmadı.Zaten ben de istemedim.Ama eşimin ailesinin borçları olduğu için takı takmadılar.Sadece nikah oldu.Pandemi zamanına denk geldi zaten.

peki evlendikten sonra alınan ev araba bişiy var mı?

O halde ailenizin taktığı takıları alın. Sanırım takılar sizde. Eşyaları bölüşün. Bunun dışında darp raporu ve aldatma gibi kanıtlı net şeyler olmadıkça tazminat alamazsınız. Hatta hayatınıza bakmak istiyorsunuz KPSS çalışacaksınız kısa yoldan anlaşmalı boşanmak sizin için daha mantıklı. Alacağınız tazminat için evli kalmak değmez. Ortada ev araba vs yok. Çocuk yok. Takı yok.

Araba var ama bakalım o ne olacak.Sıkıntılar illa çıkartır yine.Allah yardımcısı olsun herkesin

Boyle bir adamla anlasmali bosanmayin demeye geldim. Bir avukata danisin en iyi sizi o yonlendirecektir. Anlasmali bosanip yaptiklarini yanina kar birakmayin. Allah yardimciniz olsun.

İnsan eşim dediği kişiden bir destek bekler. Sizinki destek olmayı geçmiş köstek oluyor. Yorumların birkaçını okudum da bence hakkınız olan şeyleri alıp hemen kaçın. İntikam için daha fazlasını almaya çalışmayın. Ben olsam en hızlı şekilde kaçardım. Mala mülke gerek yok, kendiniz yeni bir hayat kurup kazanırsınız paranızı. Mutlu ve huzurlu olursunuz. Eğer çok bir şey talep ederseniz öfkesini tekrar kontrol edebileceği kesin mi? Ya daha fazla sinirlenip size bir zarar verirse? Sizin için endişeliyim doğrusu. O yüzden arkanıza bakmadan kaçın derim.

Boyle bir adamla anlasmali bosanmayin demeye geldim. Bir avukata danisin en iyi sizi o yonlendirecektir. Anlasmali bosanip yaptiklarini yanina kar birakmayin. Allah yardimciniz olsun.
Çok teşekkür ediyorum. Tanıdığım avukat var evet arkadaşım arayacağım bakalım ne diyecek.

Huzur çok önemli.Çok haklısınız inanın kestiremiyorum zaten davranışlarını.Benim gibilerin Allah yardımcısı olsun.

Bende senin gibiydim. Onun alması gereken şeyleri bile ona yük etmez kendim alır aileme de o aldı derdim. Ama benim bakış açım çok değişti boşandıktan sonra. Benim bekarken bile konforlu bir hayatım vardı, evim güzeldi, arabam vardı. Sırf bir insanla evlenmek için her şeyi arkamda bıraktım. Ne gerek var ki. Bundan sonra maddi manevi her bakımdan yeterli bi adam karşıma çıkmadan daha kimseye selam dahi vermem. Yazan: Barista Ziyagil

Araba var ama bakalım o ne olacak.Sıkıntılar illa çıkartır yine.Allah yardımcısı olsun herkesin
Araba evlilik birliği içinde mi alındı? Tüm borcu bitirdiniz mi? Arabanın peşinatı nereden geldi? Eski arabanın satılması gibi bir durum var mı?
İki yıllık evlilikte uğraştığınıza değmez diye tekrar söylüyorum ama siz çekişmeli boşanmayı tercih edeceksiniz sanırım. Hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…