Artık son fitil ateşlendi

çok doğru dediniz.

Araba evlendikten sonra alındı.Ev eşyası düğün yerine araba aldık abisinden.Açıkçası bana da mantıklı gelmişti ama demek ki böyle düşünmemek gerekmiş.

çok doğru dediniz.
Sen atanmaya bak kardeş. Boşanırsın elbet. Hiçte acele etme al alabildiğin her şeyi. En azından ileride sana o aldıkların teselli olur. Ben hiçbir şey almadım ama pişmanım. Keşke donuna kadar alsaydım. Hep korktum bana aileme bir şey yapar diye. Atandıktan sonra ağa da sensin paşa da sensin. Maaşını yer içer gezersin.

Kesinlikle katılıyorum,bir an önce kurtulmaya bakın,bu tip insanların sağı solu belli olmaz.

Araba evlendikten sonra alındı.Ev eşyası düğün yerine araba aldık abisinden.Açıkçası bana da mantıklı gelmişti ama demek ki böyle düşünmemek gerekmiş.
Abisinden alınan arabayla ilgili abim bana hediye etti diyebilir. Arabadan pay almayabilirsiniz.

ne güzel dediniz.Çok parada gözüm yok huzur olsun yeter.

tabii ki mutlaka nafaka talep edin, durumunuz uygunsa bir avukat tutun hatta, böyle sosyopat ve manipülatör erkekler iyice bezdirdi artık hiçbir şeyin yanlarına kalmadığını görmeliler.

Çalışmayan kadını güçsüz görüyor kocanız keşke en baştan özeldede olsa çalışsaydınız. Sağlık olsun. Bundan sonrası için mutlaka çalışmanızı öneririm özelde de olsa. Tazminat hakkınız var isteyebilirsiniz. Anlaşmalı olursa en baştan nasıl boşanacağınızı belirlersiniz tazminat, nafaka, mal paylaşımı vs konularının tümünde anlaşmanız lazım hakimin karşısına bu şekilde çıkarsınız ve bir iki dakika içinde boşar

Evden çıkma. Zorbalik yaparsa polisi ara ve direkt uzaklaştırma al. Anlasmali boşanıp ekmeğine yağ sürme. Çekişmeli dava ac ve tazminat,nafaka talep et. Altın vs varsa hepsini annene kaçır şimdiden ispatlayamaz.

Delilim arada çekitiğim bazı fotoğraflar var.Olay sonrası çektiğim.Onlar olur mu acaba?
Hayır fotoğraflar delil sayılmaz. Olay anında kolluk çağırıp,darp raporu aldırmaniz lazım hastaneden. Üstte yazdığım gibi anlaşmalı boşanmayın. Tazminat ve nafaka hakkınızı kullanın. Evden onu uzaklaştırın boşanmadan da iştirak nafakasina başvurabilirsiniz. Kadın ekonomik özgürlüğünü tabiki eline almalı fakat çalışmaması yasa nezdinde boşanma sebebi değil,bu çalışmama maddesi erkek için geçerli. Siz imza vermeden o sizi boşayamaz. Bu kadar hakaretine karşı intikam istiyorsaniz çatır çatır nafakayı alın 3 5 farketmez amaç kendini bir cacik sanmasin. Siz de ozel sektorde calisin devleti beklemeniz gerekmiyor bos durmayin derim

Ben 15 yıllık ogretmenim şimdi nasıl bilmiyorum bizim zamanımızda iki yıl geçerliydi puanlar .
Moralinizi hiç bozmayın okul öncesi onu cok açık bir bölüm . Hep atamaları iyi olur . Çocuğunun olmaması büyük avantaj at basından gitsin . Bir yıl cok sıkı ders çalış . Atandığında karşına cok güzel insanlar çıkacak .

Haklısınız merhamet önemli manevi tazminat davası açın

dedi.Evliliğimizin başından beri her tartışmada kapıyı gösteriyor zaten.
Hiçbir seven erkek kapıyı göstermez.... Sizi kesinlikle sevmiyor. Aşağılık kompleksi var. Bu hayvanoğlu ile hayat geçmez. Sizde bir parıltı görse idi bu kadar haddini aşmaz sizi maddi kullanırdı. Bunu görmediği için kendi ezikliğini sizde kullanıyor. Bosanin, bir eşeğin yükünü çekmeyin.

Bu kompleksli pislikten bir daha hakaret sakın işitme şiddet görme! Boşan ama boşanmazsan da sakın kendini bunlara maruz bırakma. Keşke bu kadar fedakarlık yerine ders çalışsaymışsın. Beyse çok gençsin zaten lütfen atan. Ve asıl amipi besleme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…