Artık son noktaya geldik :((

Nuhtufan

Hiç öpmiyim canım
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2017
417
801
103
42
Durumumu şöyle anlatayım. Eşimle üniversite yıllarında tanıştık 6yılın sonunda evlendik on yıllık da evliyiz üç çocuğum var. Yaşım 34 hayatımın yarısı eşimle geçti. Çok sevdim ve çok da sevildim. Her çocuğu isteyerek yaptık. Ben onun ailesini severim o benimkini çok sever. Yani örnek çiftler olur ya gıbta ile bakılan işte o bizdik.

Evliliğimizin ilk yılında eşim aile şirketi vardı işler çok kötü ha battı ha batacak. Borçlar eve gelir hacizler daha maddi olarak ne sıkıntı varsa yaşadık ben çalıştığım için çok şükür muhtaç olmadık ama rahat da edemedik. O zamanlar bile inanılmaz sıkı bir aileydik.
Bundan üç yıl önce eşim bir gayret ayrıldı şirketten annesinin adına bi şirket açtı ilk yıl fena değildi ama inanılmaz kendine güveni geldi aman sonrası Allah yürü ya kulum desin. Olayımız burda başladı önce evden uzaklaştı sonra benden. Kendine Yen'i bi hayat kurdu Benin'de o hayatın dışına bir güzel itti. Başta mantıklı hareket edemedim birden bıçak gibi değişen bir kocayı hazmedemedi saçmaladıkça saçmalıdım. Şimdi de boşanmak isteyip istemediğine karar verecekmiş.
Benim çekincem beni boşandı falan değil çocuklar. ailem burda değil boşansak ben burda kalamam çocukları da bırakamam.
Çocukları alsam babaya inanılmaz düşkünler yıkılırlar çünkü onlarda bu babayı tanıyanıydılar akıl almak değil niyetim. Biri desin ki geçecek be güzelim oOkadar bunaldım ki ailem de durumu bilmiyor beni bi teselli etseniz. Bi dua etseniz yavrularıma

Ben de anlamiyorum hep bu parmakla gosterilen ciftler nasil boyle oluyo.
Digeri esinin size ilgimi gostermiyo yoksa bosanmak mi istiyo.
İlgiyse bi sirket kurmus is stres derken size degismis gelebilir.
Cocuklar icin bisey diyemiyecem.cok duskunlermis ya simdi napiyolar peki babanin bu degisimin de

Ben de anlamiyorum hep bu parmakla gosterilen ciftler nasil boyle oluyo.
Digeri esinin size ilgimi gostermiyo yoksa bosanmak mi istiyo.
İlgiyse bi sirket kurmus is stres derken size degismis gelebilir.
Cocuklar icin bisey diyemiyecem.cok duskunlermis ya simdi napiyolar peki babanin bu degisimin de
Nerden anlatsam. İlk başlarda gün içinde aramalar kesildi. Mıç mıç değildik ama gün içinde muhakkak araşırdık. Sonra eve geç gelmeler başladı. Sonra bana karşı agresifleşti. Her hareketim batar oldu. Bende tabi süreci iyi yönetemedim. Baya bi saçmaladım. Bu arada alkol hiç almazdı şimdi içmeden gelmiyor. Çocuklar kızım farkında diğerleri küçük biri 6 diğeri 3 kızım çok üzülüyo ama bi süre sonra oda babasının düzeleceğini ümit ediyor

Ben anlamadım ilişkiniz neden bozuldu?
Aslında ben anlatamadım yaklaşık 8 Aydır böyleyiz. İlk başlarda kabul etmiyordu durumu benim abarttığını iş için diyodu neler yaşadık sen biliyorsun falan falan
Sonra toprağını buldu yeşerdi işte. Ya aman kızlar ben kocaya üzülmeyi bıraktım çocuklarım başarım nasıl toplarım onları

Nerden anlatsam. İlk başlarda gün içinde aramalar kesildi. Mıç mıç değildik ama gün içinde muhakkak araşırdık. Sonra eve geç gelmeler başladı. Sonra bana karşı agresifleşti. Her hareketim batar oldu. Bende tabi süreci iyi yönetemedim. Baya bi saçmaladım. Bu arada alkol hiç almazdı şimdi içmeden gelmiyor. Çocuklar kızım farkında diğerleri küçük biri 6 diğeri 3 kızım çok üzülüyo ama bi süre sonra oda babasının düzeleceğini ümit ediyor
Ailesiyle araniz iyiymis konussaniz size yardimci olmazlar mi ogullariyla konusup.eger iyce kotulesir kp kv de bana karsi dururlar diyosan hic bulastirma.

Neden kendinizi bu kadar yipratiyorsunuz.
Her cumlenizde kendinizi sucluyor gibisiniz.
Bu sureci "yonetemedim" gibi.. Sacmaladim.cumleniz gibi.

Siz de insansiniz.nereye dek tölere edecektiniz?
Lutfen kendinizin de bir birey oldugunuzu unutmayin.
Ve O kim ki bosayip bosamadigina karar vercekmis?

*bu lafi ile -1 ben de.

Ya parayi buldu .ortami degisti. Icki meyhanelere sardi.

Ya dibi buldu yine ickiye sardi.

Ailesiyle araniz iyiymis konussaniz size yardimci olmazlar mi ogullariyla konusup.eger iyce kotulesir kp kv de bana karsi dururlar diyosan hic bulastirma.
Onu da denedim yatağını ayırdı kulpsuz çaydanlık. Evlilikten soğumuş parayı buldum kendim yiyecem diyemiyorda

Neden kendinizi bu kadar yipratiyorsunuz.
Her cumlenizde kendinizi sucluyor gibisiniz.
Bu sureci "yonetemedim" gibi.. Sacmaladim.cumleniz gibi.

Siz de insansiniz.nereye dek tölere edecektiniz?
Lutfen kendinizin de bir birey oldugunuzu unutmayin.
Ve O kim ki bosayip bosamadigina karar vercekmis?

*bu lafi ile -1 ben de.

Ya parayi buldu .ortami degisti. Icki meyhanelere sardi.

Ya dibi buldu yine ickiye sardi.
Saçmaladım o kendine bi yol çizdi ben de birgüzel o yola taşları döşedim. Sonra ailesinedurumu anlattığımda ha ama oda şunu yaptı demiş. Malın mülkün derdine düştü beni yaraladı bu demiş. Bütün mal varlığımız şirket üstünde şirkette annesinin bende kullandığım arabayı üstüne yapmasını istedim. Biraz çirkefleşmişde olabilirim ama öncesinde beni çoookkk delirtti onlardan bahsetmemiş.

Çocuklarına düşkün bi babaysa o da istemez boşanmayı demek istiyorum umarım aklı karışmıştır ve doğru yolu bulur sen çok taviz verme ona muhtaç değilsin ve ayrılma kararı alırsa kaybeden o olur çocuklarından olur yapcak bişey yok gelir görür gittiğin yere inş iş oralara gelmeden düzelir..

Ayrılık kararını kendim almıyorum. Çünkü bu süreci o başlattı benden boşanmak istiyosa herkese çocuklara dahi bu durumu kendi anlatmalı. Ben bu vebali almıycam. Onsuz yaşayamam öldüm bittim durumları geçti şükür bi burukluk var bide gelecek korkusu o da yaşayarak geçecek heralde bide geceler sizce de gereğinden fazla uzun değil mi:))

Bazen biten seyler icin cabalamak gereksiz.Olmuyorsa zorlamanin anlami yok.Belli ki esinizin hayatinda baskasi var.

Bosanmak isteyen esinizse evi size biraksin cunku gitmek isteyen o.Hem cocuklarinizin duzeni bozulmamis olur hem babalarini gorebilirler isteyince.

Allah yardımcınız olsun. Zor bir durum tabi 3 çocuk var düzen var kolay değil bir yuva yıkılırken dağlar bile titrermiş..
Eşinizin hayatında birisi olduğu için bu kadar değişmiş olabilir mi ? böyle bir şüpheden bahsetmemişsiniz ama , sanki tavrı hareketleri öyle gibi yoksa bile böyle giderse meyilli gözüküyor..
Eğer imkan varsa kısa bir tatil ayarlayın çocuklarınız olmadan, Başbaşa sorunları çözebilmek adına son kez şans vermiş denemiş olursunuz
Yok o da olmazsa sizin de yapacak birşeyiniz Yok , sonuçta bi hayatınız var zehir etmek yerine güzelce yaşamak sizinde hakkınız..

Bazen biten seyler icin cabalamak gereksiz.Olmuyorsa zorlamanin anlami yok.Belli ki esinizin hayatinda baskasi var.

Bosanmak isteyen esinizse evi size biraksin cunku gitmek isteyen o.Hem cocuklarinizin duzeni bozulmamis olur hem babalarini gorebilirler isteyince.
Onu da ben istemiyorum ailem yanımda değil kimsem yok burda bana sahip çıkacak. O yüzden çocuklarımı alıp gitmek istiyorum. Ama çocuklara da kıyamıyorum. Bu evde de durmak istemiyorum.

Allah yardımcınız olsun. Zor bir durum tabi 3 çocuk var düzen var kolay değil bir yuva yıkılırken dağlar bile titrermiş..
Eşinizin hayatında birisi olduğu için bu kadar değişmiş olabilir mi ? böyle bir şüpheden bahsetmemişsiniz ama , sanki tavrı hareketleri öyle gibi yoksa bile böyle giderse meyilli gözüküyor..
Eğer imkan varsa kısa bir tatil ayarlayın çocuklarınız olmadan, Başbaşa sorunları çözebilmek adına son kez şans vermiş denemiş olursunuz
Yok o da olmazsa sizin de yapacak birşeyiniz Yok , sonuçta bi hayatınız var zehir etmek yerine güzelce yaşamak sizinde hakkınız..
Benim vicdanım okadar rahatı ben çok fedakarlık yaptım. Başka bi kadın var mı yok mu İnan'ın bilmiyorum sorduğumda yok diyor.(var da demez gerçi) ama yine de bakıyorum yok diyorum bu adam benim kocam değil uzaylılar kaçırmış yerine de bunu koymuşlar

Back
X