• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artik susacagim...

Ay ne sikintili insanlar yaa... Esinizden baska kimse cozemez bunu. Ayrica kardesine gelme diyemeyen adam ayni zamanda karisini ne hale dusuruyor. Hic dusunmuyor mu hadi hizmeti gectim bir kadin evinde rahat olmak ister. Aksama kadar rahat kiyafetlerle bebegiyle diledigince ilgilenmek ister. Bir kere bunu dusunmesi lazim.

Esiniz bisey yapamazsa siz yapin. Bi cinnet her seyi halleder ne de olsa.

Eşinde ne düşüncesiz adammış be arkadaşım :47:!

Ben ailemi ziyaret etmek istiyorum de bence. Git bir süre kafanı dinle. Bu ne ya, ne kadar ayıp bir şey :20:...

dogumunzda kv niz nıye geldıkı.annenızın gelebılecek durumu yok muydu? ne bıcım ınsanlar ayrıca ya bu kadar mısafırlık olur mu sülalecek.sızın akrabalarınızdan gelen gıden yokmu.onlarıda cagırın cekinsinler bıraz.

dogumunzda kv niz nıye geldıkı.annenızın gelebılecek durumu yok muydu? ne bıcım ınsanlar ayrıca ya bu kadar mısafırlık olur mu sülalecek.sızın akrabalarınızdan gelen gıden yokmu.onlarıda cagırın cekinsinler bıraz.

benim kv ariza biraz.annem bana cok yakin oturuyo ve gelince kv 5 karis surat yapip tek laf etmiyo.annem alttan almaktan bikti.kv.ye gore oglunun evi burasi..
bu arada ben calisiyorum.tek rahat edecegim yer evim ama bi geliyorum is beni bekliyo..cinnet.kar etmiyo.
o kadar rahatlar ki
acaba hamilelikten dolayi ben mi abartiyorum diye dusunmeye basladim...

neden artık susacağım diyorsunuz. susmak çözmez hiçbir derdi.
eşinize üslubuyla anlatın.
anladığım kadarıyla bunu denediniz ve çözüm olmadı.
o zaman gelen misafire anlatacaksınız derdinizi güzellikle.
anlamıyorlarsa o zaman kötü gelin olacaksınız

çıngar çıkarıp olayı çözeceksiniz.
zor işler ama bazı insanlar iyi davranmaktan
halden
evlilikten anlamaz.
cok haklisin ama biktim anlatmaktan.anlamamalarindan.bu bunlarin kulturu esim hep boyledirler diyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

edit; pardon yanlış yere yazdım :D

Son düzenleme:
En baştan tavrınız belli olmalıydı
Onlara göre size yardıma geliyolar da siz beğenmiyosunuz olur bu saatten sonra birşey derseniz..

aminn inşallah..ama gelip 6 ay kalcaklarını düşündükçe stres yapıyorum nasıl rahat ederim naparım nasıl geçicek o kadar ay.şimdiden konuşulmaya başlandı bile ne olcagı.gecen ay düşük yaptım bkalım ne zaman kavuşabilcem

simdiki aklim olsa dogumumda asla onlarla yanyana gelmezdim ne pahasina olursa olsun.benim stresim cocuga gecti 3ay hep aglayan bir cocukla aklimi kaciriyordum.onlarin ruhu bile duymadi

anlasin yada anlamasin buna ragmen devam ederse anlayistan cikar yüzüslük olur bence!

bende ayni siIn gibi dusunuyorum.ama ben degil oglu soyleyecek.esime dedim gelmeden once musait miyiz diye aramalari gerektigini.ve benim hassasiyetlerimi anlat anlamazsa ne yapayim diyor yine soyleyeceksin dedim

Gelenler yardim etmiyor mu? Bari temizligini filan yapiverseler...

k.bakmayin gormedim yazdiginizi.en son patlayip yedikten sonra makinaya koyarsaniz sevinirim dedim soylersem kaynim yapiyor.k.p le kuzenlerine diyemem

ayyyy...bu sorun herkeste var sanirim.4aylik hamileyim.gecen sene gorumcem hamileydi.hamile diye,bulantisi var diye onun dokunulmazligi vardi.ama benim sorunsuz geciyo diye 1 haftadir kaynim bende.cat kapi geldi.1haftadir da gitmiyo.anneleri de gorumceler de gelebilirmis.geline gelecek cok yani...esim konusuna hic girmiyorum.cagirip oturdugu yerden cay yemek sormasini anlatmayayim.

allah var esim herseyini kendi yapar benim is yapip onun oturdugunu bilmem.

k.bakmayin gormedim yazdiginizi.en son patlayip yedikten sonra makinaya koyarsaniz sevinirim dedim soylersem kaynim yapiyor.k.p le kuzenlerine diyemem

Hadi kp neyse de, kuzenler niye yapmiyor? Ben bu insanlari anlamiyorum, hic mi yük olduklarini dusunmuyorlar?

Ay ne sikintili insanlar yaa... Esinizden baska kimse cozemez bunu. Ayrica kardesine gelme diyemeyen adam ayni zamanda karisini ne hale dusuruyor. Hic dusunmuyor mu hadi hizmeti gectim bir kadin evinde rahat olmak ister. Aksama kadar rahat kiyafetlerle bebegiyle diledigince ilgilenmek ister. Bir kere bunu dusunmesi lazim.

Esiniz bisey yapamazsa siz yapin. Bi cinnet her seyi halleder ne de olsa.

ayni seyi dedim beni onlerine hizmetci ediyorsun dedim.sanirim biraz anladi kardesini azarliyor iyariyor

Eşinde ne düşüncesiz adammış be arkadaşım :47:!

Ben ailemi ziyaret etmek istiyorum de bence. Git bir süre kafanı dinle. Bu ne ya, ne kadar ayıp bir şey :20:...

eger cumaya kadar gitmezlerse pilimi pirtimi toplayip gidecegim.bugun okulda oturdun durdum cocukla eve gitmemek halbuki insanin evi gibi varmi?

Subat ayinda 5 aylik tup bebek yontemiyle olmus bebegimi kaybettim karsimda guldu gectiler ki biz eltimle sorunluyuz rabbim beni aglattigi o akittigi gozYaslarmin hesabini sorsun !!! Suan gene herkesten gizli tedavi yaptk beklemedeyim bu hafta sonuc alacaz ama maalesef sancm oluyor bisey oluyor genede hareket halindeyim bende insanim yahu !!!

Siz bebeginizi kaybettiniz size gelip gulen eltiniz suan evinizdemi kaliyor yani ?

annesi hic gelmemisti o ara yardim icin geleyim dedi.konuda acmistim.o da bana yaptiklarini yasasin.rahatligiyla canima okudu.en son hangimiz hamileydik anlamadim dedim yuzune oyle bakti...ayda iki ayda bir geliyirlar isleri oluyor burda ne hikmetse.benim ailemde gelir ama yalvar yakar.ki esime dedim esit goruyorsan benimkilerde gelmesin hayir tabiki diyor.ne hikmetse benim annem gelir temiLigimizi yapar evimizi yemegimizi duzenler.kardesim gelir cocuga bakar bes dk.durmaz esimindagzinin icine bakarlar.ben hepsini allaha havale ediyorum.bir arkadas yazmis cinnet gecirecegim sonrasi kotu olacak.wvet esim herseyim ama gerekirse herkes gozden cikarilabilir. ben kocama bile bu kadar hizmet etmedim ayyyu cok dolmusum

benim kv ariza biraz.annem bana cok yakin oturuyo ve gelince kv 5 karis surat yapip tek laf etmiyo.annem alttan almaktan bikti.kv.ye gore oglunun evi burasi..
bu arada ben calisiyorum.tek rahat edecegim yer evim ama bi geliyorum is beni bekliyo..cinnet.kar etmiyo.
o kadar rahatlar ki
acaba hamilelikten dolayi ben mi abartiyorum diye dusunmeye basladim...

malesef yapilari bu.niye boyle oluyor bilmiyorum ne safimdir ne cok iyi niyetli bu insanlar tahminimden cok yuzsuZ.NE yaptiysam kar etmedi

bende ayni siIn gibi dusunuyorum.ama ben degil oglu soyleyecek.esime dedim gelmeden once musait miyiz diye aramalari gerektigini.ve benim hassasiyetlerimi anlat anlamazsa ne yapayim diyor yine soyleyeceksin dedim

hayirlisi insAllah anlarlar. anlamazsa sende konus bence

Back
X