Artık sütüm olmuyo neler yapmalıyım bilgisi olanlar yardım :(

Eda clk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
120
36
48
3 aylık bebeğim var be artık sütüm yetmiyor 20 gündür fln sadece yatarken mama veriyorum ve sabah 6tıya kadar uyuyor ona ragmen sütüm birikmiyo bile en fazla 3dakka emiyo sonra başlıyo aglamaya karnı doymuyo neler yapmam gerekiyo bilgisi olanlar yardım edin bana lütfen incir kompostosu yapıyodum ama artık oda fayda etmiyo başka neler yapabilirim

Bol bol su iç ve süt üretimini artırmak için sıkça emzir. Emzirdikçe süt üretimi uyarılıyor ve artış oluyor.gece emzirmiyosan bile sütünü sağ bebeğin için depola

Emzirme kampını bir araştır canım. Bol bol dinlenmek lazım...

humana still tea
eczanelerde satılıyor ve ben zamanında çok faydasını gormustum.
bunun yanın sıra sütlü gıdalar tuketmek ve bol su tuketmek sütünüzü attırır.
yeşil sebzeler sütü arttırır. (maydanoz hariç )

Ben bekarım ama yakın çevremin nerdeyse tamamının uyguladığı bir kür var yazayım onu buraya, herkes yararlansın:
2 kuru incir,6 hurma,4-5 adet kuru kayısı, biraz çekirdeksiz üzüm, 1-2adet kabuk tarçın, 3-4 adet karanfil,1 tatlı kaşığı rezene ve son olarak 1.5litre su kaynatın ve bunu 3gün içinde tüketin faydası mutlaka olacakmış.

Sütünüzün olmadığından gerçekten emin misiniz? Gazı tam olarak çıkmadan tekrar tekrar emiyordur belki? Gün içinde kaç kere çiş yaptığını, kakasını kontrol ettiniz mi?

Relaksiyon yontemine bir bakin derim. Bebegim 2.5 aylik sutum kesildi yarin bu yontemle tekrar sutlerime kavusacagim insallah

Gece emzirmesi sütü artırır. Bebek biberonun kolay akışına alıştığı ve mamanın şekerli tadını tercih ettiği için istemiyor. Böyle giderse de bırakacak seni. Emzirme sanatı grubu var facede. Oraya başvur mamayı biraktiriyorlar sana.

sütünü uzun süre sağmış ve azaltmamış biri olarak yazıyorum...1) sıcağa yakın duş alıp uyuyun hergun
2)dereotu ,hurma, dut hoşafı yiyin bol bol
3) sütün az demeyin sütüm var ve bebeğimi doyuracak diyin
4)daha bol emzirin
5) gögsünüze sıcaga yakın bez koyun
LÜTFEN AMA LÜTFEN EMZİRİN PES ETMEYİN KEŞke benim yavrumda emseydi reddetti ve hep sağarak verdim..

Bol bol su ve hurma yiyin
Stres yapmayın
Sütüm gelecek diye inanın
Gelir inşallah

Stres kesinlikle Yok, olumsuz yorum yapanlar hep olacaktır, sütün az besleyici değil çocuk doymuyor vs kulağınızı tıkayın zaten ne kadar mideleri var ki doymayacaklar, sabırla ve sevgiyle emzirmeye devam edin. Bana kuru soğan çok süt yapardı severek yiyin sevmediğiniz şey süt yapmaz su için bol bol yeşil yapraklı sebzeler ve dut kurusu hoşafı da işe yarayacaktır inşallah ama moral moral moral:)

bol su. ama ben de sade su ile olmuyordu. hakkınızı helal edin ama içli köfte süper iyi geliyordu. size de illa iyi gelen gıdalar vardır. onlardan tüketin bol bol

Teşekkür ederim deneyeceğim bunu

Sütünüzün olmadığından gerçekten emin misiniz? Gazı tam olarak çıkmadan tekrar tekrar emiyordur belki? Gün içinde kaç kere çiş yaptığını, kakasını kontrol ettiniz mi?
Çok şükür gaz sıkıntımız yok gayet rahat çıkarıyo hemen hemen hergğn kakasını yapıyor bazen her her bezinde bile oluyo

Teşekkür ederim uygulayacağım dediklerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…