O kadar çok su içiyorum ki anlatamam ama yetmiyo galibaBol bol su iç canım. Su dan daha çok süt yapan bir şey yok.
Teşekkür ederim deneyeceğim bunuBen bekarım ama yakın çevremin nerdeyse tamamının uyguladığı bir kür var yazayım onu buraya, herkes yararlansın:
2 kuru incir,6 hurma,4-5 adet kuru kayısı, biraz çekirdeksiz üzüm, 1-2adet kabuk tarçın, 3-4 adet karanfil,1 tatlı kaşığı rezene ve son olarak 1.5litre su kaynatın ve bunu 3gün içinde tüketin faydası mutlaka olacakmış.
Rica ederim umarım faydasını görürsünüzTeşekkür ederim deneyeceğim bunu
Çok şükür gaz sıkıntımız yok gayet rahat çıkarıyo hemen hemen hergğn kakasını yapıyor bazen her her bezinde bile oluyoSütünüzün olmadığından gerçekten emin misiniz? Gazı tam olarak çıkmadan tekrar tekrar emiyordur belki? Gün içinde kaç kere çiş yaptığını, kakasını kontrol ettiniz mi?
Teşekkür ederim uygulayacağım dediklerinizisütünü uzun süre sağmış ve azaltmamış biri olarak yazıyorum...1) sıcağa yakın duş alıp uyuyun hergun
2)dereotu ,hurma, dut hoşafı yiyin bol bol
3) sütün az demeyin sütüm var ve bebeğimi doyuracak diyin
4)daha bol emzirin
5) gögsünüze sıcaga yakın bez koyun
LÜTFEN AMA LÜTFEN EMZİRİN PES ETMEYİN KEŞke benim yavrumda emseydi reddetti ve hep sağarak verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?