• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artık tahammülüm kalmadı kafayı yiyeceğim

Abin de nişanlısı da çalışmıyor sanırım her gün her gün evde olduklarına göre. Hizmet etmek zorunda değilsin, abin eve misafir getirmeyi biliyorsa ağırlaması da ona düşer. :KK51:

Calisiyorlar aynı yerde .
Akşam getiriyor yemeğe kız tek kalıyo çünkü.
Bi bakmissin yarına kahvaltıya getiriyor.
Yani düşünmüyo ki hiç ev temizmi uygunmu. Müsait mi.
Ruh Halim iyi değil ve 2 yüzlü davranıp mecbur kıza gülmek zorunda kalıyorum.
Kendimle celisiyorum resmen ya .
Kızın hizmetinde sorun yok arkadaşlar.
Öyle algılanmis.
Sorun abimin dengesiz is yapmasiii. Aha da bu konuyu actigimdada onlar geldi yazamadimm

Ya peki bu hatunun anası babası bi evi yok mu ben nişanlıyken 1 defa eşimin ablasına iftara gittim ailemin haberi yoktu tabi o kadar ailem olmadan asla eşimin evine tek gitmedim hem ne gerek var yani bu kadar sık sık gelmeye sizde gelin hanıma dersiniz artık evlenince de böyle hergün annemin yanına gelmeni istiyoruz diye bu ne ya buldumcuk gibi ben hayatta yapmam ayda yılda 1 gelir misafir bir çay kahve ikram edersin ama her gün her gün olmaz sen bak dersine anneni de tembihle yataktan kalkma gelin hanım sana hizmet etsin de

Anası babası var ama uzakta biraz. Kiz tek kalıyor evinde.
Kiz hatta utanıyor hergün gelmeye kızdan sorun yok onu seviyorum ben . Abim gıcık ya. Duruyo yemek yiyoz Hoooop gidim getirim hoop bize gelsin.
Bugunde msj atmis biz gelcez diye hatta . Bunu duydum dünden zaten kötüyDüm kafam doluydu sinirlendim. Bugün iş temizlik yaptım yorgunluktan ağladım gözlerim sis karşılarına çıktım.
Abim farkında ve malesef birsey yapmıyor.
Sinirimi gördü .
Bende ailesi gelmiş surat asamam mecbur topladım kendimi hastayım dedim .
Yanlış anlaşılmasın diye.
Olan bana oluyo ya
Yeminli ağlıyorum sinirlenip kendimi yiyom sonra yapmacık yapmacık gül geç .
Kendi benligimi kaybettim ya .

Son düzenleme:
o kişinin artık misafirligi kalmamış
ben olsam sen de bu evin ferdi oldun her gun burdasin diyerek odama cekilirim
hiç muhatap bile olmam

Muhattap olmamak olmuyor ki canım
Yasit sayiliriz kizlada çok iyi anlasiyoruz
Ama anlayissiz olan abim.
Ya öyle dengesiz bır zamandayim ki sadece bu değil gelen giden de bitmiyor malum.
Yoksa misafir hosgelsin sefa getirsin.
İnsanları seviyorum ama bıktım 1.5 aydır tatil yapmıyorum ve zihnen çok yorgunum.
Artık 1 kaç gün kendime vakit ayırıp öyle derse basliycsm bu seferde dediginiz gibi tamamen odama kapancam.
Anneme zaten iyileşiyor.
Çok bunaldım. Destekleriniz rahatlatiyor sağolun

Ben bile sinir oldum. Emrivaki ile birşeye olur vermek başka emrivaki ile hizmet etmek daha bir başka :mapus:

Abim beni deli ediyor.
Bır yandan kendimi kontrol etmeye çalışıyorum bır yandan edemiyorum patliyorum.olan da bana oluyo herkes mutlu Ohhh

Tipik Türk erkeği derler ya abin o kıvamda. Emin ol onun gözünde kadınlar ev işlerini, misafiri vs büyütüyorlar. Çünkü çoğu erkek ev misafir ağırlayacak durumda mı değil mi anlamaz.

Sen de çok takmışsın bu olayı kafana, bırak dağınık kalsın ev. Baştan alıştırmasaydın daha iyiydi ama belki bundan sonra evi dağınık görünce kız durumu idrak eder de abinin her teklifini kabul etmez. Sen de geniş ol biraz, kasma kendini. Unut onları, sınava odaklan. İlerde amann ne dert etmişim diyeceksin.

Hoşgeldin yenge ben sınava çalışıyorum annemde biliyosun hasta sen yabancı değilsin bir işin ucundan tutarsan çok sevinir o sana söyleyemez utanır vs de gelmez bı daha zaten

Biraz kafamı dinleyecegim artık ders cslisamiyorum. Böyle verimsiz oluyor .
Dinlenip kendime gelmem gerek.
Annem rahatsız diye her işi ben yaptım ama artık odama gidip cikmayacamm görsün o abim

Tipik Türk erkeği derler ya abin o kıvamda. Emin ol onun gözünde kadınlar ev işlerini, misafiri vs büyütüyorlar. Çünkü çoğu erkek ev misafir ağırlayacak durumda mı değil mi anlamaz.

Sen de çok takmışsın bu olayı kafana, bırak dağınık kalsın ev. Baştan alıştırmasaydın daha iyiydi ama belki bundan sonra evi dağınık görünce kız durumu idrak eder de abinin her teklifini kabul etmez. Sen de geniş ol biraz, kasma kendini. Unut onları, sınava odaklan. İlerde amann ne dert etmişim diyeceksin.

Çok haklısınız cidden ama napim çok iyi niyetliyim kız alissin eve diye böyle çok iyi niyetle davraniyorum.
Oda iyi biri kırmak istemiyom. Hani abime olsn kizginligimi caktirmayim diyorum.
Biraz fazla taktım çünkü 1 aydır çok yoruldum ya . Sağolun desteğini için. ...

Muhattap olmamak olmuyor ki canım
Yasit sayiliriz kizlada çok iyi anlasiyoruz
Ama anlayissiz olan abim.
Ya öyle dengesiz bır zamandayim ki sadece bu değil gelen giden de bitmiyor malum.
Yoksa misafir hosgelsin sefa getirsin.
İnsanları seviyorum ama bıktım 1.5 aydır tatil yapmıyorum ve zihnen çok yorgunum.
Artık 1 kaç gün kendime vakit ayırıp öyle derse basliycsm bu seferde dediginiz gibi tamamen odama kapancam.
Anneme zaten iyileşiyor.
Çok bunaldım. Destekleriniz rahatlatiyor sağolun

Bence evde vakit geçirmeyin. Hep kütüphaneye gidin. Sonra da kütüphanede iyi çalıştığınızı, bu yüzden sınav haftasından önce ve sınav haftasında da hep kütüphanede olacağınızı söyleyin. O süreçte ortadan kaybolmanızı, yardım etmemenizi göze alıyorlarsa düğünü o hafta yapsınlar.

Bu arada, anneniz de haksızlık yapıyor. Bir çocuğu üzülmesin diye ötekinin üzülmesine sebep olması yanlış ve evin sorumluluğunu kız çocuğuna vermesi adaletsiz. Siz ev işlerinden elinizi büyük ölçüde çekip, kütüphane konusunda kararlı davranırsanız, anneniz de ya abinize uyarıda bulunur, ya da temizlik vs için yardımcı tutar. Çünkü o da ev pisken geline yakalanmak istemez. Sorumluluğu siz almayın ki kendi bir çözüm buldun.

nişanli bi bayanin zırt pırt nişanlisinin evinde olmasini cok gereksiz buluyorum illa b*unu mu cikarmak lazim ne yani. sinirlenmekte haklisiniz.
kendinize ne hazirliyorsaniz oda madem paylassin sofranizi bu kadar.
annenize tembihleyin kalkip hizmet etmek icin kahramanlik yapmasin uzansin oda herkes odasina cekilsin vallah cekilecek dert degil

Yorumlari agzim acik okudum.
Burda biri gelse, nisanlimin ailesinin evine gidiyorum isleri bana yigiyorlar, gorumcem dedi ki benim ders calismam lazim sen de isin ucundan tutuver azcik, benden hizmet bekleme diyip odasina cekiliyor diye konu acsa gorumceyi yerden yere vurursunuz. Ama simdi yazilanlara bak :/

Burda biri gelse, nisanlimin ailesinin evine gidiyorum isleri bana yigiyorlar, gorumcem dedi ki benim ders calismam lazim sen de isin ucundan tutuver azcik, benden hizmet bekleme diyip odasina cekiliyor diye konu acsa gorumceyi yerden yere vurursunuz. Ama simdi yazilanlara bak :/
Yanılıyorsunuz, böyle yazan birine pek çok kişi nişanlıyken öyle her gün her gün gitme kayınvalidenin evine, şimdiden içli dışlı olma, görümcen de haklı sınava çalışıyorsa rahatsız oluyordur denildi.

Bence evde vakit geçirmeyin. Hep kütüphaneye gidin. Sonra da kütüphanede iyi çalıştığınızı, bu yüzden sınav haftasından önce ve sınav haftasında da hep kütüphanede olacağınızı söyleyin. O süreçte ortadan kaybolmanızı, yardım etmemenizi göze alıyorlarsa düğünü o hafta yapsınlar.

Bu arada, anneniz de haksızlık yapıyor. Bir çocuğu üzülmesin diye ötekinin üzülmesine sebep olması yanlış ve evin sorumluluğunu kız çocuğuna vermesi adaletsiz. Siz ev işlerinden elinizi büyük ölçüde çekip, kütüphane konusunda kararlı davranırsanız, anneniz de ya abinize uyarıda bulunur, ya da temizlik vs için yardımcı tutar. Çünkü o da ev pisken geline yakalanmak istemez. Sorumluluğu siz almayın ki kendi bir çözüm buldun.

Kütüphane isi zor canım . Uzak git gel çok zor olur.
Bu isteme nisan olana kadar iyiydim yani ailem anlayışlı kimse beni rahatsız etmiyordu AMa ne bilim bende evlendim ayrıldım. Böyle zırt birt gitmedim kendi işimi kendim yaptım . Dersi varsa hele hele asla gitmezdim.
Hastalık girince araya kadına is ysptirmadim ama annem çok suçlu canının kıymetini bilmiyor ilk gün ayağa kalktı yemek yaptı.
Yoruldum ben diye . Kız ise oturdu .
Yani büyük bi ameliyat değil ama ayağa kalmaması gerekiyordu.
Neyse işte çok yeni ya annemde kırmak istemiyo abim.
Herşeyin farkında annem ama abime demiyo işte Bak ahmet bu kızı hergün getirme diye .

nişanli bi bayanin zırt pırt nişanlisinin evinde olmasini cok gereksiz buluyorum illa b*unu mu cikarmak lazim ne yani. sinirlenmekte haklisiniz.
annenize tembihleyin kalkip hizmet etmek icin kahramanlik yapmasin uzansin oda herkes odasina cekilsin vallah cekilecek dert degil

Yoook olurmu benim anam kahraman olmak istiyo valla kızın yediği önünde yemedigi arkasında .
Valla çok safiz biz ha . Yani olay bu.
AbiM de kız da düğünü düşünüyo beni ise çok abarttigimi nasıl olsa sınavları gececegimi çok kasıp stres yaptığımı düşünüyorlar.
Bugün evi Süpürurken attım sinirlendim supurgeyi sinirlendim bıraktım.
Baktım annem devam ediyo temizliğe e napak pis pis eve mi gelsinler . Uzuluyom da anneme.
Ay valla içim şişti sizi de sisirdimmm

Canim ben zaten kıza öyle bişey diyemem
Çünkü kız yardım ediyor sorun onda değil
Tamam biraz fazla rahat biri .
Ama okumuş biri yani umarım artık dikkat eder anlar bugün derslerim yogunlasacak diye imada bulundum.
Yoksa kıza kötü davranmiyorum yapmam da

Ha bide geçen de bizde kaldı . Abim ısrar etti . Oda kaldı buna ne diyorsunuz?

çok yüz almış. herkes hasta gibi ay basim.ay suram of pof desin bakalim bir daha kaliyormu.

Artık is abimde bitiyor.
Bende artık stresten hasta oldum depresyona girdim sanırım.
Biraz dinlenmek istiyorum yapabilirsem.
Sonrada ciddi ciddi is mis yapmayacam odamdan çıkmayacam.
Bakalım nolacak

Cnm sen de hata.genis olacaksin annen e acimayi birak abine ve gelin hanimida dusunmeyip bir kendine deger ver artik.bu ne pipiriklilik bu yasta.gir odana kitle kapini birak ne halleri varsa gorsunler.annen sana aciyomu madem rahatsiz ogluna desin ben rahatsizim getirme hergun hergun.ama yok anneniz evlat ayirimi yapiyor resmen sizde takmayin girin odaniza calisin dersinize.sizi dusunmeyeni sizde dusunmeyin bu kadar ince olmayin kopuverirsiniz sonra.
Sinavda kalirsaniz geleceginiz le oynarsiniz ne abiniz ne gelin ne de anneniz in umrunda olur herkes hayatini yasar.birak ev pis kalsin senmi kurtarican herkesi.kendini sev biraz umursama mayi ogren ki senden beklemesinler.nasil olsa yapiyo dayanamiyor alistirmissin aileni.
Sana bir abla tavsiyesi kimseyi memnun edemessin bu hayatta hep daha fazla isterler.cok fedakarsin sinirini ciz ve kulaklarini tika....

Cnm sen de hata.genis olacaksin annen e acimayi birak abine ve gelin hanimida dusunmeyip bir kendine deger ver artik.bu ne pipiriklilik bu yasta.gir odana kitle kapini birak ne halleri varsa gorsunler.annen sana aciyomu madem rahatsiz ogluna desin ben rahatsizim getirme hergun hergun.ama yok anneniz evlat ayirimi yapiyor resmen sizde takmayin girin odaniza calisin dersinize.sizi dusunmeyeni sizde dusunmeyin bu kadar ince olmayin kopuverirsiniz sonra.
Sinavda kalirsaniz geleceginiz le oynarsiniz ne abiniz ne gelin ne de anneniz in umrunda olur herkes hayatini yasar.birak ev pis kalsin senmi kurtarican herkesi.kendini sev biraz umursama mayi ogren ki senden beklemesinler.nasil olsa yapiyo dayanamiyor alistirmissin aileni.
Sana bir abla tavsiyesi kimseyi memnun edemessin bu hayatta hep daha fazla isterler.cok fedakarsin sinirini ciz ve kulaklarini tika....

Ya varya ne güzel yazmissiniz çok sağolun .
Doğruyu diyosunuz alistirdim nasıl olsa yapara.
Hakkaten annem ayırım yapıyo ha bunu yeni farkediyom o kadar ağlayıp sinir krizi geçirdim 2 gündür tinlamadi.
Dur ben valla artık elimi ise surmeyecem yaa.
Bugün bile evi süpürrken sinirden attım geri aldım
Dengesiz oldum iyice zaten baş ağrısı çekiyorum stresten hasta oldum iyice.
Haklısınız çok takıyorum kafaya herseyi ondan böyle .
Sağolun desteğiniz için . Uygulayacagim :)

Cafe mı orası ,yazık değil mi sana da ? Kendileri hazirlasin canım sen hiç uğraşma. Sınava onlar girmeyecek , başını vurma sonra duvarlara. Sen odandan bile çıkma , onlar yiyip içip toplasinlar. Abine de şöyle bence; ders calisman gerektiğini, yedikleri,içtiklerini toplamaları gerektiğini ki yedikten sonra bulaşık birakmasinlar

Back
X