Artık tahammülum kalmadi

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar..
Kendimi çok yorgun hissediyorum..bu hayatta herkesin bi imtihanı var diyip teselli ediyorum kendimi ama benim bir değil..esim ailem ve daha fazlası..esime gelecek olursak bi süredir kötuyuz..surekli aşağılayıcı şakalar yapar hemde herkesin yanında..oturup en son ne zamn sohbet ettiğimizi unuttum...gece sadece sex için yanaşır..somra döner kıçını...illa Benim dürtmemle dışarız oda en fazla 1 saat o 1 saatte sürekli aptal aptal şakalar..ve eşimle oturup konuşmaya çalışsam hep beni suçlar hep ben suçlu olurum...daha saymakla bitmicek bir sürü şey.. .kendimi boşlukta hissediyorum..ben ne yapicam???

Bir fikrim var ama uygulamazsınız gibime geliyor.

Tüm gün insan yerine koymayıp, dalga geçtikten sonra yatakta yaklaşan adama yüz verip sevişiyorsanız hiçbir sorununuz düzelmez bence.

Ekonomik özgürlüğünüz yoksa muhakkak elde edin.

Bir fikrim var ama uygulamazsınız gibime geliyor.

Tüm gün insan yerine koymayıp, dalga geçtikten sonra yatakta yaklaşan adama yüz verip sevişiyorsanız hiçbir sorununuz düzelmez bence.

Ekonomik özgürlüğünüz yoksa muhakkak elde edin.
Yüz vermiyorum artık ki buda onu daha hırçın yapıyor

Denedim olamıyor aynı nana yaptığını yaptim ya daha dozunu arttırdı söylediklerinin yada kavga cikarfi
Peki siz ona kavga çıkardığında sen hep böyle davranıyorsun demediniz mi? Suçlu da çıkarmaya çalışsa sizi oturup ciddi ciddi konuşmanız, sinirlenmeden üzüldüğünüzü ifade etmeniz lazım.

Peki siz ona kavga çıkardığında sen hep böyle davranıyorsun demediniz mi? Suçlu da çıkarmaya çalışsa sizi oturup ciddi ciddi konuşmanız, sinirlenmeden üzüldüğünüzü ifade etmeniz lazım.
Dedim tabi ki...ama dediğim gibi esim asla vr asla kendini suçlu görmüyor. Bazende beni nastirmak için öyle komik şeylere takıyor ki mesela sevdiği yemeği yapmamışım vs gibi komik bahaneler

aklınıza gelebilecek herşeye bişey söylüyor sokakta yürürken sanki karısı değil de çocuğu gibi azarlama el kol şakası
Hmm anladim
Ama karsilik vermezseniz oyle devam eder ki
Mesela sokakta el kol sakasi mi yapti, yolun ortasinda birakip gidin. Mal gibi kalsin. Veya daha beterini yapin. Ben olsam imdat polis diye bagiririm,cantayi kafasina geciririm sapik var diye ;) al sana saka

Hmm anladim
Ama karsilik vermezseniz oyle devam eder ki
Mesela sokakta el kol sakasi mi yapti, yolun ortasinda birakip gidin. Mal gibi kalsin. Veya daha beterini yapin. Ben olsam imdat polis diye bagiririm,cantayi kafasina geciririm sapik var diye :KK66: al sana saka
Biktim artık bi süredir dışarı da çıkmıyorum zaten...pek fazla muhatap olmuyorum.yaptigi şeyleri duymamazlıktan geliyorum.gecen akşam tartıştık yine el kol şakası yapıyordu bende hastaydım o gün yapma arık hastayım görmüyormuşum dedim hastaysan hastasın banane dedi bi bağırdı çağırdı kes lan dedi diyo üstüne geldi sen kes sesini terbiyesizlik yapma senin karşında karın var dedim.biktim artık senin su aptal şakalarından dedim..bi yarın saat geçti kendi kendine gelip konustu

Biktim artık bi süredir dışarı da çıkmıyorum zaten...pek fazla muhatap olmuyorum.yaptigi şeyleri duymamazlıktan geliyorum.gecen akşam tartıştık yine el kol şakası yapıyordu bende hastaydım o gün yapma arık hastayım görmüyormuşum dedim hastaysan hastasın banane dedi bi bağırdı çağırdı kes lan dedi diyo üstüne geldi sen kes sesini terbiyesizlik yapma senin karşında karın var dedim.biktim artık senin su aptal şakalarından dedim..bi yarın saat geçti kendi kendine gelip konustu
Tam timarhanelik
Doktora gitmeyi kabul etmez mi? Cok saglikli gelmedi bana. Bir gece nezarette kalsa duzelir gerci;) sapik sakasini deneyin derim. Akli basina gelsin

Back
X