artık tamamen nefret ediyoruzz birbirimizden :(:(

hcs

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2010
226
1
46
Diğer
az önce yinee babamla msnde konustuk vee bana küfürlerr saydı neler neler dedi buraya yazamacagım şeylerr aramız soguktu hadi tamam daa resmen ölmemi istedi bugun şaka gibi ağlamakdan bi hal oldum amaa düşünüyorumda BABAM yaa babam diyodu bu lafları bi başkası değil..bi başkası dese bu kadar koymazdı..

belli bi sorun yoookk ama son 3 senedirr koptuk babamlaa ben baba dıyemıyorumm o bana kızım diyip sarılmıyoo bugun de az önce bana öl dedi şerefiz dedi bisürü küfür etti banaa

ayrı deillerr ama 20 yasındayım babam hep uzaktaydı son 8 senedirr 10 sene oldu yada yurt dısındaa yurt dısınaa gıttıdınden berı cok sogudu bızden daha öncekı konularımda da yazıyo.bugun kü sorun ben balıkesrdeydım sınavlara gıtmıstımm ınanmıyo bana bıda gıtmıceksın falan dıyo birisi var ona gıdıyosun dıyo gır bak netten sınav tarıhlerı var dıyorumm sınavdayken bıle basarılar yerınee banaa küfürr ediyo:S

( üzüldüm canım bu şekilde davranıyosa mümkün oldukca umursamaman lazım söylediklerini çünkü pek sağlıklı değil anladığım kadarıyla.benim babam da o şekilde o yüzden seni cok iyi anlıyorum...ailene karşı tavırları nasıl yoksa bir sana karşı mı böyle?

bence hic üzülme.. BABA da deme bence cünkü o kutsal kelimeyi BABA" kelimesini HAK ETMIYOR UTANMAZ HERIF.. kusura bakma gercekten ama cok sinirlendim okurken utanmaz böyle babalikmi olur.. inanki def ederdim.. baba yerine bile koymazdim.. kendi kizina küfürler sayiyorsa öl diyorsa vicdansiz.. demekki asil ******** kendisidir.. gercekten af edersin ama bence hic üzülmeee degmez..

Yangına körükle gitmeyelim bence.. Sonuçta bir baba ve evlattan bahsediyoruz sebep her ne olursa olsun. Yaşanılanları detaylarıyla bilmiyoruz. Yurt dışında eşinden, çocuklarından, yuvasından ayrı olan bir adamın psikolojisini bilmiyoruz. Hangi baba evladıyla böyle konuşur ki bi paranoya yada birikmişlik mutlaka vardır. Bizim daha ılımlı olmamız gerekiyo çünkü konu hassas..

actıgım konularda varr bakarsanızz anlarsınız nasıl oldugunu haklısnız ne desenız suan hala annem yanımda ve sayıyoo yaa boşan dıyorumm amaa 2 tane küçükk kız kardesımm var yaa ben kendımı kurtarcak yasa geldım ama kac kere bosanma durumuna geldıler yalvardımm sırf kardeslerım ıcın ıstemedımm...ama artık haddını aştıı..bi kişiye 4 kişi sizi düşünmüyorum dedi annem para göndermesini istemişti beni rahat bırakın dedi yaa :S ilk kezz bu kadar agır konustu ben de dırek cıktım msnden ne halin varsa görr sen bizi üzmeye hakkın yok dedımm

neden küfür etti,o ağza alınmayacak lafları ne olduda söylediki...msn de normal olarak yazışırken bir konu geçmiş olmalıki hiddetlenmiş.bunuda ayrıntılı yazarsan iyi olur hangi konuda yazıştınız durup dururken neden küfür edip hakaret etsinki....bir konu geçmiş olmalıki bu olmuş...babanla aranızdaki bağ kopuk olabilir tamam ilişkiniz uzak olabilirde yazışırken ne olduda sana küfür etti...durup dururken sana küfür yazmamıştır hani ne konu geçtide hakaret etti sana...

ben balıkesrdeydım sınava gıttım sınava gıttıgıme ınanmadı ınanmıyoda hiçç birisi var senın hayatında dıyo bıde gecen face de arkdasları görmus o erkeklerı silceksın falan dedı 3 senedırrde dedıgı sey bana sen cok değiştinn falan değişmesdım aslında kendısı sogudu bizee karsı bütün sülalemm bundan sıkayetcı nerdeyse yanı babamın soguklugundan oda herkesden sogumuş...msnde kı konusma ben dun geldım işde b.esirden onun konusması..

benimde babamla aram kötü hatta berbat aynı senin dediğin şeyleri yaşıyoruz seni iyi anlıyorum ama benim annnem ve babam ayrılar ben aramızın düzeleceğine inanıyorum inşalllah sende düzeltirsin

hem yillardir yurt disinda yasiyor sizi burda sahipsiz birakiyor hem de sizi kotu seyler yapmakla mi itham ediyor baba dediginiz adam???????
bu ne piskinlik boyle yahu
size inanmiyorsa o zaman baba gibi gelsin basinizda dursun! hem de annenize kocalik yapsin!
hic anlamiyorum zaten boyle degisik ulkelerde yasayarak aile mi yurutulur Allah askina
ailesini birakip giden adamlara cok sinir oluyorum.
3 kurus fazla para icin yuvasindan ayri yasamasina deger mi?
gerci sizden koptuguna gore kendi hayatini yasiyor gayet rahat sanirim?

bende böyle düşünüyorum
beni rahat bırakın dediğine göre kendi hayatını yaşıyor. Allah ıslah etsin zor bi durum

allah yardımcımız olsun şu baba konusunda.. bende 1 buçuk yıldır görüşmüyorum.. baba kelimesini yakıştıramıyorum hiç off off yine hatırladım.. allah yardımcın olsun canım ne diyim

evet bencee de çok zor bir durum bizde böyleydik fesat insan da senin babn gibi. benim ki de öyleydi neyseki annemle ayrılınca bizde kurtulduk kendi hayatımıza döndük .. şimd,i ondan bi haber yaşıyoruz çok ta mutluyuz. benim babamda ki normalde baba demiyorum . ağza alınmayacak laflar söylediği için asla affet micem . bence sen hiç muhatap olma . o söylüosa sen suss. susmak erdemliktir. illaki senin de hataların vardır ama bir insan kızına bu tarz konuşmaz ne yaparsa yapsın .
Hiç mi yaprak dökümü izlemioalr şükretsinler bize:):):)

dilin yüze karşı söyleyemediğini parmaklar kolaylıkla yazabiliyor...
baban galiba orda hayatını kurdu orda yaşamak ve onu rahatsız etmenizi istemiyor. İşte erkek ne olacak yaş kaç olursa olsun bencillikte sınıt tanımaan mahlukatlar :95:

sonuçta bu kişi sevgilin falan değil anne ve baba ilişkilerinde yorum yapmamak daha iyi bence.
ailenin iç durumunu bilmiyoruz

Bir babanın evladına beddua etmesi ne kadar iç acıtıcı bir durum,
keşke bu tip konularda muhatap olmasaydınız da,duymasaydınız bunları,
belli ki,size bildiklerinizden dolayı tavırlı,
bence bu konuda muhatap olmayın ve annenize boşanması için ısrar edin derim..
Neden, acaba iş için yurt dışına giden erkekler bozuluyorlar,
bakın o kadar konu okudum ,çoğunluğu aynı,
orada buluyorlar kendilerine göre birini,
buradakiler de Allaha emanet yani...
Allah yardımcınız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…