Artık Tüplerim Yok

gulem05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2015
226
145
53
40
Merhaba bayanlar. Cuma günü geçirdiğim bir ameliyatla tüplerim alındı. Sebebi çikolata kistinin tüplerimde sıvı biriktirmesi. Bu şekilde tüp bebekle bile anne olamayacaktım ve başka şansım kalmadı. Ama kendimi çok eksik hissediyorum. Mesela ben hiç bir zaman kocama "süpriz ben hamileyim" diyemiyeceğim. Hep bir sürü çocuğum olsun isterdim. Şimdi kontrole gideceğiz ve muhtemelen kısa sürede tedaviye başlayacağız. Bu 3. tedavimiz olacak. Iyiymiş gibi davraniyorum artik tüplü değil dizelim diye kendimle dalga geçiyorum ama hiç iyi değilim.

Çok geçmiş olsun öncelikle, yeni üyeyim ilk mesajımı size attım :)
Sakın ama sakın eksiklik olarak düşünmeyin, siz iyiyseniz, sağlığınız yerindeyse, sevdikleriniz yanındaysa geride kalan her sorun çözülür..

Tekrardan geçmiş olsun..
Teşekkür ederim kendimi özel hissettim.

Hic kendinizi uzmeyin artik yapacak bisey yok. Bu saatten sonra onemli olan sagliginiz. Cocuk olmuyor diye esini bosayan cahiller varken yaninizda duran bir ese de sahipsiniz. Iyi yonden gorun hayatinizi mutlu olun. Ilk zamanlar tabi ki olacak bi burukluk ama siz kendinizi asla eksik gormeyin. Evlatlik edinmeyi dusunuyor musunuz? Hayvan sevginiz varsa onlar bir evlat oluyor size onu da dusunebilirsiniz.

Geçmiş olsun. Tedaviniz hemen sonuç verir de evladinizi kucağıniza alıp geçti gitti dersiniz inşallah. Başkalarına karşı güçlü durumunuz da takdir edilesi gerçekten. Umarım bundan sonra hep iyi gelişmeler olur:)

Dizel olmak iyidir gayet çevre dostusunuz:)

Ayyyh tüplüyken de çocuğunuzun olacağının garantisi yok ki bayan, sebepsiz infertilitesi vs derken zaten durduk yere hamile kalması zor.

Ben bu zamana kadar tüplerimin bilincinde yaşamadım gitseler yokluğunu fark etmem herhal:)

Sağlığınız yerinde, tedavi de oluyorsunuz hayırlısıyla çocuğunuz olur sıkmayın canınızı.

Hic kendinizi uzmeyin artik yapacak bisey yok. Bu saatten sonra onemli olan sagliginiz. Cocuk olmuyor diye esini bosayan cahiller varken yaninizda duran bir ese de sahipsiniz. Iyi yonden gorun hayatinizi mutlu olun. Ilk zamanlar tabi ki olacak bi burukluk ama siz kendinizi asla eksik gormeyin. Evlatlik edinmeyi dusunuyor musunuz? Hayvan sevginiz varsa onlar bir evlat oluyor size onu da dusunebilirsiniz.
Önce tüp bebeği deneyeceğiz. En son çare taşiyici anne falan da olabilir diye düşündüm.

Öncelikle çok geçmiş olsun, tüplerini baglatanlar tüp bebek sahibi olabiliyor, çok bilgim yok ama onlar oluyorsa siz de olabilirsiniz

Aslında çocuk kısmetse olur ama bu çikolata kistinin bana yaptıklarından bıktım artık. Bu ikinci ameliyatım. Her an başka bir sistemime zarar veriyor.

Geçmiş olsun. Öncelikli olan sizin sağlığınız.
Tedaviye başlayacağınıza göre hâlâ tıp çaresiz değil. Bu çok güzel.. Allah ol derse olur hiç üzülmeyin.
Size dua edicem..

Geçmiş olsun. Öncelikli olan sizin sağlığınız.
Tedaviye başlayacağınıza göre hâlâ tıp çaresiz değil. Bu çok güzel.. Allah ol derse olur hiç üzülmeyin.
Size dua edicem..
Evet hala umudumuz var. Ve çok şükür inancimiz var. Dualariniz için teşekkürler...

ammaan sende, bizim tüpümüz var üstelik açık da noluyooo :)) şaka bi yana Allah dermansız dert vermesin, en azından önünüzde bi kaç seçenek var. Allah büyük

Üzülmeyin bu bir eksiklik değil

Ha eşine sürpriz şimdî de yapamıyorsun

Benim de oğlum tüp bebek bir çok olumlu örnek var

Moral yüksek tedaviye devam

Herkesin bir imtihanı var işte. Arkadşlara çok güldüm varda ne işe yarıyor diyenlere benimde var bir işime yaramıyor kafana takma Allah takdir buyurmuşsa nasibinse bir şekilde olur.

bence sıkıntı etmeyın bu kadar
suprız ben hamıleyım dıyememek cok buyuk eksıklık olmasa gerek ustelık hamıle kalmak sorun degıl saglıklı bır sekılde dogurmak daha onemlı degılmı?
3. tüp bebek denemesi sonucu anne oldum ben

Teşekkür ederim kendimi özel hissettim.
Kuzum gecmis olsun
Hic uzulme Allah beterinden korusun tup bebekle anne olan birsuru kadin var ki sen de onlardan biri olacaksin belki ikizlerin hatta ucuzlerin olacak dusunsene ne kadar guzel :) Allah gonlune gore versin insallah canim sana dua edecegim bugun inan cok etkilendim konunu gorunce ben de yeni anneyim ama hissettim kisa surede anne olacaksin sen bak gor ;)
Moralini asla bozma bak hersey cok guzel olacak

Kuzum gecmis olsun
Hic uzulme Allah beterinden korusun tup bebekle anne olan birsuru kadin var ki sen de onlardan biri olacaksin belki ikizlerin hatta ucuzlerin olacak dusunsene ne kadar guzel :) Allah gonlune gore versin insallah canim sana dua edecegim bugun inan cok etkilendim konunu gorunce ben de yeni anneyim ama hissettim kisa surede anne olacaksin sen bak gor :KK66:
Moralini asla bozma bak hersey cok guzel olacak
Inşallah. Gerçekten duaya çok ihtiyacım var.

Canım benım yanlız değılsın hıç merak etme.Çocuğun yokken tuplerın alınması ne demek bunu çok ıyı bılırım.Çunku bende aynı durumdayım.İnsan once kendını dedığın gıbı eksık hıssedıyor ama zamanla alışıyorsun, benımsıyorsun durumunu.Etrafına bakıyorsun ınsanlar zevkle hamıle kalıyor, bızler cefayla.Ama bu da rabbımın bır ımtıhanı boyle duşun.
Bende tuplerım alındıktan sonra tup bebek yoluyla bır evlat sahıbı oldum, şu an oğlum var.Ikıncı için gene merkeze gıdıyoruz bakalım ne olacak.Şukurkı tedavıyle hamıle kalabılıyoruz merak etme.Çok opuyurm, sevgıyle kucaklıyorum senı.Sormak ıstedıklerın olursa sorabılırsın.

Canım benım yanlız değılsın hıç merak etme.Çocuğun yokken tuplerın alınması ne demek bunu çok ıyı bılırım.Çunku bende aynı durumdayım.İnsan once kendını dedığın gıbı eksık hıssedıyor ama zamanla alışıyorsun, benımsıyorsun durumunu.Etrafına bakıyorsun ınsanlar zevkle hamıle kalıyor, bızler cefayla.Ama bu da rabbımın bır ımtıhanı boyle duşun.
Bende tuplerım alındıktan sonra tup bebek yoluyla bır evlat sahıbı oldum, şu an oğlum var.Ikıncı için gene merkeze gıdıyoruz bakalım ne olacak.Şukurkı tedavıyle hamıle kalabılıyoruz merak etme.Çok opuyurm, sevgıyle kucaklıyorum senı.Sormak ıstedıklerın olursa sorabılırsın.
Yani bu eksiklik hissi geçecek mi? Buna sevindim. Tüplerin alındıktan sonra tedaviye ne zaman başlamiştin ve nerde tedavi oldun? Peki tüplerin neden alinmisti çok olmadiysam eğer.

Back
X